- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
visityu
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Készítettem egy egy excel fájlt amelynek különböző adatatait, különböző munkalapokra UserForm-ok segítségével kell kitölteni. Tehát megvannak a UserForm-ok a kitöltéshez, amik az oda beírt adatokat szépen be is teszik a megfelelő munkalap soron következő üres sorába, majd mentik a munkafüzetet.
Az egyik beviteli részen van gondom. A UserForm-on van 3 db TextBox, amiből kettőt kell kitölteni. Ezzel semmi gondom. Viszont a harmadik TextBox, az az első kettőnek az összege.
Az egyszerűbb az lenne, ha ezt nem is kellene kitölteni, mert a munkalapon teljesen egyszerű képlettel ennek az adatnak a cellája simán számolható. Nekem viszont ahova ez kell ott a UserForm kitöltésekor, ha rálépek mondjuk a harmadik TextBox mezőre, akkor kellene, hogy a harmadik TextBox-ban megjelenjen az első kettő összege.
Próbáltam utánanyálazni, de nem sikerült kielégítő megoldást találni. No meg ugye még nem is tartozom a gyakorlott Excel VBA használók népes táborába.
Ha valakinek van jó, megoldása azt szívesen venném.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest