Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
No ma rászántam azt az egy percet, és a szépség kedvéért nem egy soros lett, és az 1 percből is 5 lett végül. Íme a kód:
Sub osszead()
On Error Resume Next
TextBox3.Value = CDbl(TextBox1.Value) + CDbl(TextBox2.Value)
End SubFejből is egész jól közelítettem a triviális megoldást. Ez annyival több, hogy hibát is kezel. Az osszead rutint meghívod textbox1 és 2 change eseményekor. Egy köszönöm jól esne

-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
Mivel a problémád az, hogy két számot kell összeadni a legtriviálisabb megoldás valami ilyesmi fejből, szóval nem biztos hogy pont ez lesz:
textbox3.value = textbox1.value + textbox2.value
esetleg a textbox value-kat int-é alakítod mielőtt összeadod. Na ugye, hogy milyen triviális? Micsoda meglepetés, hogy két változót össze kell adni, nem?
Ha ez az ötletindító 1 sorom nem volt elég, akkor küldd el priviben az exceled, és ígérem rászánom azt az egy percet, hogy belejavítsak a kódodba

-
martonx
veterán
válasz
visityu
üzenetére
Hehehe. Lehet triviális a megoldásom, de javaslom add össze a két textbox-ban lévő értéket, és ezt írasd bele a harmadik textboxba.
Annyira triviális a megoldás, hogy lusta vagyok beírni azt az egy program sort, ami ezt csinálja, gondolom 1 perc alatt te is rá fogsz jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest