- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Hát igazából a low latencys aptx listában egyedül egy Denon van, ami az AH-GC20, de általában véve jó termékeket gyártanak, más fejesük is jó. Amúgy ha 130k-t tényleg rászánsz, akkor a legjobb a BeoPlay H8 vagy H9 lehet.
A Denon ahogy nézem most akciós is a márkaboltjában 70k-ért, ha nem akarsz annyit költeni.Plusz ott van a Denon AH-GC30, ami Aptx HD-t tud, ami elvileg a legjobb minőség, és ugyanaz a hardver benne, mint a csúcs asztali fejesükben. Mondjuk nem tudom az aptx HD mennyivel laggosabb a low latency aptx-nél, de biztos nem lehet annyira vészesen nagy különbség.
-
Ahogy olvasgattam a kommenteket, többen a kapcsolat stabilitását említették negatívumként.
Tapasztalatom nincs, de éppen én is valami élhető fejest keresgélek.(Egy 4.40 HD-t sikerült eddig meghallgatni nemrég; az BT-s, nekem kicsit sok volt a basszus - többféle stílussal kipróbálva is.
Na meg azt az Evolve 65-öt, amiről nem szuperlatívuszokban nyilatkoztam - büntetés kategória) -
Sinesol
veterán
A B&O nyilván túlárazott kicsit, bár kb. luxus minőség építésben és hangban is igencsak jó, a Sony az változó, elég sok termékük túlárazott nekik is, viszont ott nincs meg az az extra minőség, plusz 1-2 kivételtől eltekintve még nem láttam jó Sony fejest.
Amúgy a Denon szerintem nem rossz választás, elég jó fejeseik vannak és az anyagminőség is elég jó, na meg a Pioneer sem csinál rossz dolgokat és annyira nem is drágák. Nem emlékszem amugy tutira, de szerintem az a MEE Audio sem csinál rossz dolgokat. -
Dorian
félisten
Sziasztok,
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek.
Felhasználás: Céges számítógépre dugva ill. otthoni házimozi erősítőhöz csatlakoztatva, tehát ha jól gondolom, nem kékfogú, hanem a másik rádiós verzió lenne számomra a jó?
Elvárások: Jó hangminőség, stabil átvitel. Elsősorban a közép, a beszédsáv a lényeges, tehát a V karakter kevésbé preferált.
Felépítés: zárt és a fület körülölelő forma
Ár: 20.000 Ft -
Gene
csendes tag
Bluetooth fejhallgatót keresek, jó minőségű hangal, ami nem késik se YouTube, se játékok alatt a hang. Mély fülesek tudják ezt?
-
galocza
aktív tag
és, amit mindig elugatok:
akár tudtak a kollégák (vagy én) valami hasznosat mondani, akár nem, ha van tapasztalatod, kérlek mássz vissza és oszd meg: egymásból okosodunk-butulunk. hál' istennek ez nem egy leugatós topik, mindenki megmondhatja a frankót - legalább_is eddig így volt 8).
köszönöm mindenkinek, aki egy eszközt kipróbálván vette a fáradságot, visszatolta az arcát és több-kevesebb szóval gazdagította itt az okosságtárházat.
mióta erre jártam utoljára, voltatok jópáran, többen mint a megszokott.
még 1x,köszi.
(ps.: kevesen leszünk, ha nem jöttök vissza. 8)
-
galocza
aktív tag
-bt-hez ált. nincs állvány - egészen pontosan én nem is tudok olyanról, aminek van.
-bt5.0 amennyire én tudom, STANDARD szinten tud olyat, h ha közelebb vagy- >nagyobb bitráta, messzebb vagy->kisebb bitráta (minőség). hogy egyáltalán létezik-e már ilyen füles, megmondják nálam okosabbak.
-lag: ökölszabály itt:
enyim
ellenben fura dolgok előfordulhatnak (p&w px- aptx hd, bose qc35 - sbc, sennheiser 4.40/4.50 - sima aptx) nem mutat késést, pedig midnen emberi számítás szerint kellene. ami garantáltan nem fog késni (ha a forrás is támogatja), az az aptx-ll. ha a késés fontos szempont, az összes többit csak akkor vedd, ha van visszaküldési lehetőség ingyen/postaköltségért!
-windowsok 1re jobban kezelnek bt-t és aptxet, de amennyire én tudom, ll (low latency, alacsony késleltetés, ~40ms) még nincs oprsz szinten. magyarul a kis késleltetéshez kell egy OLYAN füles, egy OLYAN dongli egy OLYAN stack-kel. -
galocza
aktív tag
kalamajkáimat/tapasztalataimat elolvashatod, ha ebbe a topicban felhasználóra (rám 8) szűrsz...
...és kiviláglik, h én bele vagyok szeretve/elfogult vagyok a deftech symphony 1-be/iránt.
ha jól számolom, 6 gyártó 5 típusát próbálam, s bár itt van karnyújtásnyira egy (el)ismertebb gyártó (2x) drágább készüléke, az csak tartalék (bose qc35).
a deftech egy alulreklámozott/ismert és régi darab (2015!), jópár bosszantó hibával (ld feljebb), de remek - nekem. sajna már a gyártó is elfeledte kb 8-10 hónapja, eltüntették még a terméklapot is 8(. így nincs sok sansz következő verzióra 8(. (a gyártó amúgy ismert és elismert minőségi bt eszközeiről!)
európában sajna az eredeti 500eu árat gondolják még mindig helyesnek (lol!), usa-ból 150+p+p+áfa+vámért megkapható (ha jól számolom, összesen ~213usd).
erények/kritikák feljebb, ha felhasználóra keresel.
ebay-en van most 120usdért, +23usd szállítás +30usd vám. még így is rohadt barátságos (lenne), de hiába kérdeztem az eladótól gyártói garanciát, csomagolást, csak idézte az ebay-es leírást. ez pl nekem nem elég meggyőző - ha az lett volna, vettem volna kettőt (tesómnak 1et és magamnak egy tartalékot)...
a hülyeségei ellenére is remek darab.
amúgy én amcsi amazonról rendeltem 120+vám+áfáért, s naponta nézem, de azóta se volt ilyen olcsó...8(
ja, linkek.
usa amazon most:
usa amazon + 63usd
usa ebay:
ebay
német amazon, ez vicc:
germánoka kanadai ebay-esre rákérdeztem, egy vagyonért küldenék ide, a 120 usd-s banda pedig semmi bíztatót nem írt állapotról/garanciáról... de még így is gondolkodom...
-
galocza
aktív tag
2465-2469:
átmegyek utálatosba, s idézem magamat.
cikk -
galocza
aktív tag
ez játékos füleseket keresőknek nagyon barátságosan hangik. megnéztem, faststream.
ha esetleg még nem tetted, írd le a tapsztalatokat, s nem csak ide, hanem a gamerfüles topikba is. ha vmennyire jó, ennyiért rohadtul megéri...ps: másoknak: faststream-hez fs dongli is kell.
-
galocza
aktív tag
válasz
bandika753 #2459 üzenetére
(meginsajnálomhogycsakmostértemide)
ha csak zenét hallgat, pc-n és/vagy mobil eszközön, lehet egy occó bluetooth. ez játékra, internetes videó nézésére alkalmatlan (zavaró késés). ha filmet/sorozatot is néz, de csak pc-n, jó lehet, jobb médialejátszók engedik a késést beállítani.
lehet, h érdemes elgondolkodni egy rf fülesen, problémák/előnyök (sokkal?) feljebb. -
galocza
aktív tag
válasz
cappa72 #2458 üzenetére
abszolút nem leszólni akarom, sőt, minden észrevételt köszönettel fogadunk errefele (oly kevés van!)
de az általad leírtak kb minden bt fülesre igazak. nagyjából 2 mód között váltogatnak: handsfree (rossz minőség, késés, de kétirányú kapcsolat) és a2dp (aptx(x)/ldac, jó minőség, de egy irány).
az én egy éve használt (de 4 éves típus!) deftech1-em csippanik, amikor olyan mazochista vagyok, h telefenról hallgatok zenét, s hívás jön - ha nyomom a gombot, rögtön vált a jó minőségű zenehallgatódzós, késésmentes módból (apx-ll) rossz, de kétirányú (handsfree) módba. persze mind2 megvalósítás-függő, lehet a hf meglepően jó, vagy az a2dp (sbc/aptx/ldac) meglepően pocsék.
és ezért köszönöm hozzájárulásodat, minden morzsa hasznos!
(főleg, mert a népek felteszik xedszerre is uazt a kérdést, ahelyett, h kicsit visszaolvasnának...) -
galocza
aktív tag
válasz
coolpet #2456 üzenetére
ha hallgatnál és beszélnél is játék közben, átlag bt-t elfeledheted.
ha csak hallgatnál (+esetleg madzagos mic, mint én), apt-ll a biztos pont. ezen kívül mákod lehet egyébbel (sennheiser 4.5 hd ld feljebb, bose qc35, mind2 több pénzért), de nem garantált. ami tuti késés- és madzagmentes és kétirányú, az a faststream, creative/avantree. bővebbel ld itt, de megint többe kerül:
https://logout.hu/cikk/madzagmentes_zajkeltes_i_bluetooth_dongle-k_pc_es/teljes.htmlha zenehallgatás közben rohangálnál a lakásban, de játék közben nem fontos a madzagmentesség, én ezért a pénzért elgondolkodnék egy rf fülesben (zaj lehet, jó hatótáv)+madzagos mikrofon kombinációban.
ha nem rohangálsz, csak gép előtt használnád, sajna maradsz a madzagosnál: macera, de uannyi pízért jobb minőség. -
galocza
aktív tag
tudom, már ritkán nézek vissza, és valszleg elkéstem. de ha mégsem, itt lenne érdemes érdeklődni (ez a topik nem igazán játékosfülesekről szól):
gamer fülesek -
kisÁdi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fejhallgatót, a minap próbáltam fel egy HD 4.40-et. Nagyon kényelmes volt számomra, illetve jobban is szólt mint a többi ebben árkategóriában. (25-30ezer) Igaz, néhol lehetett volna több basszus és hangerő, de ez lehet az új telefonom miatt is, még nem lett beállítva. Utána olvastam, ebben a kategóriában dicsérik, de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
A kérdésem az lenne, van-e esetleg más készülék amit érdemes szemügyre venni? Telefonhoz használnám Spotify és Netflixhez leginkább, néha talán LG okos TV-hez. Zenében minden evő vagyok, van progresszív metál, régi rock, pop és hip-hop is.Köszönöm!
-
Nataniel
aktív tag
Sziasztok.
Tippeket, ötleteket várnék a tapasztaltabb kollégáktól...Vezeték nélküli fülest nézek, de megmondom őszintén, a bőség zavarától nem látok...
Kritériumok: Zárt, azaz fület lefedő, jó anyagú, kényelmes, és nem porráaszalódó fülpárna (ha cserélhető igény esetén, ha elkopna, vagy elszakadna, vagy bármi történne vele az mégjobb)
ANC azaz Aktiv Noise Cancelling
Bluetooth 4től felfele.(Ha lehet használni vezetékkel is,nem hátrány)
MINIMUM: !!!20 órás üzemidő!!!A költségkeret plafonja 100 euró. (Külföldön élek, szóval mindenki konvertálja át magának forintra,ha ez annyira érdekes.)
Eddig egy Musicman BTX33 az egyik kiszemelt, bár megmondom őszintén,kicsit tartok attól hogy "gagyi" a hangja.
A Másik a Méltán ismert JBL Tune 600 btnc.
A Marshall fejese is érdekes lehet, de azzal nem tudom, hányadán állnék. -
prolad
addikt
Sziasztok
Felmerült otthonra egy vezetéknélküli fejhallgató ötlete, vezetékest nem akarom minden nap ki-be huzogatni, gép elhelyezése miatt nem is lenne annyira jó, ha folymatosan lógna a vezeték. 30-40 ezret szánnék rá,
-Legyen kénelmes (tudom, ez relatív), jól párnázott, fület körül ölelő, tömeg nem lényeges.
-Mivel csak otthon használnám, zajszűrés nem kell, de legyen zárt, hogy a többieket ne zavarja (gondolom kb az összes ilyen).
-Szóljon jól a lehetőségekhez mérten, van BT-s fülhallgatóm, tisztában vagyok a kompromisszumokkal.
- Illetve jó lenne ha lenne töltőállványa, akkor a nagyon hosszű üzemidő sem annyira lényeges, 6-8 óránál többet nem használnám egyszerre, de inkább kevesebb lenne a jellemző.5.0-s BT-t tud a gép, ha ez számít valamit.
Egy dolog nem teljesen tiszta, mekkora ezeknek a fejhallagtóknak a késleltetése? TWS fülesből volt több, ott sajnos tapasztaltam, hogy néhánynál látható csúszás van ezért már videózásra sem alkalmasak, de ez függöt mind a fülestől, mind a telefon rendszerétől. Win 10 ezt mennyire kezeli jól? -
kkf
aktív tag
sziasztok!
szeretnék én is wireless fejhallgatóra ötleteket alábbi kritériumokkal:
max. 60e Ft
active noise cancellation - ebben nem kell kiválónak lennie, de azért értékelhető legyen
aptx
2 óra viselet után is kényelmes
elektromos zenéhez elsősorban, mély hangok azért mélyek legyenek, de nem kell, hogy mélyre legyen kihegyezve, ami már 50%-on is betorzít és/vagy berepeszti a dobhártyám
preferáltan vezetékes módban is csatlakoztatható
active noise cancellation mellet is bír 10+ órát egy töltésselköszi előre is a tippeket!
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Vettem egy u-JAYS Wireless fejest, de sajnos az alaplapi bluetooth kártyához nincs win 10 driver.
Ajánlanátok adaptert, usb vagy PCIE. USB-s adapterekről nem sok jót olvastam.
Köszönöm -
Először is elnézést amiért napokig nem válaszoltam, videót még nem próbáltam vele azért nem írtam , és nem voltam a fejhallgató közelében, ezért nem tudtam a kérdésed után azonnal kipróbálni.
Néztem vele pár rövid videót, de nincs érzékelhető késlekedése. De, hogy tuti legyen a dolog, csináltam saját videót, egy pénzdarabbal kopogtattam az asztalt. A koppanásokat pont akkor hallottam, amikor a videón koccant az asztalhoz a pénz, szóval ezzel nincs probléma. Legalábbis mobiltelefon és a fejhallgató között nincs. Házi videó rendszerem vagy bluetoothos tévém nincs, ezért ilyen próbát nem tudtam csinálni, de ha ott lenne késlekedés, akkor az nem a fejhallgató hibája.
A zajokat tompítja, de nem jobban mint bármely hasonló füles. Összehasonlítási alap, két Sony és egy AKG, mindegyik fülre támaszkodik. -
Megérkezett, pont egy hét alatt. Érdekes, hogy az ára a hivatalos vám/áfa határértéket (22 Eur) minimálisan ugyan, de átlépte, mégsem vámolták meg (usából küldték). Aki eddig nem csapott le a lehetőségre, az valószínű lemaradt róla, mert már 15 ezerért adják ugyanezt (angol amazonon még akad 20 font-ért).
A jack kábel meglepően jó minőségű és lapos kivitel, ami nem gubancolódik. A fejhallgatóban a csatlakozó a lekerekített háromszög forma miatt úgy rögzül, hogy nem tud elfordulni.
Aptx miatt kiválóan szól bluetooth módban is. Éppen próbálgattam, amikor hívott a feleségem, így rögtön telefonáltam is vele. Feleségemnek nem tűnt fel, hogy fejhallgatón keresztül beszélgetek vele és nem közvetlenül a telefonról.
Kényelem: kb. két órája rajtam van, de még nem érzem, hogy kényelmetlen lenne. Nem szorít, és a fülpárnákon levő nagy lyuk miatt a fület sem nyomja úgy mint a korábban használt Sony MDR-ZX330BT. -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Teljesen vezeték nélküli fülhallgatót vennék. Ezekről mi a véleményetek?
SONY WF-1000X, SONY WF-SP700N, Gear IconX (2018)
Telefonról menne hangszeres zenével.
Melyiket érdemes megvenni? -
coolpet
senior tag
És a mai eszközök már támogathatják ezt a szabványt?
Pl én asztali PC-hez nézegetek fülest, az alaplapi BT chip szolgáltatná az adó funkciót.
6 éves gép, Asus P8-Z68-VAzt sem tudom, hogy a rear/front audiót hogy állítsam át bluetoothra Youtube/film/Game közben
-
válasz
coolpet #2465 üzenetére
A normál bluetooth sávszélesség csak átlagos hangminőséghez elegendő adat átvitelére alkalmas. Ez a legnagyobb érv a bluetoothos cuccok ellen, hogy nem szólnak olyan jól mint a kábelesek. A hangminőség javítása érdekében a bluetooth átvitelt felturbózták az aptx (később aptxHD) protokollal, ami sokkal jobb hangminőség elérését tette lehetővé. Persze ehhez az kell, hogy a zene forrása (pl. a telefon) is tudja az aptx szabványt. Az eredmény jól hallható, a kábelest megközelítő hangminőséget tudnak így elérni. Persze a hangminőséget a fejhallgatóban levő D/A chip (digitálisból analóg jelet készítő) minősége is nagyban befolyásolja.
-
cicur99
tag
Ez a Creative HITZ WP380 mennyiben különbözhet az általad jelzettnél? Ez 16 font.
-
válasz
coolpet #2461 üzenetére
Még nincs nálam, szállítás alatt van, ezért csak olyan infót tudok mondani róla ami bárhol hozzáférhető. Elég sok angol nyelvű teszt van róla a neten, még videós teszt is. Az egyikben a legjobb hangzású bt fülesnek tartják a 100$ alatti bt fülesek között.
Ráül a fülre. A zajokat ennek megfelelően szűri, gondolom hasonló hatékonysággal mint a többi ugyanilyen fülre ráülős. Kényelemről majd ha megjött.
A normál ára 65-70 dollár, szóval ez a 28 kevesebb mint fél ár, és original, nem refurbished, azaz nem újracsomagolt. Ennyiért csak nagyon fapad bl fejest kapni jellemzően kínai márkákat.
Mint írtam kábelról IS működik, tehát van rajta jack, és adnak hozzá kábelt. Az aptx miatt kábel nélül is nagyon jó hangja van. Ami nemcsak az aptxnek köszönhető, hanem a benne levő Soundblaster hangchipnek is.
Akku elméletben 12 órát tud. -
Még régebben nézegettem bluetooth fejhallgatókat, és már kezdettől fogva piszkálta a fantáziámat a Creative WP380 típus. Minden tesztben dicsérik. Csak a 20 ezer feletti árával nem voltam kibékülve. Pár napja teljesen véletlenül ráakadtam amazonon 28 dollárért (8700 Ft), ingyenes szállítással. Azonnal nyomtam a megrendel gombot. Működik bluetoothról és kábelról is, NFC és aptx, ennyit várok egy fejhallgatótól és ezt pont tudja.
-
bandika753
csendes tag
Sziasztok.
Fiamnak PC-re szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót, mikrofon nem létkérdés, tartósság, hosszú idő a szempont.
Kb 12000ft a keret rá.Mit ajánlnátok?
Köszönöm.
-
Na, van egy Jabra Evolve 65-öm a cégnél.
Hát... a hangminőség a háromezer forintos kategória - fályolos, tér nélküli.
30 perc után már rettentő kényelmetlen – legalábbis nekem, a fejem búbján nyom; hosszúkás, vékony fejformával bírok.
Skype-ra még rendben van, zenehallgatásra alkalmatlan.
Saját használatra nem venném meg, főleg annyiért, amiennyiért árulják.Viszont zenét hallgattam telefonról (BT kapcsolat), és a Skype-on felhívtam a kollégámat. Azonnal váltott a Skype-ra, majd a hívás befejeztéve visszajött a zene.
Tehát használatát tekintve okés a működése. -
SidCorky
őstag
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatót keresek, Blueetoothosat.
Az ár jó lenne a majdnem ingyen kategória. Gamingre lenne használva, némi filmnézéssel kombinálva.
Nem kell Hitech hifi hangzás, de egy jelenlegi Invotone HD2000 vagy Sony MDR-ZX110 szintjét minimum üsse meg.A Sony MDR-XB650BT-t néztem ki. Vélemény?
A vezetékes mindig útban van hol egérnél, hol bill-nél, valamint a gyerek is előszeretetel tekergeti.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
20-30 ezer forint körül keresgélek Bluetooth fejhallgatót, csak új, hazai vásárlás játszik. iPhone-hoz lenne használva leginkább, néha notebookhoz, így ha van lehetőség vezetékes használatra, az nem lenne rossz, de inkább hangminőség az elsődleges, és ne nézzen ki nagyon bazárinak.
Egy Sony ZX330BT-t használok lassan 3 éve, ennek a hangzásával meg vagyok elégedve, főleg rock/pop-rock/punk-rock zenét hallgatok vele, ezért fontos, hogy ne csak a mélyek szóljanak jól, hanem a hangszerek és a vokál is szépen elkülönüljön, amennyire ez ebben az árkategóriában lehetséges.
Ha lehet, akkor inkább over-ear kialakítású lenne a legjobb, az kicsit talán jobban szigetel, mint a mostani on-ear fejhallgatóm, aktív zajszűrés nélkül megvagyok. 2-3 órát is szoktam zenét hallgatni utazás közben, ezért ne legyen túl szoros.
A hangminőségen és a kényelmen felül minden csak másodlagos, ez alapján van valami ajánlott vétel?
A Marley Liberate XL-t néztem ki magamnak, de több teszt alapján is inkább mélyorientált a hangzása, a Positive Vibration 2-t már inkább hangszeres zenékre ajánlják, ezt volt lehetőségem élőben is kipróbálni, egyelőre ez az elsődleges kiszemelt, de ha van valami más ajánlat, ami felett elsiklottam, azt szívesen fogadom.
Köszi a segítséget előre is.
-
törölt tag
válasz
Riegerr #2451 üzenetére
Hali,
Soundmagic e10-nek van bt változata is. Telekomnál még van 10k-ért, ha érdekel. Én olyat vettem, még keveset hallgattam, de nekem megfelelő lesz ennyi pénzért.
Amúgy a fent említett két termék tesztjét olvastad? Mindkettőről jókat írtak, ahol én néztem.
Blitzwolf: "A magas, közép és mély hangok egyaránt tiszták és erősek voltak, így a legtöbb zenestílushoz tökéletes választás, bár talán a hardcore rock rajongók kissé keményebb basszust szeretnek."
Edifier: "Mindenféle muzsikával próbálgattam, legyen az rock, pop, komolyzene, vagy annak a modernizált változata – mint Lindsey Stirling dubstep violinja -, ahol sok magas és mély hang is egyszerre van jelen, mindegyiket remekül megszólaltatja az Edifier W830 BT." -
BalaG
aktív tag
Hy all
Egy kis segítséget kérnék abban hogy vennék egy fejhallgatót kizárólag csak játékra kéne.
És(tudom hogy nem ajánlott) ,mindenképp vezeték nélkülit szeretnék!Kettő közül vajon melyiket érdemes?
Creative Tactic3D Rage Wireless (70GH022000003)
Logitech G533 (981-000634)
-
Riegerr
tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót vennék.
Két terméket néztem ki:
BlitzWolf BW-ANC1
Edifier W830BTNem egy árkategória, tudom.
SoundMagic E10-et használtam már. Ennek nagyon tetszett a hangja.
Ezután egy Bluedio Turbine Hurricane-t használtam. Ennek már gyengébb minőségű volt a hangja. Nem tetszett. Most pedig egy Ausdom M05-t használok. Ez sem győzött meg.
Kérdésem az lenne, hogy a fent említett két eszköz közül melyiket érdemesebb megvenni? Érdemes-e lecserélnem az Ausdom M05?
Vegyes zenei használatra kell. Komolyzenétől a sok-sok méllyel rendelkező elektronikus zenéig mindent hallgatnék rajta.
Vagy tudtok valami jó ár/érték arányú fülest ajánlani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest