Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vilag
    tag

Már mondtam. Amit csinálsz az régen meghaladja azt, amire az excel makróját kitalálták.
    Persze annak idején olyat is láttam mikor valaki komplett ügyviteli rendszert írt excel makróban (néhány önkormányzatnál komolyan ilyet használtak), de az olyan is volt.

Tudom!

Emlékszem is rá, de (mert ugye mindig van egy "DE"...) jelenleg, hogy úgy mondjam hozott anyagból kell dolgoznom (persze azt is én írtam, nemi segítséggel), mert a meglévőt kell továbbfejlesztenem.

Sajnos az eddig is 8 órát kitevő munkaköröm mellé (amibe eddig azért belefért egy kis programozás is) egy távozó kollégám 8 órás munkakörét is ideadták (mondanom sem kell, hogy ugyan azért a bérért). Ennek következtében most 16 órányi munkát kell elvégeznem 8 órában, így sajnálatos módon örülök, hogy ha a toldozás-foldozásra jut időm.

Így új programozási nyelv megtanulásáról egyelőre nem is álmodhatok, sajnos...

Szerk.: melyik nyelvben is maradtunk, mert most kényszerszabadságra megyek egy időre (értsd: sok szabadság maradt, így most ki kell vegyem) és ha a sok bejgli evés mellett lesz kedvem, akkor lehet, hogy nekiesek.

Új hozzászólás Aktív témák