- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
Sziazstok!
Hátha valakinak pont ezekre van szüksége: [link]
(laptop és c64) -
radamsky
senior tag
Valakit nem érdekel?? AM4-es procci
-
supercow
őstag
Tudtok valamit a Gödöllői úton milyen aknákat ástak? Nem kérdeztem amikor itt voltak de Penta autó volt és mindkét oldalon van néhány gödör. Valami közmű vagy optika lehet?
-
johniee
senior tag
Sziasztok! Használt, rossz, döglött GU10 izzót keresnék. Csak a csatlakozója miatt.
Adok érte egy zacskó szotyitvagy több darabért akár csokit
-
supercow
őstag
Sziasztok, működő vezetékes telefont keresek, csokit vagy sört vagyok hajlandó adni érte
-
-
radamsky
senior tag
Uj dolgot keresek
kellene 1 monitor nekem.. 20-24" ... felbontás minnél nagyobb.... igazábol laptop mellé kell...
ha valakinek van privi vagy mail.. megbeszéljük.. használt kell.. igy sokat nem áldozok rá -
radamsky
senior tag
Tud valaki autoszerelöt?? Apám kocsija adta meg magát, régi auto.. de neha használja, használná... Önindito környékén van a bibi.. de innentől én tudományom megáll...
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Bevált fogorvost tudtok ajánlani a környéken, aki a napokban is rendel?
-
Teejay83
tag
Alkalmi vétel! Ha a héten nem megy el akkor felbontom saját használatra
1Tb-os Samsung T7 shield 3.2 külső ütésálló SSD 40.000Ft - Bontatlan!
Bolti ára ~60eFt! -
radamsky
senior tag
1 terás SSD-ét keresek
valamint 4-8 gb-os DDR3-as asztali gépbe ramot -
Tanya-
tag
Nem ismertek fa doktort a környéken? Van egy nagyon nagy fenyő a kertünkben és most kicsit másképp fest, mint szokott.
-
kiskakas
senior tag
Eladó egy Lenovo B50 noti, ssd-vel, 50k-ért.
-
-
supercow
őstag
Sajnos az utcánk végén zajlik ez az ügy.
Gondolom a "gazdasági érdekek" és a mutyi győz, a Zöld Menedék mehet ahova akar, mi meg hallgatjuk-szívjuk a kitermelést egész nap. -
kiskakas
senior tag
A feljebb hirdetett Daikin klímaszett ára 100e ft, illetve eladó egy komplett USFF Fujitsu-Siemens pc,17" lcd monitorral, ssd-vel, klavval,egérrel 20k-ért.
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Lett egy eladó laptopom, hátha érdekel valakit: [link] -
kiskakas
senior tag
Eladó egy Daikin 3.5kw inverteres klíma beltéri és egy kültéri. Elvileg nem kompatibilisek egymással,de én megesküdnék, hogy ezek együtt mentek! 1 év használat után szakszerűen leszerelve, azóta fűtött helyen tárolva.
https://hardverapro.hu/apro/daikin_klima_belteri_es_kulteri_elado/friss.html
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Van 2 db bontatlan pendrive-om,hologram matricás (nem szlovák).
1db 128gb Kingston DataTravel exodia USB 3.2- 5500ft
1db 32Gb Kingston DataTravel 80 USB 3.2 TYPE-C - 2900ftMind a kettő jóval bolti ár alatt!!
-
kiskakas
senior tag
Nem lenne vkinek eladó, átadó pár költöztető doboza?
-
Bobby G.
senior tag
Köszi mindenkinek! Szerintem nem fogunk éhezni...
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4663 üzenetére
Köszönöm, mindkettő jónak néz ki.
A Farm burgert ajánlották még, hogy bár nem olcsó, de különleges és finom hambik vannak. Esetleg megerősíteni vagy cáfolni tudja valaki?
-
válasz
Bobby G. #4662 üzenetére
Szia!
Zorba Gyros Vác
Finom is a Gyros, kiadós is az adag, és nem is drága.Revóczi étterem
Bár én ide nem szoktam járni, de sok kollégám hordja tőlük az ebédet, állítólag jó, és ők is olcsók. -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Vácon street food jellegű éttermet, büfét? Hambi, gyros, esetleg pizza, vagy nem puccos beülős étterem. Két hét múlva megyünk néhány napra, és szeretek előre felkészülni, hogy mi a választék. Előre is köszönöm!
-
Teejay83
tag
Eladó hibátlan Gigabites switch-ek (5db):
1db D-link DGS-1008D - 5500Ft
1db TP-Link TL-SD108 (fém házas) - 8000 Ft
2db TP-Link TL-SG1008D - 5500ft/db
1db D-Link Go-Sw-8G - 5500ft
Egyben az 5db 22.000 FtKépeket privátban tudok küldeni ha valakit érdekel.
-
supercow
őstag
Van egy bontott műanyag teraszajtóm, 1 tálca sörért vihető
-
ELADÓ UNI-T UT33D+ digitális multiméter - 5000 Ft
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy új, eladó Optima Mini 3.5kW medence hőszivattyű. Bluetooth-al is vezérelhető, vadi új, egy próba beüzemelésre bontottam ki, apóséknak lett volna meglepetés a medencéjükhöz, de megleptek, mert vettek másik használt egységet a héten..
(mivel nem volt még ilyenem, a saját medencével teszteltem a bekötést, ezért lett kibontva). Auchanban, Bauhausban akcióban volt,de már hetek óta hiánycikk, 158e HUF lenne az ára, Vácon házhoz viszem, súlya és mérete miatt személyes átadás lehetséges csak.
-
supercow
őstag
Sziasztok megbízható kőművest keresek aki kicserélne 3 beltéri ajtót lehetőleg nem novemberben
Akit eddig hívtam azt mondta kis munkát meg se nézi.
-
ELADÓ Xiaomi Mi Router 3G - 10000 Ft
-
radamsky
senior tag
Meg mindig keresek ddr3as ramot 4 vagy 8 gb-ost
-
Gabás
addikt
Ők nálam profin dolgoztak: https://naszalyklima.hu/
-
johniee
senior tag
válasz
DroiDMester #4649 üzenetére
https://dunakanyarklima.hu/kapcsolat
Nekünk ők csinálták, bár mindig van várólista -
keke69
őstag
válasz
DroiDMester #4649 üzenetére
Vígh Róbert, keress rá én maximálisan elégedett voltam vele!
-
Sziasztok!
Tudtok a környéken MEGBÍZHATÓ klímást!?
-
-
supercow
őstag
Épp 1 éve került fel az utcánkban a DIGI kábel az oszlopokra.
-
HunyorMan
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek pont kell egy monitor:
[link] -
radamsky
senior tag
Asztali gépbe DDR3-as ramot vennék
minimum 4 GB de nem baj ha 8 GB-os...
müködjön.. probagarit kérek -
Dassler
őstag
Sziasztok,
akad néhány eladósorba került dolog. Több konfig épült párhuzamosan, de ezek végül kimaradtak:
- NZXT H510 Elite, fehér, használt, gari 2022. szeptemberig (Edigital/Emag)
- NZXT C850, új, bontatlan, garis(Ipon, 2023.11.22.)
- NZXT Kraken X63 RGB, fekete, új, bontatlan, garis (Alza)
- NZXT AER2 RGB, 120 mm, fekete, bontatlan, új, garis (Ipon)A HA-n is megtalálhatóak, ezért linkeltem. bővebb info, árak a hirdetésekben. Vácon és környékén házhoz is tudom vinni.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #4641 üzenetére
Köszönjük az infót!
-
Sziasztok!
Változás a hirdetésre engedélyezett topikokban (frissítve 2022. május 17.)
Mostantól tehát a "keres", és a 10000Ft alatti "kínál" hirdetésre nem kötelező a HA link.
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit 4TB HDD: [link]
Vácra (vasútállomás) el tudom vinni. -
-
supercow
őstag
Volna egy TP-Link Archer C8 V1 AC1750 router olcsón, helyben akár házhoz viszem ha szimpi vagy
-
ruti
Közösségépítő
Fiam egy szezon alatt kinőtte a montiját, ha valakit esetleg érdekel, újszerű állapotban...
Rockrider 520 -
Vasinger!
nagyúr
válasz
DroiDMester #4629 üzenetére
Uh köszi akkor lehet inkább Intruder2k5 által hellyel próbálkozom!
-
válasz
Vasinger! #4628 üzenetére
Hogy jó vagy nem jó azt nem tudom, de ha gyors kell akkor talán a Mister Minit.
-
-
Vasinger!
nagyúr
Jó cipészt tudtok ajánlani Vácon és környékén?
-
Vasinger!
nagyúr
Sajna nem, a MÁV-tól csak offline lehet venni bringajegyet vonatra nemzetközi vonalon, OBB-tol meg nem kaptam választ még hogyan lehet megoldani ezt a hybrid helyzetet. Otthon van bringa de nem a leggyorsabb szóval ettől bringázni még tervezek.
Ha van kedved tekerni egy rövidet írj privibe. -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Holnap megyek haza Magyarországra és lenne 2 bringás szemüvegem ami eladóvá vált. Érdekelne bárkit is az alábbiak közül valamelyik?
Ha holnap reggelig jelzel akkor viszem magammal őket.
- Rudy Project Tralyx Slim impactx 2 photochromic
irányár: 40k HUF/110 EUR
- UVEX Sportstyle 802 Small Vario
irányár: 20k HUF/54 EURui.: Melyik aprohirdeteses oldal most a legjobb ilyenek hirdetésére?
-
supercow
őstag
válasz
supercow #4621 üzenetére
És egy csomag 3 x 1GB Buffalo PC2-5300 DDR2 D2F667CW-1GMDJ ECC szerver RAM
És egy modul Crucial 8GB DDR4 2133MHz CT8G4DFS8213 memória
-
supercow
őstag
Van pár eladó hardverem:
Deeper Connect Pico + Wifi Adapter - decentralizált VPN + kriptó
https://hardverapro.hu/apro/deeper_connect_pico_wifi_adapter/hsz_1-50.htmlMSI Radeon HD 7870 Twin Frozr III OC 2GB GDDR5 256bit + ajándék Accelero S1 PLUS passzív hűtő
https://hardverapro.hu/apro/msi_radeon_hd_7870_twin_frozr_iii_oc_2gb_gddr5_256_3/hsz_1-50.htmlFélgép: Intel Core i3-6100, Asrock B150M Pro4S, 16GB GSKILL Ripjaws V DDR4 kit
https://hardverapro.hu/apro/felgep_intel_core_i3-6100_asrock_b150m_pro4s_16gb/hsz_1-50.htmlHelium LoRa 868MHz 8dbi antenna + 3m szerelt kábel
https://hardverapro.hu/apro/helium_lora_868mhz_antenna_3m_szerelt_kabel/hsz_1-50.html -
radamsky
senior tag
Lakatost keresek, hegesztő tudással, erkélykorlát megcsinálásához. Zartszelvényeket kellene összehegeszteni
-
kuthim
tag
Nem tudom tudjátok-e, a Kalásznet TV előfizetői részére elérhető az RTL Most+ az aktiváló kódot telefonon kell kérni.
-
kiskakas
senior tag
KERESEK, vagy ha láttok vhol boltban, bár hiánycikk.. digitális üzenetrögzítős telefont..használt is érdekelne
-
axlfsi
veterán
De, amiatt kell. A végén én is azt fogom, hogy veszek egy új Nokiát és azt küldöm be, csak gondoltam, ha még annyiba sem kerülne, és még egyszerűbbis, mert helyben megszerzem, ami kell, nem kell érte menni vagy futárra várni, míg kihozza, akkor elintézem helyben ... de nem nagyon jön össze.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok egy régi analóg kamerába keresek r2cr5 6 voltos elemet. Ezt Vácon melyik boltba találnám meg?
-
axlfsi
veterán
válasz
kiskakas #4609 üzenetére
Igen, arra kell. Ezt nem tudtam, de mindnképpen a vásárlás előtt azért még az IMEI-re rápróbálnék a TMX oldalán és abból egyértelműen kiderül, hogy "játszik-e vagy sem".
Igaz?De értem a célzást: ha az teszem azt már 2 éve működésképtelen állapotban van, akkor elvileg hiába AZ, ami (nekem kellhet), nem fogaják el...
Jó tudni! -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Esetleg lenne valakinek elfekvő, fiók mélyéről, akár teljesen kuka vagy törött, kopelykát nem érő, mobiltelefon készüléke, amit még nem dobott ki és szívesen elajándékozná egy tábla csokiért pl.?
Akinek lenne, dobjon rám egy üzit és ott folytatjuk (nagyon sok telefon jó lehet, de nem minden).
-
supercow
őstag
Ismertek esetleg valakit aki lakatosmunkát csinál? Egy terasz fölé kellene egy féltető, zártszelvényből.
-
BSOD
senior tag
Fronius Primo, hálózatra visszatáplálós napelem inverter eladó.
-
radamsky
senior tag
csak tapasztalat... Irisz csepebolt, balasagyarmati ut... csak az vásároljon aki ráér.... közel 150 ezret buktam... troger cég, félre vezető... ködösiteni azt tudnak.. reméljük amit ök mondanak, az nem határidő... boszantó ... szerdára kellett volna itt lenni a csempének.. ök mondták... ma csütörtök van , reggel megjött a kamion.. de mostanáig csesztek hivni... megjött e az amit, több mint 1 hete rendeltem... persze a burkolot fizessem a semmiért... boszantó.. egyáltalán nem ajánlott cég.. már az elöző rendelés is kalandos volt. persze van ... azt lemegyek kifizessem és elhozzam, akkor megrendeljük.. vicces... de ott határidöm volt. Belementem.. troger cég.. mot mehetek biroságra, hogy visszaköveteljem a pénzem.. de akkor már beteszem a káromat is...böszantó egy esett.. mondják azt nem tudom vállalni... de a ködösités az nálam nem elfogadott.. nem csicskulok be egy gyik cégnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest