Új hozzászólás Aktív témák
-
bende126
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy eltűntem, de nem akartam, csak annyit beírni, hogy oké megpróbálom, amíg nem próbáltam ki ténylegesen. Szóval próbálgattam, de már nagyon nagyon fáj a fejem, hogy ennyire tré vagyok.
Jelenleg itt állok.
Sub nyomtatas()
sora = 1
sorb = 2
sore = Cells(sora, 1)
sore2 = Cells(sorb, 1)
Do
sora = sora + 1
sorb = sorb + 1
sorc = sora - 1
sore = Cells(sora, 1).Value
sore2 = Cells(sorb, 1).Value
Loop While sore = 2
sork = Cells(1, 1)
sorv = Cells(sorc, 12)
Range(Cells(1, 1), Cells(sorc, 13)).Select
Cells(2, 20).Value = "OK"
Cells(2, 21).Value = sora
Cells(2, 22).Value = sorb
Cells(2, 23).Value = sore
Cells(2, 24).Value = sore2
End subEz annyit csinál, hogy ami 2-es berendezés, az kijelölődik, Innen már csak nyomtatni kell, azzal nem boldogulok, valamint azzal sem, hogy hogyan tudom megkeresni a 3-as aztán a 4-es és így tovább a többi terméket majd kinyomtatni. Nem tudom elmenteni azt a változót, hogy megjegyezze, hogy hol hagyta abba a sorok számolását. Az OK, hogy megszámolja, hogy mondjuk, 6 sornyi 2-es berendezés van, ezt el is menti változóként, viszont hogyan tudom felhasználni, ezt a következő termékek ek megszámolásához? A 7-dik sortól kell elkezdenie számolni, de nem tudom, hogyan lehetne, illetve, hogy hogyan tudom megmondani neki, hogy most már a 3-as berendezést kezdje el számolni, aztán nyomtatni.
Nekem ez nagyon nehéz. Bárki tud segíteni annak nagyon hálás lennék.
Mellékelek egy képet az excel-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 4
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest