- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
szekra
addikt
Hali! UPC 60/6-os netem van már elég régóta, semmi gondom nem volt vele eddig. De már 3 napja csak 2-3 megával tudok tölteni (upc speedtesten néztem), és ez eléggé megérezhető, mind hétköznapi netezéskor, mind pl. online játékoknál. Egyébként wifin vagyok kapcsolódva a hálózatra, laptopon.
Üdv
Szerk.: hú hát ezen az oldalon amit linkeltél én elveszek.
Egy cisco EPC3212,
-
wardemi
senior tag
válasz
Gubek-Einste #23398 üzenetére
Router módban van, per pill.
Elvileg szakember kijött, a régi modem meghalt, beállította. De mikor ez történt nem voltam itt így nem tudtam akkor jelezni, hogy nincs kábel az ubuntun. -
-
válasz
wardemi #23396 üzenetére
Amint a leírtakból az egyértelműen látszik, és Gubek-Einste is mondta, szerintem is szoftveres eredetű lesz a probléma! Értem én, hogy eddig működött, de Windows alatt most is működik, és erős a gyanúm, ha ezt be is jelentenéd hibára, a technikus Windows-os lapossal jönne ki, és neki is jó lenne, így le is zárná a hibajegyet!
Alternatív megoldás lehet - de ez persze némi pénzbe kerül -, hogy a HGW és a gép közé beteszel egy switch-et, vagy egy saját routert!
-
wardemi
senior tag
válasz
Intruder2k5 #23395 üzenetére
Próbáltam, először a kábelre gyanakodtam, de másikkal sem megy (amin a másik gép igen windows alatt), illetve ez is megy windowsnál.
-
-
wardemi
senior tag
válasz
Gubek-Einste #23393 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, hogy a rendszer. De nem változott rajta semmi, illetve az előző modemmel simán futott, gond nélkül.
-
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Új modemet szereltek be EVW3226 és az Ubuntu [14.04] alatt az eth egyáltalán nem működik. Az előző modemmel nem volt semmi gondja, egyből ment minden. Itt még a kábelt sem érzékeli most már (be lenne e dugva vagy bármi).
Vártam türelmesen hátha csak valami frissítés kell (több mint egy hét eltelt), a rendszeren nem volt változás. A kábel jó mert windows alul működik.Ha valakinek van valami ötlet a problémára szívesen fogadom.
Köszönöm
-
kabelmania27
félisten
válasz
aftercooler #23385 üzenetére
Az a gond hogy nem írtad meg pontosan hogy milyen netcsomagba vagy, ha leírod hogy 240-ben vagy rákérdeztem volna a jelszint értékekre így kiderült volna hogy nincs meg a négy us freki, de ha visszapörgetsz pár oldalt láthatod hogy milyen kérdésekre kell válaszolni probléma esetén.
-
blakey
titán
válasz
aftercooler #23381 üzenetére
Nagyon nem figyeltél arra amit válaszoltak, ha nem értessz hozzá akkor úgy is viszonyulj a feltett kérdésekhez, mert nem vagy tisztában a fogalmakkal. Jelszintek hiányában senki nem mondta, hogy jó a neted, nem tudta mondani. Ha betettél volna egy képet, akkor mi is elmondtuk volna, hogy hol a bibi.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
spider80 #23382 üzenetére
Nem ,már régóta évek óta egy csomagban vagyok, amiben a TV Digital Gold, internet 120-as és Telefon 180 perc ingyenes beszélgetés van.
Most már ez a csomag nincs meg az UPC-nél de a régi előfizetők megtarthatták. Havonta 12000,ha nem lépjük át a telefonnal a 180 percet.Akkor most mi van?
A szerelő feljebbrakta? Tud itt ilyet tenni? Azt monda a jeleket igazította meg és 4 csatornára rakta, mert csak 2 ment (jelentsen is ez bármit)
Azért akkora állat nem vagyok, hogy ne tudjam miért fizetek, mire fizetek elő. -
Mate
nagyúr
válasz
Nem ő vezetett félre téged, hanem te mindenkit. Először is azzal jöttél és még csini képeken is mutattad, hogy 120-as neted van 120-as sebességgel. Még jó, hogy azt mondja annyinak kell lennie, hisz a 120-nak 120-nak kell lennie.
A másik, hogy mértékességekkel nem vagy kibékülve.
-
spider80
őstag
válasz
Gondolom azért van 240mbited 120 helyett,mert új előfizető vagy,és 2 hónapig dupla sebesség jár ajándékba.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
mlinus #23377 üzenetére
Egyrészt te azt írtad, hogy minden rendben, mert az értékek így megfelelőek, pedig ez közel sem volt igaz másrészt, nem tudom miért olyan magas az érték annál a speed testnél.
Itt van az UPC:
[link]Ez most a másik:
Nem tudom miért így mér.
Nem vitatkozni szeretnék azért jöttem a fórumra, hogy segítséget kérjek, mert tudtam, hogy valami nem ok.
De te azt írtad, hogy az rendben van úgy, tehát nem értesz hozzá és a félrevezető válaszod nem jó a fórumozóknak. Ha gagyi választ szerettem volna kapni, akkor a gyaakori kérdéseken teszem fel a kérdésemet. -
LÁZ
addikt
asszem nálam is szerelő lesz végül, volt egy re-win, első speedtest 240/20-hoz közelitett megint, volt egy windows update frissités, meg a melos programok, semmi sávszélesség szippantó, aztán most már megint összevissza mér, 50/20-70/20-30/15, lehet nálam is a csatornákkal van a baj.
torrent lefele 1.5-2 mega, azért az messze van még az alap 120/10 csomagomtól is...
úgyhogy holnap kihivatom a szakit, hogy nézze meg, mert tanácstalan vagyok....
-
mlinus
őstag
válasz
aftercooler #23375 üzenetére
hát igen, úgy tényleg neked van igazad, hogy hülyeségeket írtál.
egyrészt azt írtad 120as neted volt, most pedig 240esről raksz be speedtestet. -
kabelmania27
félisten
válasz
aftercooler #23375 üzenetére
Szuper.
192.168.100.1 címen nézd meg az értékeket. -
aftercooler
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23374 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
aftercooler #23373 üzenetére
Vannak olyan települések vagy településrészek (még fővárosban is) ahol még kábelnet lehetőség nincs csak 1Megabit ADSL van.
-
mlinus
őstag
válasz
aftercooler #23369 üzenetére
akkor menj digihez.
-
spider80
őstag
válasz
Hát ha úgy vesszük,akkor igen,kevés. Bár kinek nem elég ez? Viszont a Digin kívül főleg a UPC ad csak ilyen nagy csomagokat. Digi pedig jóval kevesebb helyen elérhető,mint a UPC.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Teljesen jó a kapcsolatod, annyi van hogy UPC-től független tárhely szolgáltatók ennyit bírnak.
Olvass bele a Digis topicba és nézd meg hánynál van meg a garantált a nagyobb csomagoknál... -
kabelmania27
félisten
válasz
aftercooler #23366 üzenetére
Egy szolgáltató sem garantálja, hogy idegenhálózati végpont között max sávszélességgel tudsz fel és letölteni.
-
spider80
őstag
válasz
aftercooler #23366 üzenetére
Akkor tényleg nem érted. Senki nem ígérte,hogy 4 megával fogsz feltölteni. Főleg nem 10-el. Amire előfizettél,ott 10 mbit a feltöltésed. Amit ha átszámolsz megabyteba kb 1,25 jön ki. Tehát az előfizetett feltöltési sebességed 100%-át kihasználod. Nem hogy a garantáltat,hanem a maximumot éred el,amire szerződtél.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
spider80 #23364 üzenetére
Nem a letöltéssel nincs gondom.
Az adatokat (mert egy cégnél dolgozom) Különböző oldalakon Google drive, dropbox stb tárolom.
Nagyon sok idő egy pl. 10 GB-os állományt feltölteni 1,2 -vel a 4 helyett.
A torrentnél, egyébként kb 10 megabyte-al jön le fel pedig kb 1 megabyte-al. De nem a torrent és a divx vagy akármilyen illegális letöltés miatt kérdeztem.Csak szerintem nem azt kapom amiért fizettem.
Tudom, hogy a dropbox és a Gdrive sem használja mindig a teljes sávszélességem, de máshol ugyanolyan nettel mások az értékek, tehát nálam nem stimmel valami.
Csak annyi lett volna a kérdésem, hogy ezt hogy bizonyítsam, mit és hová töltsek fel a szerelő előtt, hogy lássa a problémát (ha van).
Olyan oldal kéne,ahová stabilan a teljes feltöltési sebességemet kihasználva tudnék feltölteni. -
Mate
nagyúr
válasz
aftercooler #23363 üzenetére
Linkelj be egy speedtest mérést.
-
spider80
őstag
válasz
aftercooler #23361 üzenetére
Amit írtam,azt elolvastad? és a honlapon is ott van,amit benyilazgattál,hogy 120 megabit. egyértelműen. Ha neked ez a sebesség nevetséges,akkor jó,hogy nem 10 évvel korábban születtél. Vagy azt gondoltad,hogy pl egy 700 megás divx-et 6 mp alatt töltesz le. Sokan meg fizetnek a 240-es netért,hogy 3mp alatt jöjjön le ugyanaz?
-
blakey
titán
válasz
aftercooler #23361 üzenetére
Nem érted a lényeget, Megabit vagy Megabyte? Nem mindegy. Tehát miben mérted a sebességet?
Ha a 12/1,2 MB/s akkor valóban körbe fog röhögni a szerelő, mert megvan a garantált sebességed ami 96/9,6 Mbps.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23348 üzenetére
Szia!
Megjavult azóta! Köszi, hogy ránéztél a modem jelszint értékeimre.
-
blakey
titán
válasz
aftercooler #23356 üzenetére
A speedtest.net oldalon a settings alatt a megabits-re állítsd ha olyan "nagy" számokat szeretnél látni.
(#23357) Treck
A upc-s igen, de a speedtest.net abban mér amire állítod. -
Treck
aktív tag
válasz
spider80 #23354 üzenetére
spider80 jol irja, en meg annyit tennek hozza, hogyha nalad ennyire stabilan ~100/10 a sebesseg, akkor meg kellene nezni, hogyha hasznalsz kulon routert, az nem csak 100Mbit-es portokkal rendelkezik-e, esetleg a gepedben nem csak 100Mbit-es halozati kartya van.
A http://speedtest.upc.hu/ Mbps-ben mer, azaz Megabit / secundum. Itt nezd meg, es amit itt kiir, azt viszonyitsd a csomagod sebessegehez, figyelembe veve a fentieket.
-
mlinus
őstag
válasz
aftercooler #23353 üzenetére
"tényleges.."
a speedtest oldalak alapból kilobitben mérnek, a letöltések viszont kilobyte-ban mutatják a sebességet, ezért más.
-
spider80
őstag
válasz
aftercooler #23351 üzenetére
a 30/4 nem a tényleges,hanem a garantált sebesség,és megabitben van megadva. amit te írsz 12/1,2 az pedig megabyte ban van mérve. Szóval a speedtest bizony a valós sebességedet méri,csak megabitben. A váltószám a 8. 8bit =1 byte. szóval 120mbit = 15mbyte. Szvsz a szerelő jól kiröhög,ha emiatt kihívtad,hisz jó a sebességed.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23352 üzenetére
Az UPC speedtest 100/10-et mutat, de ez nem tényleges.
A garantált az UPC nél a 120-ra 30/4 de nekem a tényleges csak 12/1,2, ami az UPC 30-as netének felel meg.Ezért hívtam ki a szerelőt, hogy állítsa be normálisan.
Mert eddig végül is a 120-as árát fizettem és csak a 30-as tényleges sebességét kaptam meg.
A tényleges feltöltési sebességet nem tudom hogy mutassam meg neki, hogy nincs meg.
-
kabelmania27
félisten
válasz
aftercooler #23351 üzenetére
speedtest.upc.hu vagy itt tudod megnézni.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Hol lehet tényleges internetsebességet mérni?
Nem a speedtest oldalakon, mert az nem a tényleges.
Emlékszem, volt valami fájl aminek a letöltésekor a tényleges sebességgel dolgozott a net, de már nem tudom mi és hol volt ez a dolog.
Csak azért kérdem mert nekem 120-as UPC netem van, aminek a tényleges sebessége ő szerintük 30/4, de nekem a valóságos (hisz látom fel/letöltéseknél) Max: 12/1,2 és prezentálnom kéne a ma kiérkező szerelőnek, hogy ennyi és nem 30/4.
De nem tudom milyen letöltéssel, vagy hogy mutassam. (torrentet mégsem mutathatok).Köszi!!
-
NagyVadMancs
csendes tag
válasz
kabelmania27 #23346 üzenetére
Szerintem is. Nálam már az nyerő, hogy csatornákat egymás mellé tudom rendezni, illetve ami 4:3 az 4:3, ami 16:9 az pedig 16:9. Eddig box akárhogy volt állítva, sok 4:3 as csatornát húzott szét 16:9 re. Már csak a 21:9 es mûsorok ( Főleg HBO HD) furák, de ez is orvosolható Super Zoommal minimális minőségromlással. Összességében nem bántam meg, hogy Cisco HD DVR -t HD MediaCard ra cseréltem. Sokkal jobb a felhasználói élmény. Na meg nem utolsó sorban elég 2 távkapcsoló. 1 a TV és 1 a házimozi az 5.1 és 3.1 es műsorok miatt.
-
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23344 üzenetére
Megtörtént, elméletileg másnál is volt ilyen panasz tegnap este. Elkezdték a hiba javítását.
-
kabelmania27
félisten
válasz
NagyVadMancs #23345 üzenetére
Jól tetted hogy megrendelted a kártyát.
-
NagyVadMancs
csendes tag
Sziasztok. Tisztelettel jelentem, - bár CI foglalatról semmi információt nem találtam hogy CI vagy CI+ (tv foglalat mellé CI van írva simán) - a na Megérkezett MediaCarddal (HD) a Philips 40PFH4309/88 típusú TV tökéletesen üzemel vele. Boxot most viszem vissza UPC nek. Hamarosan beruházok egy 500GB os USB HDD re, akkor újra lessz rec és TimeShift. 😏
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23341 üzenetére
Öröm bódottá', hát nem visszajött a hiba?
-
Jamboo529
senior tag
Valaki feltúrta az egész várost. Mindenfelé árkokat ásnak. Ha hinni lehet a kirakott szalagoknak, akkor a Digi húzza be a kábeleit hozzánk. Végre valahára.
Ja, Kazincbarcikáról van szó, ha valakit érdekelt volna.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23334 üzenetére
Köszi a segítséget! Nem lazultak ki a csatlakozók, hajnal 3 körül magától helyreálltak a dolgok... Nem tudom, hogy mi lehetett a probléma :/
-
hoby36
senior tag
válasz
kabelmania27 #23338 üzenetére
Az tudja igen.
-
hoby36
senior tag
válasz
kabelmania27 #23336 üzenetére
Köszönöm!
-
hoby36
senior tag
Üdv!Az lenne a kérdésem,hogy ha nekem a upc wifis net modemet ad,az mellé be tudom kötni a saját routerem?Szóval amit adnak abban ki lehet kapcsolni a router részt,hogy csak mint modem működjön?
Most módosítottam a meglévő előfizetést a legnagyobb csomagra.Itt azt írja a webshop,hogy 1 hónap díjmentes.Ez csak az új belépőkre,vagy mint én felfelé váltókra is érvényes?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Peltár
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23332 üzenetére
Köszi megnézem majd akkor!
-
válasz
Peltár #23331 üzenetére
Ez egy régi screenshot, egy archív hirdetésemből, nekem jelenleg egy ASUS RT-N66U routerem van üzemben! Bár most is van a szekrényben Linksys WRT54GL, és Linksys WRT54GS is, ezek már az én netemhez is kevesek!
ITT kaphatsz segítséget a választáshoz!
-
Peltár
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #23330 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a gyos választ.
Hát ezt nem tudtam!
Egyrészt örülök mert látom nálad is az van csak a bios más, szebb mint nekem.
Így egyik szemem sír a másik nevet.
Aztán most volt meg életem első gyors letöltése (Linux iso 987MB) BME és torrent is mint teszt.
Én még torrenten nem láttam 4000 fölötti Kbit/s számotpedig elmúltam már 40.
Most meg kereshetek valami Új Linksyst vagy D-linket, valamit ami majd bírja a 60-110/Mbit/s sebességet és legalább ilyen stabil mint ez az etalon.WRT54GL
Öreg vagyok én már ehhez -
-
Peltár
aktív tag
válasz
Zitronensaft #23319 üzenetére
"Zitronesaft"
Igen dolgozom is hazulról
webshopra képeket töltök fel. Hát huszár az messze nem vagyok
Viszont BF3 az játszik , nem is kicsit!
-------------------------
Átraktam a modemet Bridge módba mert az nekem jó. Viszont a 10/100 Linksys WRT54GL barátom
letöltése vissza esett 38Mbit/s -ra a feltöltés maradt a 10Mbit/s tehát az jó.
10/100-esetén ez nem lassú? A hálókari is 100Mbit/s sebességre jelzi magátA router természetesen DHCP módban van, de így még soha nem használtam valamit állítani esetleg? MTU érték Fix 1472
Különben más rendben. Mind két admin felület rendesen elérhetőÖtlet esetleg? Tapasztalat másnál 10/100 Router esetén UBee után kötve?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23327 üzenetére
2 darab Flomatik,1000-2W splitter ami be van rakva a koaxokra. Az első szűrőből a STB-ra megy az egyik koax belőle, a másik a következő osztóra. Abból jön a net.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23324 üzenetére
Modem és router újraindítás sem segít sajnos :/
Nem most váltottunk 120-as netre, hanem kb. 5 éve, azóta a koax rendszer érintetlen (sőt, szerintem régebb óta, amikor még csak 1 megásunk volt is így volt már) és nem lépett fel ilyen jellegű hiba egészen ma estéig. Viszont most sehogy nem akar helyreállni.
Egyébként köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23321 üzenetére
Downstream csatornák: 3.1 dBmV - 3.8 dBmV között alakulnak.
Upstream csatornák: 40.7 dBmV és 42 dBmV között.
Szerk: Egyébként ma délután 5-ig hibátlanul ment a dolog.
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
XIV. kerületben baromi lassú a 120-as netem, ping is az egekben... Számlák befizetve, nem kéne, hogy gond legyen. Modem/router reset már többször is megvolt, hiába... Tud valaki valamit, vagy inkább írjak rögtön nekik a remek FB-os oldalon?
szerk: A hálózatból a routert kiiktatva, csak a modemmel végezve mérést továbbra is pocsék a szolgáltatás. Tehát nem a router okozza a gondot.
-
Zitronensaft
aktív tag
-
Peltár
aktív tag
válasz
Zitronensaft #23314 üzenetére
Zitronensaft!
Köszi a választ!
Ezt érthetem úgy, hogy akkor nyugodt lehetek, nem technikai oka van és ha úgy adódik mehet a 4 szál is felfelé, de most ezzel a kettővel is biztosan kell mennie a netnek? Most a belépés miatt 120/10 de rendesen 60/6 amire elő vagyok fizetve.
-
Willie
őstag
válasz
kabelmania27 #23313 üzenetére
Szerintem le van terhelve a szerver
6.5-7 MB/s a maximális letöltési sebesség
Így már tényleg vannak jó értékek:
A nyíregyházi szerver miért olyan amilyen?
-
Zitronensaft
aktív tag
A tegnapi váchartyáni problémát az elmünek tessék megköszönni.
Elment egy fázisuk. Persze arról ment a tápunk.Közölték,hogy 3 bejelentés kell hogy kijöjjenek megcsinálni.
Az egyik egy lakó volt,a másik a UPC mint szolgáltató...nos ez nem elég..
Rémtörténet volt ahogy megoldódott a dolog. -
Willie
őstag
válasz
kabelmania27 #23309 üzenetére
6 GB van benne.
(#23310) Intruder2k5: Szerintem már letelt a 8 nap, de ha tényleg lesznek új letöltési frekvenciák, és jobb lesz, akkor nem probléma. "Csak" márciusig van hűség.
(#23311) mlinus: Rendben, megnézem úgy is.
Illetve majd később este is mérek.
-
-
kabelmania27
félisten
-
-
Willie
őstag
válasz
kabelmania27 #23306 üzenetére
Köszi!
Akkor ennyit tud, ne foglalkozzak hibabejelentéssel? Mert akkor vissza is lehet mondani 120-asra, nem?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Most jutottam el odáig, hogy legyen időm ezzel foglalkozni.
Áttették a netemet, most már elvileg 240-es csomagom van. De napok óta nem tudok mérni egy megfelelő sebességet.
i3-as LH532 notebookról mértem gigabites UTP porton keresztül, közvetlenül a modemre csatlakozva.
uTorrent-ben max 20 MB/s-al tudtam tölteni a 30 helyett.Chrome:
Firefox:
Opera:
Modem: [link]
Mi a véleményetek, mi lehet a baj? A 60-as netem tökéletes volt.
Előre is köszi!
Üdv.
szerk.:
Chrome - UPC-s speedtest:
-
-
kaszaf
aktív tag
válasz
kabelmania27 #23298 üzenetére
-
canniball
nagyúr
Erre én is kíváncsi vagyok, mivel a "másik oldalról" nézvén a dolgot én ("eredeti 30-asként") miért fizetek többet mint ti ugyanazért?
Ha kapsz számlát akkor a hűség lejárta előtti utolsón, a hátoldali apró betűs részben elvileg közlik hogy a hűség után mennyi az annyi, ha megtudod majd tedd közzé légy szíves!
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest