- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Hello!
Köszi a válszt,de csak most tudtam kipróbálni.
Megcsináltam amiket mondtál, de egyszerűen nem indul el a felvétel. Hiába nyomkodom, hogy kezdje el, semmit sem csinál. Egyszerűen nem indul a felvétel. Oldalt a video, audio jellemzőkben sem történik semmi. Mi lehet a gond? -
Süvi
őstag
Hello!
Köszönöm a gyors választ ArGab!
Leszedtem az ACE-t, felraktam amit javasoltál. Igazából még nem nagyon megy nekem ez a Vdub. Átállítottam a capture avi-t és megtaláltam a tömörítést. Huffyuv-ot, MJPEG -et nem találtam csak a PicVideo MJPEG-ot. Azt meg úgy tűnik nem sikerült beindítani. A pinnacle studio 9 fenn van, lehet hogy nekem nem is kell aktiválni? Szóval miután átállítottam felvételre módra pontosan mit és hogy is kell csinálni? Miket kell beállítani és hogy kell elindítani a felvételt? (már elég rég csináltam, és akkor se nagyon ment.)
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest