Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Ezt elnézve egy byte[] a render visszatérési értéke. Ha ezt a byte tömböt valami normális bitmap formátumban kapnád, egy nem látható kép objektumba töltenéd, és azt nyomtatnád ki? Semmi fájlba írás, fájlból olvasás.
-
Tegyél ki egy progress bar message box-ot , ami ~ 10 mp alatt ér véget, alá íod, hogy "Feldolgozás alatt, várható befejezési idő 10..9..8..7.. .. mp" és ha elkészült akkor bezárod (vagy ha nem készült még el, akkor újraindítod). Így a júzerek is látják, hogy történik valami - mert ugye a felhasználónak csak az a lényeg, hogy lássa, hogy épp valami történik.
Én napi szinten több BO exportot is generálok, aminek az időtartama 30 - 60 mp között van. Ha nem volna kint a progress bar, én is zajonganék. Így viszont legalább tudom, hogy kb. mennyit kell várnom.
-
drkbl
őstag
Ez tulajdonképpen ez a project? Gondolom, a másik program nem lerendereli a fájlrendszerbe a képeket, aztán elküldi őket egy fájlba irányított nyomtatóba. Lehet, össze kéne adnod a print preview + print időt, bár valószínűleg ott memóriában játszódik le minden

-
drkbl
őstag
Elővettem egy régi alkalmazást, nálam ReportViewer 2008 + C# Express 2008 app + Sql Server CE 3.5 SP1 + rdlc dinamikusan fájlból betöltve USB HDD-ről futtatva 2+ futtatásra adattal együtt egy másodpercen belül van nyomtatási előképig.
Nyomtatásig nem tudom, mert Win7 alá felhekkelt régi HP-m van, ami nagyon lassan kezd nyomtatni.
Esetleg megnéznéd, előképig mennyi idő alatt jut el?
Sima Jegyzettömb-ből nyomtatás meddig vár?
-
drkbl
őstag
-
drkbl
őstag
Igazából a ReportViewer nem kötődik az adatbázishoz, létrehozhatsz csak táblákat tervezéskor, és futásidőben feltöltött táblákat adhatsz át neki - Express Editionokban ez a járható út. A lényeg, hogy a DataSet és a táblák neve megegyezzen tervezéskor és futásidőben.
Ha nincs DDEX provider a pgsql-hez, esetleg lehet ODBC kapcsolatot használni.
Egy korai Express ReportViewer hívásom: [link] A tábla nevét prefixeli a jelentéstervező DataSetjének nevével, hogy "összetaláljon" a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 1 / 2
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest