- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
válasz
Đobostorta #23112 üzenetére
Nekem most van szerződésem, nem régen volt! Kit érdekel, hogy mi volt régen?
Akkor ennyi erővel én is hivatkozhatok arra, hogy régen minden adás jött analógban, nem kellett ez a szar box, meg kutyaf@sza...? Nem hiszem, mert a jelen szerződésem digital gold csomagra van!
De visszatérve kicsit az alap kérdésre, nem is értem, hogy tényleg miért küldtek már ki ilyen fost! Nekem már vagy másfél éve azt mondták, hogy már mindenki HD boxot kap! Ezek szerint mégsem...
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest