- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Azonnali fotós kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Bepróbálkozok én is:
Eladó új állapotban:
SAL FM BLUETOOTH Transmitter És KihangosÍtÓ! Szivargyújtós, a kínai vackoknál valamivel jobb hangminőséggel, 8ezer ft-volt, 3ezer az ára!
Ford Focus mk1 (98-2004) sedan bal hátsó javítóív. (12ezer volt) 5ezer az ára!
Bottari új fekete kormányvédő: 2ezer volt, 500Ft.
Hátha valakit érdekel, vagy pont jó lenne neki.
Vác és környéke vagy posta! -
Én is így gondolom. Illetve 3 nap még az a határidő, amíg egy hibás terméket köteles azonnal cserélni, illetve ha nincs már ugyanolyan, akkor visszavenni, tehát a 3 napon belül nem küldhet vele garanciális javításra. Esetleg ezzel még keverheti valaki.
Amúgy mellékvágány, de a levásárlás mint olyan, nem létező jogi kategória, ilyen hivatalosan nincs, ez szintén csak a kereskedők találmánya, hogy ne másutt költsd el a pénzt. A kereskedőt is csak pénz visszatérítésre kötelezi a jogszabály bizonyos esetekben, illetve a vevőt is a vásárlástól való elállás joga illeti meg, avagy a termék garanciális javítását kérheti. Utóbbinak három kimenetele lehet, megjavítják a terméket, kicserélik a terméket egy másik ugyanolyanra, visszatérítik a vételárat. De levásárlásról itt sem szól a jogszabály, ahogyan máshol sem.
-
axlfsi
veterán
válasz
Intruder2k5 #3987 üzenetére
Nincs ilyen, urban legend, csak sok helyen megteszik es elterjedt ez a hiedelem. Van, ahol meg levasarolni sem tudod, nemhogy a penzt visszakerni. Jogilag nem kotelesek (most nem linkelem, de utana lehet keresni, akit erdekel).
A netes vasarlas, az mas, ott van ellallasi jog.Pl. Lidl 30 napig visszaveszi szo nelkul a non-food termekeit, Aldi pedig emlekeim szerint 60(!), de nem azert, mert a torveny eloirja, hanem jofejsegbol.
-
Vasinger!
nagyúr
Na akkor én is összeszedem:
- 3 darab egyedi anime mintás póló
- Logitech MX Master
- Toshiba SATELLITE L30-134
- Eachine E30 drón
- Illetve végtelen mennyiségű AA/AAA akksi, töltővel -
Levi123
senior tag
Ha valakinek esetleg kell van egy üres 11,5 kg-os PB gázpalackom ilyen - grillezni, sütni, főzni, disznót perzselni
5 eFt
-
supercow
őstag
Vannak eladó cuccaim, ha valakit érdekel. Olcsón adom, nem ebből megyek Thaiföldre, kell a sörre
1. zöld iPod Nano gen 7 16GB noname töltő, füles van, kábel nincs
2. iPod Touch - töltő, kábel, füles van
3. fekete iPhone 4 16GB dokkolóval, kábellel, töltőt keresek
4. fehér iPhone 5 64GB , töltő, kábel, 2 dokkoló, védőtok
5. Chromecast 2 bontatlan
6. fekete Samsung Galaxy S5 Mini független, maszív tokkal, töltő, füles kábel
7. WD TV Live első generáció 2 db
8. WD TV Live legújabb gen. 1 db
9. Apple TV gen 2
10. Laptop HDD WD Blue 500GB WD5000LPVX
11. 2 napos Telenoros LG K8 mindene megvan
12. PS Vita TV - USB, HDMI kábel, adapter van - tváre kötve a PSVita játékokat viszi, kell hozzá PS3 vagy PS4 kontroller és Vita memkártya különlehet hogyt lesz még, körülnézek...
-
supercow
őstag
válasz
DroiDMester #3986 üzenetére
Az agyhalott dekoratív p*csának próbáltam magyarázni az elállási jogot, de kénytelen voltam elfogadni hogy megszivattam magam, mert nem néztem utána előre. Tanultam az esetből, ez van.
-
válasz
DroiDMester #3986 üzenetére
Miért kell, hol van ez leírva? Tényleg érdekel, mert ezt sosem hallottam.
Olyan van, hogy ha interneten rendelsz meg valamit, akkor megillet a 14 napos elállási jog, a távollévők közt létrejött szerződés miatt, vagy valami ilyesmi neve van... De ha üzletben vásárolsz, akkor semmi ilyesmi nincs. Épp a közelmúltban volt ugye karácsony, aminek kapcsán ezerszer elmondták a TV-ben és a rádióban is, hogy csak azért mert valamiből valaki kettőt kapott, vagy épp nem tetszik neki, nincs rá szüksége, nem köteles visszavenni vagy cserélni a kereskedő a boltban vásárolt árút.
-
-
supercow
őstag
2 napos Telenoros LG K8-at cserélnék hasonló tudású Samsungra. Semmi baja, de hiányzik belőle egy funkció ami nagyon kéne és nem vették vissza a sétálóban mert ez állítólag nem minősül hibának.
-
Vasinger!
nagyúr
Valakit nem érdekelnek esetleg anime mintás pólók?
-
Hosssszu
őstag
válasz
johniee #3979 üzenetére
Szia!
Nekem van egy döglődő 1000GB-os. Valahol Bad block-os, win alatt nem tudtam normálisan formázni, partícionálni. Linux, vagy más programmal nem próbáltam.
Lehet hogy működésre lehet bírni, lehet hogy nem. Ha érdekel így, akkor priviben meg tudjuk tárgyalni. De lényeg hogy most melóhelyen felejtettem, csak hétfőn lesz nálam. -
johniee
senior tag
Sziasztok! Keresek 2,5" Sata HDD-t laptopba. Minden ajánlatot meghallgatok
-
Vasinger!
nagyúr
Valakit érdekelne egy retro laptop?
Toshiba SATELLITE L30-134Alap dolgokra teljesen megfelel, XP SP3 tökéletesen megy rajta. Nagyszülőknek szövegszerkesztésre tökéletes darab.
Ugyanitt eladó egy belépő kategóriás drón is, amit még korábban linkeltem: Eachine E30
+1:
Ha valakit érdekelne egy iPad Air 16 GB WiFi és egy Logitech MX Master egér az se tartsa magában
-
johniee
senior tag
-
Teejay83
tag
Sziasztok
KERESEK: vízvezeték szerelési anyagokat ( könyök,T-elosztó, csövek,szűkítők stb.....) Ha valakinek van otthon elfekvőben vagy van ismerőse aki megszabadulna ezektől a dolgoktól szívesen átveszem\megveszem vagy cserébe sör csoki akármi is szóba jöhet. MŰANYAG NEM ÉRDEKEL!
Privát üzenetben várom a jelentkezést.
-
Armahun
addikt
válasz
Winchester95 #3973 üzenetére
Erről, nem róla.
-
Winchester95
őstag
Valakinek Vácon vagy környékben 4K 55" UHD SAMSUNG SMART TV Zsír új 2év garis, fóliás, bolti ár 260 ezer forint helyett 210ért?
(Róla lenne szó) -
Levi123
senior tag
BUÉK!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek esetleg elfekvőben 1150-es procija? Intel vagy celeron is érdekel.
Köszi előre is. T. -
supercow
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Dassler #3965 üzenetére
Hello!
Ez lenne az IKEA TV allvany?
((valoszinuleg nem, de nem tudom megtalalni, amit irtal, mert a tobbi pedig majdnem mind 48 magas...))UI.: A Denon es az Obsidian igy voltak, egyutt hasznalva, jol sejtem? Jol muzsikal?
-
canniball
nagyúr
-
Dassler
őstag
Sziasztok,
lenne néhány eladó dolgom, akit érdekel:
- Skarpea Glide XL: leszervízelve (kerékagyak zsírozva, váltó, fék beállítva, stb), új külsőkkel. Használatból adódó karcok vannak rajta. 3x8 Alivio váltó, Avid V-fék, SR Suntour Nex 4610 V2 első teleszkóp. Kb. 2000 km van benne. iá:55.000 HUF
- Denon AVR-X1000, minden tartozékával, szükség esetén dobozával. Iá.: 55.000 HUF
- Wharfedale Obsidian 5.0 HCP, wenge. Iá.: 150.000 HUF
- Ikea Besta 180x40x38 tv állvány, teljesen új, összerakva, fekete-barna/bézs fiók előlapokkal. Nyomásra nyíló két fiók a két szélén, középen egy polc. Fekete üveglap a tetején. Nem lett jó a tervezett helyére. i.á.: 45.000. Mivel tök új és bolti ára kb. 70k, így ez nem annyira alkuképes, ha valaki pont ilyet szeretne.Akit érdekel valamelyik írjon privit, kérdezzen nyugodtan, küldök képet, több infót.
Üdv:
D -
Tibko8
senior tag
Suzuki swift 5 ajtós 2002-es hez keresek kalaptartót.
Nem gond ha picit koszos vagy pici sérülés van rajta.
Privat üzenetbe várom az ajánlatot. -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Dell D620 laptop, olcsón adom, mert csak a port fogja.
-
johniee
senior tag
-
tome0001
senior tag
Keresek 19-es, fekete, DVI portos LCD vagy LED monitort (pl: samsung 931BF). Lehetőleg 1280x1024-es felbontásút.
Akinek van elfekvőben ne tartsa magában -
-
tome0001
senior tag
Vácon tudtok ajánlani esztergályost aki 3mm-es acél lemezbe tudna marni egy 1x30cm-es csíkot?
Ha valaki privátban dob elérhetőséget az is tökéletes.
Köszi előre is. -
ruti
Közösségépítő
válasz
Winchester95 #3954 üzenetére
szia, foglalnám, beszéljünk priviben
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #3952 üzenetére
43Ezer Váci átvéttel Akcióssan.
-
Levi123
senior tag
Felhívtam, nem tud segíteni, mogorva nő küldött egy mogorva ürgéhez akit szervizesnek hívott.
"Nem tudja kimérni, mert rendszerbe kell kötni, semmit se ér ha méreget ellenállásokat, kondikat" - mondta.
A nagy tanácsa az volt, hogy vegyek egy új paneltMég jó, hogy ezért nem kellett fizetni
-
Winchester95
őstag
Vácon eladó egy hibátlan állapotű FullHD LG TV!
Nézz be hirdetésembe.
LG 32LB5610 Full HD LED LCD -
radamsky
senior tag
zongorát valakinek?? tanuláshoz perfekt.. utba van , a gyerek már 4 éve hozzá se nyult
-
HunyorMan
csendes tag
Sziasztok!
Itt is feleslegessé (és zavaróvá
) vált egy 200x90 cm-es rugós ágymatrac. Viseletes, nem mai darab, némi szépséghibával, viszint a huzat cipzáras, tehát cserélhető.
Ár: megoldod, hogy elviszedUgyanitt feleslegessé vált egy postaláda. Tökéletes állapotban, két kulccsal (a hátulján két extra furat, mivel így tudtam felszerelni). A társasházban mindenkiét lecserélték, többek közt az enyémet is, ami kb. 5 hónapos volt akkor.
Méret: 31 x 23 x 7 cm
Ár: 1 500 FtKépek a matracról:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki Vác vagy környékén olyan műszerészt aki ki tudna mérni egy vezérlőpanelt, hogy annak van-e valami baja (kondik, ellenállások, szakadás stb.). Egy webasto kályha vezérlőpaneléről lenne szó.
Köszönöm! -
tome0001
senior tag
Sziasztok. 10.000 ft körül keresek vonathoz járós 26-os vagy 28-as kerékpárt. Akinek van használható állapotú, az kérem jelezze felém üzenetben. Köszönöm előre is.
-
-
radamsky
senior tag
hétvégéig videokártyát vennék... AMD-t..
max keret 13000 ft.. alaplapi túl gyenge.. és ennél drágábban meg nem éri meg vennem4850,4870, 5770.. valami hasonló teljesítmény elég
-
Winchester95
őstag
Teherautó eladó, lásd hirdetésemet, Vácon.
-
Teejay83
tag
Barkácsoló kedvűek figyelem!
Quartz óraszerkezet beszerzési áron ÚJ -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
netbook és notebook: [link]
Sürgős, mert kell a pénz. Ennél fogva olcsón adom. -
keke69
őstag
Sziasztok!
Redmi 2 eladó!
Xiaomi Redmi 2 DUAL SIM-es, Androidos mobiltelefon, 4.7" kijelző, 2 GB RAM, 16 GB ROM, négymagos Snapdragon 4 x 1.2 GHz processzor,
Teszt a telefonról: [link]
Üvegfólia, van a kijelzőn, ipaky tokot adok hozzá.
Ha valakit érdekel, hívjon vagy írjon a vételi ár szándékának megjelöléssel!
THX
-
Vasinger!
nagyúr
Akit esetleg érdekelne egy megkímélt állapotú családi autó
-
EyEsOnU
tag
Sziasztok,
MiniSD kártyát keresek, méret szinte mindegy (1GB azért legyen), ill. átalakítós microSD nem játszik. PM ha van valakinek fölösleges. Köszi. -
kiskakas
senior tag
Elado egy Huawei P9 Lite 2017 (black) 16g/3g voda fuggo telefon. Teljesen uj, 0km-es, bontatlan, Vácon, 50k-ért.
-
supercow
őstag
van 2 db JYSK matracom, PLUS F80 fantázianevű 90x200cm. 10e/db-ért lehet vinni.
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Eladó egy Koliken Cruiser fekete férfi kerékpár, 2017 márciusában vásároltam így még 2018 márciusáig garanciális!! Kihasználatlanság miatt adom el. Nagyon kényelmes könnyedén gurul igazi Koliken minőség!!
Elől hátul LED-es nagy fényerejű lámpák, széles kényelmes ülés,puha kormány,élvezet vele közlekedni.
Állapota ÚJSZERŰ nagyon szép, 1-2 helyen van rajta apróbb szinte észrevehetetlen karcolás tárolásból eredendően.
Nagyon keveset futott kb. 40km-et mentem vele.
Bolti ára most is 55.000Ft-tól kezdődik.Személyesen Vácon kipróbálható! Privát üzenetben adok telefonszámot komoly érdeklődő esetén.
További infó a linken:
[link]39900 FT
-
supercow
őstag
Van egy Ikea Billy 80cm széles fehér könyvespolcom ealdó, magasító elemmel 10e. És 2 db Ikea Malm 4 fiókos fehér komód, darabja 20e.
-
-
johniee
senior tag
Üdv környékbeliek
Ha bárkinek van eladó s1156-os foglalatú inteles, ASUS alaplap(P55 chipset),
i3 vagy i5 procival és 4GB RAMmal
akkor keressen meg -
johniee
senior tag
-
kiskakas
senior tag
Lenne egy eladó, pci-e-s low profile/single slot-os vga!
https://www.msi.com/Graphics-card/R5450-MD1GD3HLP.html
MSI r5450 md1gd3h/lp
-
kiskakas
senior tag
válasz
DroiDMester #3915 üzenetére
nem vettem semmit, tehat nem vágták át a fejem..
viszont a ma délelőttöm ráment arra,h kiderítsem, a városban 2 db eladó 18650es cella van..egy 2500mA-s a Blacktronikban illetve egy 4400mA-s Samsung a Naszaly aruhazzal szemben levo dohanyboltban..ennyi
Egy RC autoba kellett volna, a gyari 1500mA-sak teljesen korrektek, ehhez keresek csere peldanyokat, de konkretan mára kellett volna.
Ultrafire-t abszolut nem vennék,ezt hamisítják a legjobban. Jellemzően 60-100mA-s apro akkut raknak bele, a cellát meg liszttel!
töltik fel
-
válasz
kiskakas #3914 üzenetére
Ezekkel a 4-5000mAh aksikkal azért csak óvatosan!
jelenleg a leg nevesebb gyártók(Sansung, Panasonic, LG) sem árulnak ekkora kapacitású 18650.es aksit!
Jellemzően 2800-3200.mAh a legnagyobb VALÓS kapacitás, de azoknak is arany ára(2500-3000.Ft/db) van!
Van nekem is originál új Ultrafire 5000.mAh aksim ami a valóságban 450-500.mAh tud, ezért nem is ajánlottam neked mert szart nem akarok rásózni senkire!
Valószínű amit vettél az is hasonló kategória, és jól átvágták a fejed!
-
kiskakas
senior tag
Nincs vkinek eladó 18650-es akkuja Vácon vagy a környéken? 1000mA-től felfele! Esetleg tipp,h Vácon lehet e kapni valahol? köszönöm!
-
canniball
nagyúr
-
Winchester95
őstag
Valakinek nem kell egy korrekt állapotban lévő Simson S51 Babetta gyújtásos? nem indul, érdeklődni privátban, árral megjelölve.Az ülés újszerű rajta.
-
Levi123
senior tag
Sziasztok,
használ valaki elmű területen vezérelt áramot a nappali áram mellett?
Esetleg tudja valaki, hogy az elmű engedélyezi-e az áramváltó használatát vagy csak a fixen bekötött fogyasztókat (pl. elektromos vízmelegítő) engedik rákötni? Köszönöm! -
supercow
őstag
Eladó bringák:
Férfi városi: 28" Scirocco San Francisco, 25e. Shimano alkatrészek, kormányváltó.
Női: Schwinn-Csepel Ranger 26", ára 20e.Shimano alkatrészek, kormányváltó, zselés nyeregpárna a csajoknak.
MTB: 2 db egyforma Koliken, kb 2 évesek, abroncsokat cserélni kell, elöregedtek és repedezettek. Ár: 20e/db.
-
supercow
őstag
Sziasztok van 4 biciklim eladó, ebből 1 férfi városi, 1 női MTB és 2 normál 26-os MTB amit alig használtak a gyerekek. Némelyiknek kell abroncsot cserélni mert berepedezett a sok állásban. a 4 egyben extra kedvezmény
-
horush
addikt
Sziasztok, a Lacoste Straightset 3 sötétkék cipő továbbra is meg van, de annyival kiegészíteném, hogy a mérete inkább 42-es, többen is megpróbálták 43-as lábra és mindenkinek kicsi volt. Valakit érdekel így esetleg?
Office-tól rendeltem online, 1-szer volt rajtam, szóval pont olyan, mint az új, de sajnos kicsi rám. Próbáltam elállni az üzlettől, de nem vették vissza arra hivatkozva, hogy használtam utcán is (igen, kb. 1 órát..). A bolti ára jelenleg 36k, én 15.000Ft-ért megválnék tőle, ha valakit érdekel.
-
supercow
őstag
Női Nike teniszcipő érdekel valakit?
-
johniee
senior tag
Váciaknak helyben 1500 Ft
Laptop CD/DVD-RW külső USB ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest