- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Windows Phone 8-ra fejlesztek. Egy fényképezési lehetőséget szeretnék implementálni az alkalmazásomban, de meggyűlt a bajom vele
A probléma az, hogy miután megtörtént a fényképezés (cam.CaptureImage()), nem lép be automatikusan se a CaptureStarted, se a CaptureCompleted, se semmilyen másik metódusba, ahogy ez a kép illusztrálja:
Semmilyen hibát nem kapok, debugger szimplán végigmegy a cam.CaptureImage()-en, majd átlép az OnButtonRelease() metósuba és kész. A telefon viszont sikeresen lefényképezi, mivel a vaku villan és egy pillanatra "megáll" a kép, tehát látni az elkészített képet, csupán nem tudom sehogy sem elmenteni..
Itt van PasteBin-en az egész osztály, én úgy látom, hogy minden eseménykezelőt helyesen lőttem be, de biztos az én részemen van valami hiba.Tudnátok vetni rá egy pillantást, hátha Ti észrevesztek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest