Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Rájöttem, mi volt a gond. Régebben is ez lehetett, csak nem emlékeztem rá: a rendszerpartíción elfogyott a hely, és mivel mindenképpen oda akarja írni az mvinfo.bin file-t, egy idő után gondja támadt ezzel. De nem szállt el hibajelzássel vagy warninggal, hanem csak nem rakott keyframe-eket az adott ponttól kezdődően.
Érdekes, hogy az első (~300MB) és a második (~600MB) után most a hibátlan verzió kb. 400 MB-os lett.
-
td
senior tag
Sziasztok!
Mikor/mitől fordulhat az elő, hogy lekódolok egy mpeg2 forrást két menetes divx-be, és kb. a videó felétől nem lesznek key-frame-ek?
Egy kb. 28 perces anyagról van szó. Találtam egy olyan pár éveset, amit ugyanazzal a VirtualDubbal kódoltam anno, kb.25 perc, és jó. Megpróbáltam a másik verziót is, ami van, de azzal sem lett jó (az egyetlen különbség, hogy azzal legalább nem ~300, hanem ~600 MB lett, ami a reális, viszont mindkettő eredmény lejátszható teljes hosszában).
Valami ötlet?
(Bár most, hogy így kérdezem, mintha lenne valami ilyesmi beállítás, hogy max. keyframes... De nem rémlik, hogy korábban használtam volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged