Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
poisonborz #1 üzenetére
Van hangkártyás topik Milyen hangkártyát vegyek? (kiemelt téma) itt tedd fel a kérdésedet !
-
poisonborz
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég elhalálozott a sokéves X-fi hangkártyám, és gondoltam pótlom, de az árlistákat nézve meglepődve láttam mennyire előretörtek a Xonar termékek.Utálva a beépített alaplapi csökevényeket, az elmúlt 10 évben az egyeduralkodó Creative termékeit jártam végig (SB Live, Audigy aztán X-fi) de most ahogy nézem több bolt is csak Xonar-okat árul már, X-fikkel kb azonos árban.
Nektek mik a tapasztalataitok? Elsősorban zenehallgatásra kellene (bár játékoknál az EAX elavulásával gondolom elveszett a Creative előnye).
+ ha a Xonar jobb, melyiket érdemes minimum megvenni? Mint látom az alsó szegmensben is szélesebb a paletta (DG, DS, DX) - 2.1-es hangfalak vannak, szóval a 7.1-es kimenetek sem fontosak.
++miért nincs nagy hangkártyás topik?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest