Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy előbb megcsinálom a hangot (MP3 vagy AC3) így szinte halál pontosan meg lehet adni a videó méretét, hogy a kész anyag elférjen 1 (vagy több) CD-n.
A bitrate kalkulátorban ugye meg kell adnod:
- ''Target size (kbytes)''-ot: a kész anyag méretét. Pl.: 716800 (700 Mbyte)
- ''Subtitles size (kbytes)''-ot ha van felírtod (esetleg több), akkor annak méretét
- ''Format'': None
- ''Video'': a film hossza (óra, perc, másodperc)
- Az ''Audio'' fülön -- ha már kész a hang -- kiválasztod a ''Size''-ot, és betöltöd a film hangját (...)
Mostmár csak annyi van hátra, hogy a ''Video'' részben lévő ''Size''-ot kimásolod, és beírod az encoder-nek (Target size (kbytes)).
Azt mondjuk nem teljesen vágom, hogyha le-OK-zom a kalkulátort, akkor miért nem pontosan az az érték kerül át az encoder fülre (pl: 632425 helyett 635589).
Én mondjuk az Xvid kodek mellett lévő Nic's Mini Calc-ot szoktam használni, szóval eddig még nem futottam bele ebbe a problémába (ott ugye mindig átmásoltam a kalkulált értéket).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest