Hirdetés
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
1. Általában a legújabb.
2. www.free-codecs.com [link]
Itt van sok ingyenes. ACE-t én nagyon nem ajánlom, túl sok minden van benne, túl sok szemetet is felrak. Nekem egy K-Lite Codec Pack is elég szokott lenni, de abból is csak nagyon kiszelektálva rakok fel.
3. 720*576-os felbontásban kell digizned egy veszteségmentes, vagy kis veszteségű kodekkel. Veszteségmentes pl. Huffyuv, de ez fél giga/perc körül dolgozik. Veszteséges, de rendkívül jó minőségűek (szóval szemmel még nem látható) a különböző MJPEG kodekek. Nekem a PicVideo MJPEG bejött, de ez fizetős. Ez pl. csak 100-150 mega/perc.
4. Nekem VirtualDubnál még nem csúszott el, csak ha közben birizgáltam a gépet valami másra.
5. A felvett anyagot valamilyen MPEG2 tömörítővel tudod átkonvertálni, TMPGEnc cuccok elég jók. Viszont ha vágni akarsz, azt jobb az MPEG tömörítés előtt, mert ezt a formátumot már körülményes vágni, sokat kell újratömörítenie miatta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest