- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
válasz
Sinesol #2502 üzenetére
teljesen igaz, túl sok a marketingrizsa.
mint feljebb írtam, nekem azért lett bose qc35 i (is) 35 ii helyett, mert nem akartam appos marhaságokat.
3d audio hogy kerül ide? ez nem gamer füles topik. amúgy nekem van egy sharkoon cosmic 5.1-em (eladó, ld vatera 8), és már akkor is teljesen lyól működött.
a fentitől eltekintve egyetértünk: milleniális mobilnép, erre mennek rá a gyártók. -
galocza
aktív tag
válasz
Sinesol #2497 üzenetére
elnézést, hogy rádirok, de itt a legtöbb amivel vitatkoznék 8(. még 1x, bocsi.
sony összeszeréssel (+ a sípolás) korábban sok rossz tapasztalat volt (m2, környezetemben 4, abból 2 enyim). ez nem zárja ki, h m3 jó legyen, persze. (ld feljebb.)
denon: az újabbak biztosan (? remélhetőleg) jobbak, de annak idején a denon volt a legrosszabb, amit próbáltam (ah-gc20). nemhogy basszusos, kifejezetten tompa volt a hang, olyannyira, h tesóm aszonta, h a néni hangjában nem volt biztos, h melyik nem... anyag: a nálam töltött pár nap alatt letört az usb csatolót védő szilikonfedő.
ellenben van itt egy nagyon dícsért darab, kollega is említi a márkát:
[link]
ha tényleg olyan jó, és (az amazon értékelésekkel ellentétben) bírja is a strapát, simán ellenfele lehet az általam - hiába - ajnározott deftech symph1-nek.
ja, ipad. onnantól - amennyire én tudom - cseszheted aptx-et, csak aac játszik. a javából bowers & wilkins px és sony m3. előbbivel találkoztam, nem volt rossz, de nem maradt meg (ld feljebb). -
fericske
addikt
válasz
Sinesol #2506 üzenetére
Ezért hiteltelen a véleményed a Mobiusról.
Ameddig nincs személyes tapasztalatod vele addig hogyan akarsz véleményt formálni róla?
Olvasatok után, specifikációk után? Pfff....
De szerencsére a delivens ki tudja próbálni az említett fejeseket a Nomono-ban meg az Alza-ban, aztán majd eldönti magának mi a jobb neki.Szar anyagból összerakott fejessel ezt nem lehet megcsinálni:
Részemről ennyi.
Ameddig nincs személyes tapasztalatod arról amit véleményezel, addig azt nem lehet figyelembe venni. -
fericske
addikt
válasz
Sinesol #2502 üzenetére
Ameddig nem próbálod ki addig nem lehet róla véleményed.
A Mobius-nál (mint egyéb Audeze terméknél is) nincs marketing rizsa. Minden működik.
Mondjuk engem csak a zenei képessége érdekelt, de a Nomono tulaja játékhoz is használja.
Szubjektív, de nekem egy B&O füles, fejes sem a szívem csücske az áráért, ameddig a Mobius egy olcsó fejes az áráért.
Szerintem abban az árkategóriában a Mobius az ATH-DSR7BT vagy a Beyer Aventho határozottan jobb vétel mint a H8 pl.
Anyagminőség miért más liga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest