Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
Sziasztok,
lenne egy nagyon láma kérdésem, és valamiért google-el se találtam rá választ.
Előrebocsájtom, hogy VB-ről fingom sincs, se Visual Studióról
De lenne egy VBA-ban írt form és kód hozzá, ami egy adatbázisos mókát képez. Ezt gondoltam egy külön önálló alkalmazásként megírni, mivel azt hallottam, hogy "rendkívül egyszerű VBA-ról VB-re átteni egy kódot, szinte ugyanaz a kettő, stb..."
Hát egyelőre nem így látom...
Szóval sok problémát megoldottam, de ilyen triviálisakra nem találok megoldást:
VBA userform-on activex combobox, két oszloppal, amiből csak egy látszik, a boundcolumn az amelyik nem látszik. (columnwidth=0)
példa:megjelenő szöveg: valós érték (ami nem jelenik meg, mondjuk egy sql id):józsi 125540manci 65981benő 8989898VS-ben meg winforms.comboxot használ (meg .net-et???), és ott nem bírok sehogy ilyen kétoszlopos-boundcolumnos dolgot csinálni. Hogy kellene ezt?
Vagy lehet valahogy olyan projektet létrehozni, ahol nem winforms-t használ, hanem activex-et, és akkor tényleg elég triviális lenne átteni a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De lenne egy VBA-ban írt form és kód hozzá, ami egy adatbázisos mókát képez. Ezt gondoltam egy külön önálló alkalmazásként megírni, mivel azt hallottam, hogy "rendkívül egyszerű VBA-ról VB-re átteni egy kódot, szinte ugyanaz a kettő, stb..."
Hát egyelőre nem így látom...