Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Genius SW 5.1 Home Theater
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
VBS-ezgetek egy ideje, nagyon tetszik, hogy nem kell semmit telepíteni és pofátlanul egyszerűen használható, mindezt úgy, hogy még regexp lib is van hozzá.
Egy hobbiprojekt kapcsán megkeresett egy ismerősöm, hogy vb8-ban kellene valamit alakítani, ráadásul excel VBA funkciók átvételéve.
Mi és mekkora a különbség a vb és a vb.net közt? Egyértelmű leírást nem találtam eddig, igaz csak pár percet gugliztam.Úgy gondoltam, h ha már vb.net akkor ne a 8-assal szerencsétlenedjünk, hanem az épp aktuális visual studio verzióval.
Vajon nagy fába vágom a fejszém ezzel? (sima "adatbázis"építés txt-ben és azokkal manipulálgatni, komolyabb dolgok elvileg nincsenek benne)
Köszi előre is!
Bazs87
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest