Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #3110 üzenetére
mert a kék az aktív kontroll kijelölése, a szürke pedig az épp nem aktív kontrollé.
Ha azt szeretnéd, hogy a nem aktív kontroll is kék legyen, akkor mókolni kell: [link] -
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #3108 üzenetére
asszem listview2.listitems.item(index).selected = true, csak ne legyen a hideselection = true, mert akkor a nem aktív listview-n nem látszik a kijelölés.
és ha multiselect van, akkor végig kell menni a teljes listview1 listán és átállítani a listview2-ben, ahol nem megfelelő a selected értéke. -
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #3105 üzenetére
VB.NET-nél a nyelvre gondolok. A Visual Studio 2019 az IDE hozzá (de lehet benne többek között C#-ban, F#-ban, C++ -ban vagy akár Python-ban is fejleszteni).
-
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #3103 üzenetére
Wow, eléggé régi az a verzió, csodálom, hogy még Win10-alatt is "normálisan" működik.
VB.NET-tel próbálkozz meg szvsz. -
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #3100 üzenetére
Ez melyik VB?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #3100 üzenetére
Közben rájöttem a megoldásra.
-
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #2662 üzenetére
Olyan rég volt már VB6, hogy szvsz elég sokat utána kellene olvasni - plusz szerintem már senkinek nincs fent fejlesztőkörnyezet, így aktívan senki nem tud segíteni.
Amúgy pl. negyedik elem kijelölésre:
Listbox1.Selected(4) = TrueHa eltünteti, amikor leveszed a fókuszt:
Listbox1.HideSelection = FalseJa amúgy ez kb 3 perc google volt. Ha nem megy az angol, akkor gyorsan állj neki.
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Atomantiii #2660 üzenetére
Mire?
-
sztanozs
veterán
válasz
Atomantiii #2646 üzenetére
Felteszem vagy a komponens, vagy az adatbázis (mező), vagy a végén a megjelenítő nem támogatja az Unicode-ot - ezért kerül ez konvertálásra időközben.
-
martonx
veterán
válasz
Atomantiii #2648 üzenetére
Akkor ebben nem tudok segíteni. Minden ami 2005 előtti, az számomra nem létezik.
-
martonx
veterán
válasz
Atomantiii #2646 üzenetére
Nem tudom mi az a visdata.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #2639 üzenetére
Erre valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged