Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Megnéztem itthon, valóban egy 2008-as MPEG2 plugin-om volt eddig.
Felülírtam a régit az újjal, de semmi észrevehető változást nem láttam, gyorsabb sem lett a konverzió, meg más változást sem vettem észre, pedig biztos van, csak a mélységeit nem ismerem. Vagyis jó volt a régi is, de most már marad ez.
Egyébként a "pazarló" 160 kbps CBR-es MP3 hang mellett (tehát nem VBR) az én tévéből felvett MPEG2 fájljaimat 900 kbps videó esetén (gyakran elég az ha nincsenek gyors mozgások) kb. 1/6 méretű, 1350 kbps esetén 1/4 méretű AVI-ra nyomatom össze a "sima" VirtualDub-bal, bejáratott módszer szerint. Nagyon ritkán kellett 1800 kbps-ra feltennem, nekem az volt eddig a plafon. FFDShow XVID formátumot használok, a látható minőségveszteség az MPG-hez képest szerintem elhanyagolható. Az MP3-as hang konverzió is nagyon sokat nyom a "lat"-ban, mert nélküle (tömörítés nélküli hanggal) az 1350-es AVI mérete majdnem a duplája, a 900-asé a háromszorosa! Tehát a hang rengeteg helyet tud rabolni ..., és az én fülemmel semmilyen különbséget nem hallok közöttük ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged