Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
04ahgy #16430 üzenetére
RAM-ra gyanakodtam, de kipróbáltam másik RAM-okkal, azzal is ugyanez.
BIOS-t tegnap frissítettem, ugyanaz.
RAM-oknak adtam egy kis plusz feszt, de ez sem jött be.Én arra gyanakszom, hogy a VGA nem kap elég kraftot, mert a monitor sem ad képet. Mielőtt képet adna és bejönne a POST, az előtt újraindul. Sikerült már odáig eljutnom, hogy minden bekapcsolásnál "csak" 3-4 újraindulás után végre valahára be BOOT-oljon a gép. Utána viszont a Windows-ba nincs gond.
Az a gond, hogy másik tápom nincs, hogy kipróbáljam, tehát marad az új vásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest