Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
No ma rászántam azt az egy percet, és a szépség kedvéért nem egy soros lett, és az 1 percből is 5 lett végül. Íme a kód:
Sub osszead()
On Error Resume Next
TextBox3.Value = CDbl(TextBox1.Value) + CDbl(TextBox2.Value)
End SubFejből is egész jól közelítettem a triviális megoldást. Ez annyival több, hogy hibát is kezel. Az osszead rutint meghívod textbox1 és 2 change eseményekor. Egy köszönöm jól esne

-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
Mivel a problémád az, hogy két számot kell összeadni a legtriviálisabb megoldás valami ilyesmi fejből, szóval nem biztos hogy pont ez lesz:
textbox3.value = textbox1.value + textbox2.value
esetleg a textbox value-kat int-é alakítod mielőtt összeadod. Na ugye, hogy milyen triviális? Micsoda meglepetés, hogy két változót össze kell adni, nem?
Ha ez az ötletindító 1 sorom nem volt elég, akkor küldd el priviben az exceled, és ígérem rászánom azt az egy percet, hogy belejavítsak a kódodba

-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
Hehehe. Lehet triviális a megoldásom, de javaslom add össze a két textbox-ban lévő értéket, és ezt írasd bele a harmadik textboxba.
Annyira triviális a megoldás, hogy lusta vagyok beírni azt az egy program sort, ami ezt csinálja, gondolom 1 perc alatt te is rá fogsz jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest