Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf #1502 üzenetére
ember te nagyon diplomatikus vagy.
Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől.
Értsd ha egy programozás fórumban megkérdezed, hogy miért piros a majom feneke, akkor nem azért fognak kiröhögni mert újoncként kérdezed. Sőt egy újoncnak még esetleg jobban el is néznek egy ilyen kérdést.
Devportálon meg prog.hu-n mostanában renike24 nick tud olyanokat kérdezni ASP.Net vonalon, hogy ajánlom mindenki figyelmébe, aki jót akar röhögni. Próbáltam volna rávezetni a megoldásra (tanulás, olvasás), de még én lettem leszólva, hogy miért nem mondom meg a megoldást.
Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest