Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lobo67
tag
válasz
VladimirR #597 üzenetére
Sajnos a teszt részben sikeres lett, rá kellett jönnöm, hogy így nem fog menni, más klienst kell keressek. Az újraindulás azért volt, mert reggelre megint megtelt a memória, újra kellett indítani az egészet.
Még valameddig hagyom így, de hamarosan jelentkezem valami más megoldással.
Addig is használjátok úgy, ahogy megy, köszönöm az eddigi segítséget, és számítok rátok később is. -
Wallz
tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy Utorrentnél nem lehet valahol beállítani,hogy a fileoknak ne csinálja meg a méretét előre mikor pakolja bele a darabokat hanem szépen folyamatosan töltse?
Mert így fizikailag már kitölti valamivel és ez nem túl helytakarékos megoldás.
-
VladimirR
nagyúr
ket dolog, az egyik inkabb flux-szal kapcsolatos:
elofordulhat, hogy csak ugy ujraindult(ak) a flux mogott futo bittornado(k)? (raadasul mind egyszerre)
a torrent-ek java resze hash ellenorzesbe kezdett es a fel-/letoltes szamlalok lenullazodtak (egyet kiveve, ott a letoltes szamlaloja nem lenullazodott, "csak" meghulyult)a masik, hogy ezzel egyidoben a load felment az addigi 10-es ertekrol 30 kore (nem tudom, ez normalis-e a rendszereden, vagy osszefugghet-e esetleg a tobb parhuzamos hash ellkenorzesel)
Other Server Stats
Download Speed: 16.90 (0.00) kB/s
Upload Speed: 89.70 (0.00) kB/s
Total Speed: 106.60 (0.00) kB/s
Connections: 105 (0)
Drive Space: 196.11 GB
Server Load: 29.79 -
lobo67
tag
válasz
- = Zk = - #593 üzenetére
Persze, nyilván éjszaka is megy.
Mostantól, hét közben én is kevesebbet tudok vele foglalkozni, de azért majd rendszeresen benézek. Mindenesetre, ha írtok valamit, nem tudok azonnal válaszolni. -
VladimirR
nagyúr
nem tudom, hogy ilyen esetben a legjobb otlet-e seed szervert uzemeltetni ugyanazon a gepen (pl valakinek nem tetszik/tetszel, feljelent, a vegen meg elviszik a gepet)
emellett abban sem vagyok egeszen biztos (bar ennyire nem ertek a linux lelkivilagahoz), hogy a prioritas allitasa segit azon, ha a torrentkliensek megfektetik a hattertarakat (bar ha kulon hasznalsz ionice-ot is, akkor gondolom nem veszes annyira)szerk.: amugy most nalam is rendbejott (kiveve a load, de az a legelejetol 10 korul van es nem is nagyon lattam ingadozni - bar ha 15 perces erteket mutat, nem is nagyon fogom)
Download Speed: 516.20 (0.00) kB/s
Upload Speed: 1,091.40 (0.00) kB/s
Total Speed: 1,607.60 (0.00) kB/s
Connections: 305 (0)
Drive Space: 225.61 GB
Server Load: 10.70 -
- = Zk = -
félisten
1208 / 98 ....
szerk: fele
-
lobo67
tag
Úgy látom megjavult, szerintem a szolgáltatónál volt valami hálózati gubanc.
Egyébként a szerveren futnak még viruális szerverek, meg vállalati alkalmazások. A prioritás náluk van, de sem a hálózat, sem a diskrendszer nem szokott feküdni. -
lobo67
tag
Nem tudom, mi történt, nagyon lelassult, pedig nem csináltam semmit, és nem is látok semmi rendelleneset.
Azért még kutakodom... -
VladimirR
nagyúr
válasz
- = Zk = - #584 üzenetére
most nalam igencsak visszaesett a sebesseg
Download Speed: 46.80 (0.00) kB/s
Upload Speed: 37.70 (0.00) kB/s
Total Speed: 84.50 (0.00) kB/s
Connections: 249 (0)
Drive Space: 226.09 GB
Server Load: 9.55korabban volt ettol lenyegesen jobb is (1-1.5 MBps korul), viszonylag tartosan is
lobo: a load mindig ilyen magas volt?
-
Gézengúz
addikt
válasz
- = Zk = - #573 üzenetére
Hátt..........izzé nálam volt 7.....
3200 down 4500 up nagyon fixre beállt... !
-
Gézengúz
addikt
válasz
- = Zk = - #571 üzenetére
Srácok ha már úgyis egy meghajtón vagyunk próbáljunk meg csak fejenként egy nagy sebességű torrnetet futtatni...lehet a winyó fekszik ki a sok torrenttől? Vélemény?
Ettől vagy mástól de nekem most 20/40Mbit körül megy...1 nagy torrenttel...
-
VladimirR
nagyúr
csak nekem tunik ugy, hogy lobo szerveren mintha erosen korlatozva lenne a peer-ek szama, s ez is kihatassal van a sebessegre?
masik szerverrel nagyjabol egyszerre kezdtem tolteni a bsg 4. evadjat, s a masik helyen mar tobb, mint egy oraja vegzett
a torrent-hez van 159 seeder es 384 leecher, a flux pedig mindossze 7 seederhez es 5 leecher-hez kapcsolodottszerk.: megnezve zk a altal linkelt kepet, eros a gyanum, hogy mas a baj
-
Gézengúz
addikt
Ja megvan a 4. emberke is...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Gézengúz #564 üzenetére
nálamis!
néha leis áll, a letöltés. de a többit seedeli tovább. 21:20kor mért eredményemszerk: lehet.
-
Gézengúz
addikt
Az upload nagyon gyorsan képes telítődni ha az ember nem cserélgeti a torrenteket......
Mindenesetre nagyon jó gondolotnak tartom, hogy a rajtunk "kisérleti nyulakon"kitesztelt szolgáltatást fogsz később, mikor be lesz járatva és minden flottul megy értékesíteni...Szerintem ha bejön a dolog és tökéletesen fog menni, akkor az ügyfeleket már nem is kell keresni...
Ez a jó marketing....
-
lobo67
tag
válasz
- = Zk = - #555 üzenetére
30 napról nem volt szó, de annyi biztosan lesz. Egyébként FireFox-ot használok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Gézengúz #556 üzenetére
sztem azmég gyerekcipőben jár. nálamis csinál érdekességeket a fel/letöltés. valszeg ezen probléma fixálásán ténykednek! kituddja. pedig énis direkt olyan torrentet tettem fel, amit sokan kérnek. hm. kiderül....
(#559) lobo67: értem. csak mert kattintgattam az accountomban, és mintha láttam volna valahol. énis FF-ot használok. alapból IE-t.
-
Gézengúz
addikt
válasz
- = Zk = - #555 üzenetére
Az rendben van, hogy az upom leesett úgy 10Mbitre mert biztosan megnövekedett a seederek száma na de a downom is leesett..Pedig annak ha több lesz a seeder akkor feljebb kellene mennie.... Szal menyire van jól beállítva az a fejenkénti 5000/5000?
-
Gézengúz
addikt
válasz
- = Zk = - #553 üzenetére
Azért esett vissza nekem....
-
sasa311
veterán
Pont ezt akartam írni, oké, hogy 5000/5000 a limit, viszont túlpörög jelenleg a vinyó és nagyon lelimitálja a sebességet.
Előbb betettem olyan torrentet, ami másik seedserveren 20 mega le 15 mega fel megy, itt meg 3000K le és 1500K fel arányt sikerült belőle kipréselni.
De nyomon követem pár napig.
Jól látom, hogy 250 GB / user? Egy vinyó van 4 felé particionálva?
-
lobo67
tag
Kb 15 perc múlva 5 percre leállítom a szervert, adok még neki némi memóriát.
Bocs a kellemetlenségért... -
lobo67
tag
Párszor előfordult, hogy látszólag megbuggyant az egész, ilyenkor nekem az segített, hogy a böngészőben töröltem az illetékes kukikat.
Azért flux, mert csak linux jöhet szóba, én mással nem szarakodok, és más linuxos megoldást nem ismerek, amit a juzerek is elfogadnak.
Ha van jobb ötletekek, írjátok le, utánanézek. -
lobo67
tag
Igen, gyorsan elfogyott mind, pontosan 4 perc alatt. Bár guest1 később olvasta végig a kiírást, de korrigálta a hibáját, így most minden korrekt.
Mivel egyszerre négyen kezdhetnek el letölteni ezerrel (bár egyelőre még nem találtak megfelelő forrást) pár óráig a szokásosnál esetleg lassúbb lehet a rendszer, de utána normalizálódik szerintem. -
VladimirR
nagyúr
válasz
whiskeys #537 üzenetére
olyannyira nincs, hogy user2 jelszavanak megvaltoztatasa utan be sem jon az oldal
szerk.: valami flux bug lehet, vagy flux-opera ellentet, de a bongeszo ujrainditasa utan sikerult belepni (gondolom az uj session oldotta meg a dolgot, erosen ketlem, hogy kliens oldali hiba lett volna)lobo67:
tudom, mondtad, hogy flux van es kesz, az is marad, csak szeretnem megkerdezni, miert?
sajnos a flux (es hasonlo, web alapu tarsai) igen messze allnak az eroforrastakarekos, a gepet jol kihasznalo rendszerektol -
lobo67
tag
Hello mesterek!
Azon gondolkozunk, hogy sok más internetes szolgáltatásunk mellett seed szervert is tudnánk üzemeltetni. Egy meglevő, nem éppen erre optimalizált szerverünkre feltettem 4 accountot próbából, amit ezennel, nem egy órára, hanem min. 1 hétre tesztelésre bocsájtok az első érdeklődőknek. Célom igazából az, hogy lássam, milyen terhelést okoznak a rendszernek, és kérem a használókat, hogy nem fikázva, de közöljék a rendszer használhatóságát, gyenge pontjait, és később mondják meg, hogy nekik mennyit érne egy hasonló szolgáltatás. Bejelentkezni a guest1.seed-szerver.info, ... guest4.seed-szerver.info oldalakon lehet. Usernév és jelszó guest1 ... guest4. Aki bejutott, változtassa meg a jelszavát, hogy biztosítsa magának a kizárólagos elérést. Egy user csak egy szervert használhat, különben egyet sem fog kapni. A későbbiekre is fenntartom magamnak a jogot, hogy bárkit kirughatok, ha nem tetszik, amit csinál, végülis nem fizet érte.
Csak torrentflux-ot lehet használni, és ez később sem fog változni, ne is kérjétek.
Egyelőre nincs ftp elérés, de természetesen később lesz.
Ha elindítjuk legfőbb erőssége a szolgáltatásnak a rugalmasság lesz: azonnali, instant regisztráció után máris használható, fizetni többek között bankkártyával prepaid alapon is lehet, egyenleget naponta levonjuk, így bármikor egyszerűen szüneteltethető, vagy megszüntethető a szolgáltatás.
Használjátok egészséggel. -
sasa311
veterán
válasz
El_Gringo #529 üzenetére
Torrentszerver.com -on jó torrentekkel
- átlagosan 2 Mega ( 5 terabyte feltöltés 30 nap alatt)
Ha törődsz is vele (óránként cserélgeted a torrenteket, mindig frissel) akkor 4-5-ös átlagos könnyedén lehet hozni.
- Maximálisan elért érték ennyi:ZK:
Ha úgy csinálod ahogy mondtam akkor a tárhelyről IS le kell törölnie a programnak az adatokat. Ha nem teszi rosszul működik vagy User Error. -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #530 üzenetére
sikerült megoldanom. köszönöm
TC-vel FTP-n keresztül sikerült törölnöm.
köszönöm -
El_Gringo
csendes tag
Helo
Nektek mekkora az átlag sebességetek feltöltésnél? a különböző seed szolgáltatóknál
-
sasa311
veterán
válasz
- = Zk = - #523 üzenetére
Legegyszerűbb, hogyha úgy veszed ki a torrentet, hogy jobbklikk rá és
delete --> torrent + data
törlés--> adat ÉS torrent törléseHa már a torrentet kivetted és benn maradt az adat akkor FTP-n vagy Távoli asztali kapcsolaton át kell kitörölnöd az adatokat.
-
whiskeys
őstag
válasz
ludasmatyi #526 üzenetére
Értem. Az jó ár érte.
-
whiskeys
őstag
válasz
ludasmatyi #522 üzenetére
Mennyit fizettél ezért?
-
whiskeys
őstag
válasz
- = Zk = - #523 üzenetére
Ftp-n próbáltad törölni? Apropó! Seedparkot ismeri valaki?
-
- = Zk = -
félisten
jóreggelt!
mivel ebben a témában nagyon ifjú vagyok, így segítségért esedezem.
aktiváltattam magam egy seed-serveren. de nemjövök rá, hogy hogyan kell törölni azokatt a fájlokat, amiket feltöltöttem. tehát a tárhelyemből ugyanúgy kiveszik a méretét a törölt fájlok. remélem sikerült valahogy értelmesen megfogalmaznom, ha nem, szóljatok, és megpróbálom újraformázni
köszönettel
zk -
ludasmatyi
tag
válasz
whiskeys #521 üzenetére
Nem a szerver össz kapacitása max. 400Mbit.Ő a pénzemért 100/100-at ígért és amíg a havert oda nem vittem meg is volt a 100/100 hisz sokszor ment 11MB/sec-el le és fel is de utána már csak a töredéke maradt.Mindegy végülis rendes volt mert a pénzt visszautalta és ez tényleg ritka mint a fehér holló úgyhogy nem panaszkodom.Korrektnek ilyen szempontból korrekt.
-
whiskeys
őstag
válasz
ludasmatyi #519 üzenetére
de az össz 100/100, nem tagonként.
-
sasa311
veterán
válasz
ludasmatyi #500 üzenetére
100 Mbitet bármilyen vinyó röhögve kitol....
Amúgy mit beszéltetek meg? Hogy neked fenn lesz tartva 100/100? Vagy azt, hogy 100/100 a server. Mert ez a nemmind1.
-
Kekmen
senior tag
Nekünk is van kiadó helyünk, részletekért PM.
-
TeeJay
félisten
válasz
ludasmatyi #507 üzenetére
priviben leírtam az adatait
ott tudsz tőle szervert bérelni -
törölt tag
Továbbra is van kiadó accunk a szerverre, akit érdekel PM-ezzen!
Sebességről annyit, hogy tudunk adni 1 óra tesztet.
Account és arányjavítás árlista -
whiskeys
őstag
Nekem is jött egy szolgáltatótól mindig hogy csak én panaszkodom. Jött oda két ismim, nekik is rossz. Tehát ha valaki panaszkodik a sebességre, akkor mindenkinek rossz a sebesség. S ha ott maradnak, azok meg is érdemlik, hogy balfékek. Rengeteg szerver van, s lehet váltani. Hiszen nincs hűségnyilatkozat.
-
ego27
csendes tag
válasz
ludasmatyi #506 üzenetére
Nem akarok vitatkozni.
Én a témát lezártam.
A tény: eddig senki nem ment el rajtad kívül, ill. nem panaszkodott sebességre.
Üdv -
whiskeys
őstag
válasz
pukkancska #505 üzenetére
kicsit drága... nekem...
-
ludasmatyi
tag
Igen az hogy visszautaltad a pénzt külön megköszönöm.Ilyen nincs máshol.De olyan sincs hogy fizetek 100Mbit/100Mbit-ért és nincs meg a fele sem.És nem Gbit-ről beszélek.Hisz eleve 100Mbit-re vitted le a sebességet.Közös megegyezésre.Nade ha nincs meg a 100Mbit persze hogy nyervogok hisz a pénzéért mindenki elvárja az ígért szolgáltatást.Erről is ennyit.
-
pukkancska
tag
Sziasztok!
Látom sokan ajánlanak seed szervert, ami nem is gond. Na de irogatjátok hogy így Gbit meg így Gbit. Hol éltek?
Gbit-je senkinek nem lesz, mert ez osztott több felhasználó között. Csak neked nem bérelnek százezrekért Gbites vonalat.
Csak ajánlani tudom magunkat! Itt nem gbit van hanem meghatározott le/feltöltés ami minimum a bérelt csomag sebessége de ha nincs kihasználva a szerver akkor mehet följebb is, de max 200%-ára a megvásárolt csomagnak. Gyere bérelj tőlünk! Már egy mozijegy áráért is!
A legkisebb csomagnak 2000kb/s a feltöltési sebessége. Webui és távoli asztal elérés van. A letöltési sebesség és a ftp sebesség korlátlan!
Magyarországon a legrégebben és egyben a legolcsóbban!
Kérd árajánlatunkat: delegal@citromail.hu -12 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!
Weboldal e-mailben!
Ezt ne hadd ki!
Jelenleg még 6 ügyfélnek tudunk szolgáltatást biztosítani!
Üdv: delegal@citromail.hu
seed-szerver közösség -
ego27
csendes tag
válasz
ludasmatyi #500 üzenetére
Nincs gond a sebességgel. Persze van akinek a gigabit is kevés ...
Mert neked, ahogy mondtam is, saját szerver kell, de még az is kevés szinte ...
Nah, mindegy, azért mert te elmentél, az 1 dolog.
Eddig aki idejött nem ment el senki, te voltál az első ...
Egyébként rajtam kívül nem tudom hányan utalták volna vissza a pénzed, arra az indokra h keves a sebesség.
Na további .. -
TeeJay
félisten
olvasgattam itt a hozzászólásokat
én semmi ilyen weboldalas szolgáltatót nem ajánlanékkeressétek meg inkább nCore-on Boxerseed-et neki van vagy 2tucat szervere
mindegyik dedikált gigabiten, rengeteg vinyóvalén nála voltam 3 hónapot és minden oldalon a top 10-ben voltam le és feltöltési sebességgel
persze ha van kitől szedni meg kinek nyomatni
távoli asztal uTorrent + webui
ftp korlátlan sávval és az olcsóbb csomagokban 2user van 250gigás vinyón szóval ha a másik user nem használja ki a ~120gigáját akkor akár 160-180gigáig elmehetsz nem fog szólni a tulaj. -
proScout
tag
Semmi mellébeszélés, 1 óra tesztlehetőség! [SeedSYS] -
whiskeys
őstag
Amit Én használok 2e ft. 4 slot 20 giga, 100/100 mbit sebességgel. Gyors, megbíz6ó.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest