- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
asszem listview2.listitems.item(index).selected = true, csak ne legyen a hideselection = true, mert akkor a nem aktív listview-n nem látszik a kijelölés.
és ha multiselect van, akkor végig kell menni a teljes listview1 listán és átállítani a listview2-ben, ahol nem megfelelő a selected értéke.Köszi ez már majdnem jó, csak az a baj, hogy nem kékkel jelöli ki az adott sort mint az aktív listviewben, hanem halványszürke lesz a másik listview kijelölt sora.
Ha pedig a hideselection = true-n van akkor egyáltalán nem látszik a kijelölés, ahogy írtad.
-
Atomantiii
addikt
Még mindig VB6: azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha van 2 db listviewem, engedélyezve van a fullrowselect és fel van töltve adatokkal mindkét listview és az egyik listviewben rákattintok az első sorra és így kijelöli az egész sort akkor a kijelölés a másik listview első sorára is megtörténjen?
Próbálgattam a selecteditem-eket, de mindig azt írja, hogy az adott érték csak olvasható és nem adható meg másik listviewvnél értéknek.
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
Ez még a 6-os. Tudom nem mai darab, de nekem ez az érthető még kb bár egyszer lehet meg kellene próbálnom egy újabb verziót csak azt nem tudom melyiket amivel még nagyjából én is boldogulni tudnék.
De rájöttem, hogy maga az ico fájlokban benne van több méret is 16x16-ostól a 48x48-asig, win 7-ig a 16x16-ost használta, míg a win 10 már a legnagyobbat választotta ki magának.
-
Atomantiii
addikt
Van még itt valaki?
Van egy programom, amiben image 1-et használok és ikonokat jelenítenék meg vele 16 x 16-os méretben.
Itt kezdődik a probléma, hogy eddig win 7-en és az alatti operációs rendszereken jó méretben jelennek meg az ikonok:

míg win 10 alatt sajnos nagyobb méretben jelennek meg az ikonok, mint ahogy kellene.

Hogyan lehetne ezt javítani, hogy win 10-en is helyes méretben jelenjenek meg a képek?
Közben rájöttem a megoldásra.
-
Atomantiii
addikt
Van még itt valaki?
Van egy programom, amiben image 1-et használok és ikonokat jelenítenék meg vele 16 x 16-os méretben.
Itt kezdődik a probléma, hogy eddig win 7-en és az alatti operációs rendszereken jó méretben jelennek meg az ikonok:

míg win 10 alatt sajnos nagyobb méretben jelennek meg az ikonok, mint ahogy kellene.

Hogyan lehetne ezt javítani, hogy win 10-en is helyes méretben jelenjenek meg a képek?
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
Még egy kérdés:
ha van két listview-em vb6-ban és az egyikben ki van jelölve az egyik sor és át akarok váltani a másik listviewre, akkor hogy tudom elérni, hogy a másik listview egyik eleme is ki legyen jelölve?
A selected item-nek kell valahogy megmondani csak nem tudom hogyan.
-
Atomantiii
addikt
Igen én is úgy gondolom, de az a kérdés, hogy akkor hogy tudnék felfele és lefele álló "kacsacsőr" jelet írni vagy fel / le, illetve oldalra nyilat?
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
A visdatával hogy tudok az adatbázisba ilyen karaktereket írni?
►, ▲ és ▼, ms access helyesen írja, de ha visdatával akarom megnyitni akkor átalakítja >, ˇ és v karakterekre ami még jó is lenne ha ez a három karakter egyforma lenne magasságban egymással.
Erre valakinek valami ötlete?
-
Atomantiii
addikt
A visdatával hogy tudok az adatbázisba ilyen karaktereket írni?
►, ▲ és ▼, ms access helyesen írja, de ha visdatával akarom megnyitni akkor átalakítja >, ˇ és v karakterekre ami még jó is lenne ha ez a három karakter egyforma lenne magasságban egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest