Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
Sziasztok,
lenne egy nagyon láma kérdésem, és valamiért google-el se találtam rá választ.
Előrebocsájtom, hogy VB-ről fingom sincs, se Visual StudiórólDe lenne egy VBA-ban írt form és kód hozzá, ami egy adatbázisos mókát képez. Ezt gondoltam egy külön önálló alkalmazásként megírni, mivel azt hallottam, hogy "rendkívül egyszerű VBA-ról VB-re átteni egy kódot, szinte ugyanaz a kettő, stb..."
Hát egyelőre nem így látom...
Szóval sok problémát megoldottam, de ilyen triviálisakra nem találok megoldást:
VBA userform-on activex combobox, két oszloppal, amiből csak egy látszik, a boundcolumn az amelyik nem látszik. (columnwidth=0)
példa:megjelenő szöveg: valós érték (ami nem jelenik meg, mondjuk egy sql id):
józsi 125540
manci 65981
benő 8989898
VS-ben meg winforms.comboxot használ (meg .net-et???), és ott nem bírok sehogy ilyen kétoszlopos-boundcolumnos dolgot csinálni. Hogy kellene ezt?
Vagy lehet valahogy olyan projektet létrehozni, ahol nem winforms-t használ, hanem activex-et, és akkor tényleg elég triviális lenne átteni a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest