- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- OLED TV topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- BIOS frissítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMan
csendes tag
Sziasztok,
Nyomtatási képet szeretnék készíteni (rdlc) Visual Studioba. Arra már rájöttem, hogy a solutionhoz hozzá lehet adni egy report elemet, amiben meg lehet szépen vizuálisan tervezni a nyomtatási képet. A probléma nem is itt van, mert ez megy, repertview komponensbe meg is tudom jeleníteni.
Ezzel eddig nincs gond. Viszont azt már nem tudom megoldani, hogy a programból érkező adatokat meg tudjak jeleníteni. Neten olvasgatva DataSet-et kell hozzá adnom, melynek a mezőit fel tudom húzni a report layout-ra, viszont minden példa MSSQL adatbázisból egy lekérdezésen keresztül gyűjtötte ki az adatokat. Nekem viszont az adatok postgresql-ből jönnek, így viszont nem tudom, hogy hogyan építem fel a dataset-et és azt hogyan adom át a report-nak (rdlc-nek).
Valaki tudna nekem ebben segíteni, hogy ez pontosan hogyan is működik, hogyan tudok ebben elindulni.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest