Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Holnap lesz programozásból vizsgám, egyáltalán nem vagyok felkészülve (megint). Visual Basic, Console Application. Egy próbát tennék azért tennék, ugyanis megszereztem a júniusi feladatokat, ami a 6-osért volt (Szerbia) és ha hasonlót adna, akár szerencsével is járhatnék. A feladat így hangzik, DIY fordítással.
1. Írj egy programot, amely fogad két paramétert és a két megadott paraméterben levő számjegyek számát kiírja a későbbiekben.
Például: ha a megadott két paraméter "Újvidék 5" és "Szabadka 1960", akkor az alprogram vissza kell, hogy adja az 5-öt, mivel a két megadott paraméterben összesen 5 számjegy szerepel.2. Vezetéknév/Név/Év/Éves jövedelem/Munkáltatói azonosító/Munkáltató neve
Írj egy programot, amely az EvesJovedelem.txt datotékát fogja használni és ez alapján készít egy jelentést. A felhasználó megadja a kritériumokat, melyek a következők: év, minimális és maximális kereset.
A jelentésnek a következő oszlopokat kell tartalmaznia: sorszám/vezetéknév/név/év/éves jövedelem.
A jelentést Console.SetCursorPosition() segítségével formázd meg.
A jelentés végén ki kell írni a megadott eredményekből (tehát amik megfelelnek a megadott kritériumoknak), hogy összesen hány sor van megjelenítve, valamint az átlag keresetet a kilistázottaknak.
A sorokat, amelyek megfelelnek a megadott kritériumoknak, be kell másolni az EvesJovedelemJelentes.txt datotékába.Elég gyenge magyar fordítás, de igazából nem is nagyon értem a 2. feladatot. Egyiket sem tudom konkrétan megcsinálni. Egyszer már kaptam itt PH!-n segítséget Bobrooney-tól, most gondoltam újra próbát teszek. Egy köszönömön kívül sajnos nem tudom máshogy meghálálni, tehát ha valaki segíteni tudna, ennyit tudnék csak visszaadni

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest