Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
Csabee.
nagyúr
Én azt sem tudom mi az a pro4. Igaz tvnel a thomehoz tartozom.. De mar elfogadtam azt hogy ha focit akarok nezni tobb bajnoksagbol akkor minden magyar tv szolgaltatonal kell vennem csomagot.. Mert minden szolgaltato szinte mas es mas bajnoksagokat ad. Regen meg jo volt a sport 1. Szinte az adott mindent... Most meg veszodnek a szerzoi jogokkal. Ajanlom mindenkinek a netes streames neten nezos megoldast...
-
woodpaul
őstag
Köszi a válaszokat. Nálatok is azt írja ki a MédiaBox, hogy "Pro4 teszt"?
Amúgy pár hete szarakodik a doboz, azt hiszem, ki kéne hívnom a szakikat, cseréljék ki vagy csináljanak már vmit... -
woodpaul
őstag
Vkinek megy a Pro4 (új csatorna). Most nézném a meccset és semmi...
-
-
tuser
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1776 üzenetére
Elvileg ezek szerint - ha jól értem - ők maguk direktbe nem korlátoznak semmit, "csupán" az egyéni hálózati kiépítés miatt minden modem ( márkától-típustól függetlenül ) amin nem a saját kis FW -jük fut egyszerűen inkompatibilis a hálózattal ?
Nem megoldhatatlan, de ez esetben minden egyes modemet szálanként fel kellene flashelniük ami a userekhez kerül, vagy eleve saját cuccal kéne gyártatniuk ...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1788 üzenetére
Most volt egy áramtalanítás.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1786 üzenetére
Én ilyenkor jövök haza. Szóval egész eddig be sem volt kapcsolva a gép, áramtalanítva van minden. Tehát ez nem megoldás erre a gondra. Napokban beszéltem egy szomszéddal, ő 50-es csomagra fizet elő és 15-nél nem sűrűn kap többet, max hajnalban mikor senki sincs fent.
-
JEEMBO
aktív tag
Igen, csak Svájcból csak Dübendorfnál találtam VoIP (ping) testet is, ami nekem fontos szempont, iigy jó lenne látni a UPC-s dübendorfi http://www.pingtest.net/ és azonos időből http://www.speedtest.net/ méréseket is.
Vagy ha tudok másik svájci VoIP / speed tesztet, akkor nekem az is jó, csak a lényeg, hogy azonos szerverre tudjunk összehasonliitó tesztet végezni... -
HofiZoli
senior tag
Tehát van arra sávszél gazdagon..
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Csabee. #1764 üzenetére
Előzőleg ezen környéken érdeklődtem a témával kapcsiban:
http://prohardver.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_1483-1483.htmlDe továbbra sem értem, hogy miért nincs Svájcra normális sávszélessége a UPC-nek...!?
-
F_Zolee
nagyúr
Újabb rekord. 25/1.5
-
Valaki üzleti előfizetés mellé adott Cisco EPC3925 modem-routert próbált otthon és azzal sem ment.
Szerintem kérdez rá de nem látok sok esélyt a saját használatára mivel nálam lévő Cisco EPC3212-nek is UPC-s firmware-je van ami miatt a modemnek az admin oldala szinte teljesen használhatatlan, nincs ott szinte semmilyen info. -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Csabee. #1764 üzenetére
UPC-re való váltáson gondolkodom, s Svájcban van a szerver, amire jó speed és pingtestet kellene, hogy adjon nekem a UPC. Eddig aki mérte, mindenkinek relative kaki értéket mutatott, úgyhogy továbbra is várom a Svájc -> dubendorfi speed és pingtest méréseket!
Köszi előre is! -
tuser
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1766 üzenetére
Mennyire "nem támogatott", nincs hivatalos általános support, vagy minden eszköz ami nincs az adatbázisban ( nem ők vették ), az ki van tiltva ?
-
bbgabor
csendes tag
25/1.5 lesz az, ha a Fiber Power 25-ről van szó. Nálam maxon van (sőt kicsivel felette), a 22. kerületben.
LÁZ: ha nem éri el a garantáltat, reklamálj(de előtte rakj be ide egy képet a mérésről, mert az a "100k" gyanús). -
LÁZ
addikt
üdv mindenkinek, a napokban köttettem be a 25/10est a 13.ker futár utcába, a kérdésem, hogy a garantált 8/0.5 képest az upp kb 100k fix, ez vajon lesz több is, vagy esélytelen, mert sokan vannak a hálózaton-messze van a központtól stb okokból kifolyólag? Érdemes e írnom?
ps. a speedtest minden esetben 25/1-et mér
-
-
tuser
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Arris CM550 modem UPC hálózaton való használatával kapcsolatban ?
A ledek és a status oldal alapján megtalálja a Downstream sávot, de az Upstream -re valamiért nem akar csatolni.
Modem holtfix hogy működik, tesztelve lett TNW és PR-Telecom -os tyúkbéllel is, ott megtalált minden sávot, reg után net is lett.
UPC oldala szerint csak menjek a pcreg.upc.hu oldalra és reg után okés, de ... ha nem tud feljelentkezni a CMTS -re, az nem kicsit problémás.
-
JEEMBO
aktív tag
Svájc -> Duebendorfra raknátok fel mindenhonnan speed és pingtesteket?
Köszi előre is! -
Csabee.
nagyúr
Napközben, illetve non-stop ilyen:
-
chungee
addikt
Napot!
Műhold TV. Direkt light csomag érdekelne. Az a helyzet, hogy van saját tányérom és 1 belsőegységem. Van 2 külföldi csatorna, amelyek ezzel tudom nézni. Nos az mellé megrendelhetem a Direkt light-ot
Anélkül, hogy még szerelni kéne még egy "garniturát" illetve az a 2 külföldi csatorna is megmaradjon
Meg szeretném tartani azt a 2 csatornát.
Vagy MinDIG TV
-
HofiZoli
senior tag
válasz
kabelmania27 #1751 üzenetére
Jó kis cucc.
Volt szerencsém gigás drót végén ücsörögni.. hát az nagykirály
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1753 üzenetére
Eddig tartott. Valami nem kerek most náluk.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1753 üzenetére
Már helyrejött.(úgy tűnik) Csak olyan jó várni egy órát.
-
bbgabor
csendes tag
válasz
kabelmania27 #1747 üzenetére
off kérdés, de mi a halál ez a NIIFI (képeden)? utoljára PeerBlockban láttam a nevét, ahol valamelyik weboldalnál akart a gépemmel kapcsolatbalépni, de azis lehet, hogy fájlcsere közben. Gondoltam valami jelentéktelen hatóság, és letiltottam a pics*ba
Szóval kik ezek? -
F_Zolee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1747 üzenetére
Ilyenkor nem segít. Nem itt van a gond.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
kabelmania27 #1749 üzenetére
Köszi
Meg ne kérdezd.. -
F_Zolee
nagyúr
Valamit alakítottak, mert eléggé tré minőségű a net.
-
válasz
Gubek-Einste #1742 üzenetére
Teljes a fejetlenség, még is volt Bónusz 2:
Az érintett két kábel szakasz ki lett cserélve, az egyik még szombaton. a másik pedig ma így most már sehol sincsen indokolatlan toldás, analógon javult a minőség.
Osztókat nem vitte a manus így továbbra maradnak nálam. -
válasz
Gubek-Einste #1741 üzenetére
Bónus 2 elmarad mivel már szombaton elhárítottak a hibát így nem lesz ma kiszállás.
-
Egy kis ügyfélszolgálati (rém)történet:
1; Pénteken délelőtt fél kilenckor ELMŰ földkábel zárlat miatt áram szünet a környéken kb fél-három negyed órára, természetesen emiatt UPC szolgáltatás nincs.
2; Miután visszajött az áram továbbra sem volt UPC szolgáltatás, gondoltam valami kiment majd visszakapcsolják, 1221 be is mondta a hibát <- eddig mindig pontos volt.
3; Mivel délután sem volt semmi így felhívtam őket: Hiba bejelentés felvéve, hétfőre kiszállás megbeszélve, ha van több előfizető is akinél nincs azonnali hiba javítás.
4; Alsó szomszédnál sincs semmi, hiba bejelent fél hatkor, azonnali kiszállás nincs.
5; Nyolc órakor újabb telefon, késő időpont miatt szombat reggeli kiszállás.
6; Szombat reggel javítás nincs, felső szomszéd is bejelenti a hibát <- 3 még kevés az azonnali kiszálláshoz!!! <- többi előfizető nincs itthon vagy Digi-s.
7; Személyes ügyfélszolgálatra bemenetel, sor kivár -> telefon központba -> 10 perce technikus kiküldve!!!
8; Haza érve hibajavítás folyamatban -> lenni nagyon boldog, hogy ismét van szolgáltatás. Hiba: erősítő kiment.A 6. és 7. pont között eltelt kb fél óra.
Tanulság:
1; Ügyfélszolgálatosok hülyék, ahány ember annyiféle válasz. Nincs semmilyen szolgáltatás -> iktassam ki a router-t hátha csatlakozik a modem?!
2; Hozzáértő személyt nem lehet kapcsolni aki talán tudja, hogy ilyen esetben nem az előfizetőnél van a gond hanem az elosztó dobozban.
3; Áram szünet után (szinte) mindig ki kell menni szállni az erősítő miatt <- technikus mondta.Bónusz 1:
Ügyfélszolgálati irodában kértem hangot a bemutató tévére, hogy amíg nem lesz nálam szolgáltatás addig beköltözök oda, nagyon nézett a nő erre. Következő azt lett volna, hogy viszem a laptopot is és kérek abba netet is.Bónusz 2:
Ha holnap kijön valaki akkor kicseréltek vele néhány kábelt amit már egy jó ideje ki kellett volna cserélniük - 10 cm toldás + fél méter elágaztatás box-hoz -és vissza adom a több mint tíz éves osztókat amiket ki kellett volna cserél már májusban amikor is box csere miatt megrázta az áram a manust aki emiatt nem tekerte vissza a kábelt az osztóba. -
Csabee.
nagyúr
Létezik ez a 300GB-os havi adatforgalom... nos ez igaz hogy ez a 300 a feltöltésre vonatkozó lenne? Valamelyik topicban egy srác ezt írta.. hogy magyar jogszabályok szerint stb stb csak a feltöltést figyeli és szűri a upc.. mi ebből az igazság?
-
keram2009
tag
válasz
szelidorzo #1736 üzenetére
Csatlakozom hozzád! Így már pár száz forintból is meg lehet úszni néhány hónapra
!
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #1735 üzenetére
Az ilyen kvázi fix ip-nek van előnye és van hátránya. :-(
Tárhelyek full kihasználásához marad a user/pass beszerzése.
Jóárasítás pár ismerős összefogásával történhet, és egy előfizetést többen használnak. -
válasz
szelidorzo #1734 üzenetére
Ez a módszer néhány alkalomig működik de utána már nem és alapvetően nem is oldja meg a felvetett helyzetet.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
bbgabor #1729 üzenetére
Pár trükkel lehet új IP címet szerezni.
Pl egyszer közvetlenül a modemre csatlakoztatod a géped kapsz egy IP-t
utána beiktatsz egy routert ismét kapsz egy új IP-t (ha nem klónoztad a géped mac címét)
Vagy modem után bekötsz routert s azon változtatgatod a mac címet.
Új mac cím esetén új IP-t szokott kiosztani a rendszer általában. -
bbgabor
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #1732 üzenetére
Ez így van. De nekem inkább csak az a szokatlan, hogy más szolgáltatókkal ellentétben újracsatlakozáskor nem oszt ki új címet a rendszer. Na mindegy, majd túlélem valahogy.
-
-
bbgabor
csendes tag
Én meg szintén újként azt nem értem, hogy mitől dinamikus IP-s a fiberpower, ha már egy hete ugyanazzal az IP-vel rohangálok a neten?
Milyen időközönként szokták váltani?
-
Reiko
tag
válasz
Adams007 #1727 üzenetére
Adminisztrációs okokból előfordul, hogy a kolléga munkalapjai közé az automata rendszer "üres" ügyféladat összefoglalót rak. Ettől még létezik és megegyezik az automatikusan létrejövő upc-s emailcímeddel és jelszóval. Ha azt nem tudod, akkor 1221, megmondják az emailt és generálnak neked jelszót!
-
Adams007
tag
Sziasztok!
Új UPC-s előfizetőként az lenne a kérdésem, hogy az ügyféladat összefoglalóban miért nem szerepel felhasználónév/jelszó? Vagy ezt külön kell regisztrálni a UPC oldalán UPC profil néven? Csak amiatt kérdezem, mivel így például meg tudnám nézni a forgalmat stb.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1723 üzenetére
Nem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kabelmania27 #1721 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
Jelentem gigabites routerrel tökéletes az internet kapcsolat Budafokon 50Mbit... úgy néz ki a régi router elhasalt ekkora terhelésen
-
weiss
addikt
válasz
kabelmania27 #1717 üzenetére
Társasba készülök lakást bérelni, és félek, hogy a tulaj nem fogja engedni, ha fúrni-faragni kell.
-
weiss
addikt
Hello! Olyan kérdésem volna, hogy az UPC-s net bevezetése mennyi fúrással-faragással jár, és mennyi idő, míg megcsinálják a szakik.
-
hati
addikt
válasz
kabelmania27 #1713 üzenetére
Köszi.
-
hati
addikt
válasz
Gubek-Einste #1709 üzenetére
Jelenleg 6000-ret fizetek a 120-as netért. A honlapon most ez van:
Társasházi ajánlatunkban 6 000 Ft, Társasházi kedvezmény nélkül 9 000 FtJelenleg 5000-re fizetek a Digitál Goldért. A honlapon most ez van:
Társasházi ajánlatunkban, 5 000 Ft, Társasházi kedvezmény nélkül 6 000 FtA társasházi ajánlat nálunk nem elérhető. Azért nem kevés a különbség!
-
-
hati
addikt
válasz
kabelmania27 #1707 üzenetére
Miért pont 1 évig?
-
hati
addikt
Ha vkinek lejár a hűsége tv és internetnél is, akkor a régi áron kapja tovább a szolgáltatását, vagy a jelenlegi megemelt áron, amit kiraktak a honlapra (jó nagy emelések vannak...)?
-
ALI_G
veterán
Hello,
Távsegítségben próbálok UPC-s netre csatlakoztatni egy ősrégi wifi-s routert (), ahol a gyári modem-en keresztül működik minden.
Kérdés(ek): kellene egy gyik, hogy mit mire kell állítani, vagy egy how-to-guide vagy akármi, mert így esélytelen 200+ km-ről
Annyi az összes információm még, hogy kábelen jön a Zinternet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest