- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ateszpapa
addikt
Sziaszok!
Adott egy samu buds pro, amit még az S21-hez kaptam.
Most váltottam Iphone-ra, de arra nincsen app ami támogatná a Buds Pro-t.
Működik vele, csak semmit nem lehet állítani, tök alap az egész.Tudnátok ajánlani ár érték arányban valami jót ami Iphone kompatibilis az app terén is?
-
-NoVa-
addikt
válasz
SirRasor #14745 üzenetére
Mert nem érik be annyival kevesebbel. Az 1 armatúrás Etymoticcal sem válik végtelen akkuidejűvé pl a Go Blu, annak sem árt ha 100mW feletti teljesítményt kap, sőt. Aztán inkább 5-7 armatúrás bigyókat használok hurcolászni, ott meg már végképp kell a teljesítmény.
Ez meg nem csak akku, hanem rendesebb elektronika korrektebb teljesítménnyel, ahogy kifejtettem::
Napi használatban nincs a kinézetével semmi baj, azért fejlődött ki az evolúció során a fül meg a haj, hogy nagyjából láthatatlanná tegye az ilyesmi audio kütyüket, és ne essenek le a földre.A méretében kompromisszumosabb a hangért cserébe.
-
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14744 üzenetére
Sajnos olyan sokat írtál, hogy ennyire nincs időm / kedvem reagálni.
Az én fogalmaimat, nem kell kifésülnöd...
- Kevés eszköz végez hangerő függő változtatást (viszont, ha végez akkor ez is eq/DSP)
- Nincs hozzáfűzni valóm
- 1. HP val is nehéz mindenkinek megfelelő hangátvitelt megvalósítani, IEM -mel mégnehezebb, mivel miliméterek változása is nagy hang változást okoz.
2. A veszteségmentes hang, hogyan megy át BT-n??
Sok hifi varázslatról elmélkedsz (csövek)...- Az LDAC is veszteséges (max kb.: 900 kb/s viszont ott már háklis a zavarokra), hogyan jön ide a veszteségmentes? Hozzáteszem kisebb a BT minőség vesztesége, ha veszteségmentest játszunk le!
Megint csak sok - sok varázseszköz...- Spórolni úgy lehet (szerintem), hogy TWS -ből vesz az ember egy elfogadható árút. -Nem húzok felső határt, mindenki amennyit gondol. Ez jó utazni, háttérben hallgatni.
Amennyiben a minőség a fő szempont akkor vesz egy jó HP -t, megint csak amennyit gondol érte, itt már egy jó erősítő is megfontolandó.Nem beszélek le senkit, semmiről. A jó minőségű eszköz mindennek az alapja.
Sza..ból, nem lesz vár. Viszont a varázs eszközökkel óvatosan bánjon akinek csak a minőség számít, mert egészen elfogadható áron van megfelelő eszköz. - De ez mindenki szive és pénztárcája függvénye.
TWS esetén felelőtlenség valakinek valami extrémet ajánlani!
Az egész hozzászólásom azzal kezdődött hogy 30 000 Ft alatt Samu vagy Earfun.Még is csak hosszú lett...
-
SirRasor
addikt
válasz
-NoVa- #14740 üzenetére
Atya ég mi az a förmedvény akku néven ott a végén
Tehát ha jól értem, akkor a legnagyobb probléma az etetés. Egy normális driver egy 50-80 mAh-s telepet megenne mondjuk 10 perc alatt? Nyilván vállalhatatlan...de miért nem BA driverekkel próbálkoznak, amik jóval kevesebb kakaóval beérik?
-
-NoVa-
addikt
Nem highend, de jó minőségű. Kicsit kifésülöm a fogalmakat.
A hangerőfüggő változás, azaz Fletcher Munson görbe az DSP nélkül is korrigálva van egy korrektebb forráson. Loudness kompenzáció.
Maximális minőség... A vezetékben nincs nagy véleménykülönbség, csak az EQ-ban, okkal. Egy jó, teljesen analóg jittermentes láncon minden tér és dinamikai információ jelen van. Hallgattam végtelen költségvetésből értőn összerakott láncon korrekt fejest, volt/van mindenfélém a párdolláros kínai bigyóktól a nem párdolláros nem kínai bigyókig, forrásból, asztali láncból, DAP-ból meg BT DAC/AMP cuccokból is van/volt mindenféle, plusz egy kupac hangszer, azaz a puszta zenehallgatáson/zeneszereteten túl a hozzá tartozó kütyübuzéria sem került el.
Amiben egy IEM elmarad a fejhallgatók mögött, az nem feltétlenül a részletesség (sőt, ezekben egy jó multidriver IEM komoly hangfalas rendszereknél is jobb felbontásra képes), inkább a fülkagyló / hallójárat hatása miatt kialakuló térérzet hiánya a problémás. Nagyon nagyon el kell találja a fül fizikai tulajdonságait egy in-ear füles, hogy valóságélménnyé kerekítve előadja azt a visszhangokból és időzítésekből kialakuló eltérést, ami nem a felvételen van, hanem a hallójáratodban alakul ki. Azért egy jobb IEM veszteségmentes binaural felvételről, DAP-ról meggyőzően odateszi a környezetedbe a hangszereket, horizontálisan, vertikálisan elkülönülnek a hangszerek, előadók, a teremakkusztika, stb. Ha nem is éri utol teljesen egy komolyabb asztali csöves rendszer élményét, de elfogadható kompromisszumot ad hordozható formátumban.
És innen "csak" egy lépcső a vezeték elhagyása. Egy LDAC képes DAC/AMP az áttömörítéssel nem igazán a hallható részletekből veszít, inkább a harmónikusok finomságából, időzítéséből, amivel a tér precizitása csökken. Mélységében, magasságában kompresszáltabb lesz, kétdimenziósabb. Nem méterekre előtted szólal meg egy hangszer, inkább csak nagyjából valahol előtted. Ettől még szinte hibátlan CD minőséget visz át maga az LDAC, csak az eszköz teljesítményén, órázásán múlik, hogy milyen lesz. Egy Gryphon BT-jére senki nem panaszkodik, ahogy most az illusztrációnak használt Go Pod -dal korrektül meglépték ezt a hangminőséget TWS formában. Külön erősítő, Cirrus Logic DAC, és BT modul a panelen, nem a szokásos egy chipbe integrált Qualcomm TWS megoldás.
És akkor ha ezt elhagyom, a Sony/Sennheiser/Samsung aktuális csúcs TWS-ei elképesztően távol járnak még. Mikrofonban, használhatóságban, méretben, akkuidőben jók, textúrázott részletessében, valódi érezhető dinamikában sehol nincsenek. Nem a BT miatt, azt próbáltam nagyon bőre eresztve megfogalmazni, hol a BT határa, hanem pont azért, mert korrekt erősítés és hangolás helyett DSP-vel pótolják azt a hiányosságot, amit a gyenge meghajtás miatt nem ad át a driver. Lehett erősnek ható basszust hozzáadott brummogással hazudni, effektekkel és EQ-val játszani, de képtelenség ezekkel pótolni egy valódi feszes, dinamikus hangzást. Magadnak hazudsz, ha ezt állítod. Nagyon sokat lehet spórolni ha kompromisszumot kötsz ebben, elfogadható spórolás, használhatóan szólnak azért a DSP-s TWS-ek mindennapi zsebrevágós eszköznek, de nem tették elavulttá a rendesen hangolt, és megépített dolgokat. És nem is zárkóztak fel hozzájuk még. Ahhoz olyan driver kell, ami kevés energiából képes nagy dinamikával hangot kreálni. Egyelőre csak ígéri a MEMS, hogy majd a következő generáció, ahogy már az első generációról is ígérte anno.
-
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14740 üzenetére
Hogy jön össze a TWS és a csúcs minőségű zenehallgatás?
A Bluetooth kodekek nem alkalmasak csúcsminőségű zene hallgatásra. Viszont tudnak nagyon élvezetesek lenni.
Amennyiben a maximális minőségről beszélünk, akkor vezetékes fejhallgatót kell használnunk.
A csúcsminőségű vezetékes fejhallgatóknak sem árt egy kis equalizer, mert a hallgatási hangnyomás erősen befolyásolja a hallott hangminőséget, hangszínt amit célszerű kompenzálni.
Egy szóval sem mondom hogy kötelező ezeket használni, de nem is kell tőle elzárkózni, nem az ördögtől való...
A csúcsminőség alatt, nem a végtelen költségvetésű eszközöket értem... -
betelgeuse
csendes tag
Sziasztok!
Biztos sokszor volt téma, de így sem találtam eddig leírást, vagy segítséget.
BW-FYE15 fülhallgatóm van. Párosítási problémával küzdök. Már 2 szettet is vettem és most a második is elkezdte h nem hajlandó csak az egyik fele szólni.
Elolvastam a sztenderd leírását hogy kell párosítani, látszólag úgy villognak a ledek de mégiscsak az egyik szól. Van erre valami program? Vagy resetelni hogy kell? Vagy tényleg tönkre megy az egyik? Pedig azt hogy power off azt bemondja egy idő múlva..
Az is furcsa volt (nem biztos h van köze hozzá) hogy eddig egy Realme Gt Master telefonnal használtam működött, majd áttértem A54-re és akkor kezdte el ezt csinálni. -
-NoVa-
addikt
válasz
SirRasor #14738 üzenetére
"planár TWS-t még nem láttam"
Tessék egy ShortBus Fat Earth planar TWS
Amúgy okkal nem láttál, elképesztően éhesek tudnak lenni a planarok, ha jó hangot akarsz kihozni belőlük. Aztán a tuning... A Fat Earth-ek válogatott driverekből készülnek, kb 50-ből egy pár elég alacsony torzítású ahhoz, hogy ebbe menjen, a többiből standard Shuoer S12 lesz.... És ezzel visszakanyarodok az EQ témára... Jesszusom, mennyi tévedés egy kupacban.Igen, a TWS-ek többsége DSP-zve van. Nem azért, mert jó, hanem mert kompromisszum.
Nincs fizikai tér tuningolni kamrákkal, és nincs rendes teljesítmény korrektül kihajtani a cuccot, ha 8+ órás akkuidőt akarnak az emberek egy bogyótól, így DSP-znek. Aztán aki hallotta pl az RSV-t Go Pod-ról, az érti, miért nem DSP-znek a magasabb kategóriában, és mennyire durván nagy a szakadék hangminőségben az átlag jobb TWS-ek és az efféle hibridek között.A Harmann is olyan, hogy ha valaki 3 cukorral kávézik, más meg cukor nélkül, akkor mindenkinek jónak kell lennie a másfél cukros kávénak ugye? Vagy mindenkinek szar lesz. Szerencsére kezd lejönni róla a chifi világ is végre részben.
-
FJC
senior tag
válasz
SirRasor #14738 üzenetére
Már ne is haragudj, de ez nem így van..
Nézzél szét a Roon, UAPP, Morphlt, stb...
A legdrágább eszközöket is equzzák -persze nem mindenki.
Az egy ostoba hifi mánia volt régebben, hogy a hang az szent, nem szabad hozzányúlni.
Ma már szinte mindent DSP -vel kezelünk...
Lásd ház görbe, szoba görbe, Harmann, stb.
Az összes TWS gyári DSP -vel van hangolva, amit egyéni ízlésre hangolhat a felhasználó.
Persze nem kötelező használni, ez mindenki szíve joga.
Végig mentem a hifi hosszú és drága ösvényein én is... -
SirRasor
addikt
"Bármilyen fejhallgatót / IE-met mostanában equzni szokás" - nem, nem szokás. Max a rossz minőségűt kell EQ-zni, hogy ne legyen annyira penetránsan ****.
Tudom, ez nem az a topic, de aki hangminőségre megy, nem EQ-zik. Pont. Részben azért, mert minél többet kell hozzányúlni, annál rosszabb lesz a végeredmény (DD-ről beszélünk; ezek mind ilyenek sajnos - planár TWS-t még nem láttam).
Például a Redmi Buds 5-ből gyárilag olyan hang jött ki, hogy eszembe nem jutott EQ-val hozzányúlni.
Csak teszteket tudunk nézni, mert mégis ki fog egyszerre 10 félét megvenni, aztán visszaküldeni belőle 9-et?A hétvégén keresgélek még és ha nincs jobb, hétfőn behúzok egy EarFun Free Pro 3-at, aztán majd írok róla milyen.
-
FJC
senior tag
válasz
SirRasor #14736 üzenetére
Tesztet bármire találhatsz pro és kontra...
Bármilyen fejhallgatót / IE-met mostanában equzni szokás, minden komolyabb lejátszó eszközzel, programmal - ilyen görbe / olyan görbe...
Bármit veszel célszerű equzni (nem kötelező).
Egyébbként ahol belekötöttek a hangminőségbe, ott mindíg a sok mélyre hivatkoztak (erre vannak eq profilok, hogy tetszőlegesen módosítsd), viszont azt is szinte minden negatív bíráló hozzátette, hogy ezért az árért kiváló vétel... Valamint a megfelelő eq profillal kiváló!
Mág a + 100 ezer kategóriában is vannak bírálatok... -
SirRasor
addikt
Azt írta, hogy számít a hangminőség.
EarFun Air Pro 3 több mindenben erős, de hangminőségben pont nem.
Bassusai túltoltak, teteje gyenge.Earfun free 3 pro viszont már egy másik állatfaj. Harman görbe, azaz *enyhe* V karakter: legtöbb embernek ez a hangzás jön be.
-
-
jackooo84
tag
Sziasztok!
30 ezer alatt keresek fülest.Lehetőleg kicsi legyen a hangzás legyen a lényeg ill. az üzemidő.Ebben az árban mi az ajánlott? Galaxy buds fe ill. a Earfun free 3 pro amit nézegettem a neten, melyik a jobb? -
H2o-pok
senior tag
Ezt most találtam alin. Neten ,sem Yt on nincs info róla. A JBL koppintása lehet, de szerintem még a xiaomi sem csinálna ilyet. Föleg hogy van ugyan ez samsung és AKG JBL felirattal is. Mondjuk 11ezer ft, és szinte 5 csillagos.
[link] -
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #14726 üzenetére
Na kipróbáltam egy egyszerű sony gumiharanggal. A zöld jelzésűvel (asszem ez az M-es). Szűkebb és hosszabb lesz vele a vetőcső kimenete, viszont nagyobb, jobban beül a fülembe és jobban szigetel.
Lett basszus, vissza is vettem belőle egy kicsit, . A magasak olyan koszos magasak, akárcsak a mély. Hangerő rendben van szerintem, bár kicsit hallkabb mint az Earfun és nincsenek részletek.
Filmmel is teszteltem, símán élvezhetőek a robbanások hangjai is. Mindenféle zenével is próbáltam , hallgatható mind, nem akartam kitépni a fülemből.Azt kell mondjam, hogy ez így EQ-val és normálisabb illesztékkel használható cucc.
-
Goxi
tag
Sziasztok!
Irodára, másodlagos fülesnek szeretnék belépőszinten egy tws in-ear kialakítású fülhallgatót kb 30$-ig ami nem ipari hulladék (lehet nem könnyű feladat). ANC, sok basszus nem szükséges. Kiegyensúlyozott hangzású legyen, hangerő vezérlés előny. A több pontos csatlakozás csak hab lenne a tortán.
Köszi előre is. -
atos30
aktív tag
Vettem egy ilyen A6S TWS rettenetet ali-ról 635 huf-ért. Pont olyan ,mint amire számítottam. Szar.
Viszont kiváncsi voltam mit lehet belőle kihozni egy kis EQ-val.Viszonylag használható lett. Lett valami mély és magas is, de a középpel illetve a beszédhangok/ének épphogy vállalható kategória lett. Vészmegoldásnak, gyereknek elhagyni ennyiért tökéletes.
Egy Vlog-ot vagy valami hasonlót azért meg lehet vele hallgatni.
Zenénél még basszusféle is lesz, némi magassal de ha énekhang is van benne, az egy kicsit fura lesz, de szerintem símán hallgatható. A telefonra AAC kodekkel kapcsolódik, van még persze SBC is.
A mikrofonja darabos és full doboz hang, de azért hallható és érthető mit mondanak.
EQ nélkül instant szemét.
-
-
Janaboy
veterán
Most futottam ebbe bele, nem tudok róla semmit, de kommentek alapján nem rossz,persze akadnak hiányosságok.
Főleg sporthoz lehet jó [link] -
Janaboy
veterán
válasz
Nagyzsolt404 #14720 üzenetére
Igen, Galaxy Buds 2 vagy Sony Linkbuds S
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Nagyzsolt404 #14720 üzenetére
Alza korrekten felsorolja, a törvénynél részletesebben, viszont stb. van a végén, de a füles, talán nincs benne, hogy mire nem érvényes az elállás.
IV. Elállás
6. A Vásárlót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.); -
Nagyzsolt404
friss újonc
válasz
Nagyzsolt404 #14716 üzenetére
Ez alapjan Alza visszaveszi.
Janaboy:
Mono nem opcio, zenet hallgatok, de sokszor utcarol telefonalnek, ami eddig szenvedes volt. Kondiban is ezt hasznalnam, korabbi palcikas nem esett ki, csak futasnal max.
Galaxy buds 2/ linkbuds / inzone budsra gondoltal? -
Nonetxpr
kezdő
válasz
Janika(1982) #14710 üzenetére
Köszi.
Várható, hogy 1-2 hónapon belül lentebb megy az ára vagy ennyi az annyi? -
Janaboy
veterán
válasz
Nagyzsolt404 #14716 üzenetére
Ha telefonálás a cél akkor inkább Sony vagy Samsung.
Viszont biztos akkor a TWS kell neked?
Vannak spéci mono headsetek erre a célra, annak amúgy van külön topikja. -
DarkByte
addikt
válasz
pinnacle #14714 üzenetére
Mondjuk ebben az esetben minimum "érdekes" hogy az Alza engedi a 60 napos visszaküldést aktiválni ezekre. (bár végülis mikor drága videókártyát küldtem vissza is tájékoztatott a futárszolgálat hogy amit kötöttem rá extra biztosítást, az tulajdonképpen nem véd semmi ellen
)
(Tegnap majdnem elgyengültem a Sony INZONE Buds kapcsán, a fehérzaj alapproblémája miatt fázom tőle; gondoltam rá hogy kipróbálom és max. visszaküldöm ha zavarna, de így még lehet jól is jártam hogy nem próbáltam be.)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Janaboy #14712 üzenetére
Köszi!
DarkByte erre hivatkoznak.
29. § (1)
e) * olyan zárt csomagolású áru tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
Ha jól emlékszem a MM-ben is ki volt írva, hogy fej/fülhallgatót nem vesznek vissza.Szerintük nem jogosan csinálják, de azért jobb lenne előre tudni. Tényleg, aki esetleg vitt már vissza fülhallgatót, írja be legyen szíves hol vették vissza. Ráadásul ez olyan termék, amit ki sem lehet próbálni vásárlás előtt. Mondjuk az is igaz, hogy betudjuk a fülünkbe. Legjobb az lenne, ha a gumiharangok be lennék csomagolva, mert akkor sajáttal ki tudnánk próbálni.
-
SirRasor
addikt
válasz
Janika(1982) #14702 üzenetére
Még én se, azért vagyok rá kíváncsi.
Nyilván ha hozzáértő ember készíti jó minőségű kávéból, biztosan finom lesz a végeredmény. -
Nonetxpr
kezdő
Sziasztok. Jelenleg egy Blitzwolf FYE7-et használok, már 4 éves, lassan megérik a cserére.
(Xiaomi telefonom van)
Milyen TWS fülhallgató érné meg 25-30k között?
Lehet hasonló kialakítású mint a mostani, de szeretem a "bab" füleseket is. Leginkább zenehallgatásra használnám vonaton buszon stb.
Főleg metál és rock szólna így nem tudom melyik lenne a legjobb. Eddig a Soundcore Liberty 4 NC tesztek alapján tetszik. -
FJC
senior tag
válasz
dinersgala #14705 üzenetére
Ezt nem ismered: EarFun Air Pro 3
Itthon kapható 23 - 25 000 Ft.
Jókat olvasni róla... -
dinersgala
tag
Sziasztok!
Fülhallgatót keresek klasszikus zenéhez tömegközlekedésen.
A hangminőség és a zajszűrés szempont csak.
Ezek közül melyiket válasszam? Vagy van jobb opció 35K körül?Realme buds air 5 pro
Anker Soundcore Space A40
Sennheiser CX 400 True Wireless
Oppo Enco Air 3
OPPO Enco Free 2 W52
Jabra Elite 4 Active
Sony WFC700N
Huawei FreeBuds Pro
Samsung Galaxy Buds FE (samsung telefonom van) -
-NoVa-
addikt
válasz
Janika(1982) #14702 üzenetére
Csak annyira, amennyire jó alapanyagból és jól készítik el. Tud fantasztikus lenni, és szar, mint minden kávé. Ez pont jó volt
-
Nagyzsolt404
friss újonc
Sziasztok,
TWS, ANC főleg pálcikás fülest keresek.
A korábbi fülesem egy Huawei Freebuds pro volt, a hangzásával meg voltam elégedve, viszont telefonáláskor rengetegen panaszkodtak, hogy "mintha víz alól beszélnék" (főleg utcán és zajos helyen jött elő, anc bezavart valószínűleg). Más füleseknél is tapasztalom ezt, airpods pro 2 is ugyanezt csinálja, viszont ott néha be lehet kapcsolni a noise isolationt, ami segít vmennyit.Fontos, hogy tudjak zajos helyen telefonálni, a bone conduction a kinézete miatt nem annyira játszik.
Samsung S22-vel szeretném használni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest