Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
molvany
aktív tag
Már megint egy privát írása. Elküldeném, elszáll az egész. Mintha ott sem lett volna.
Javítva lesz ez valaha is ?? Vagy úgy mint sok más. Jelezgessük, le sem tojnak bennünket 99% - ban és a hibák maradnak. Ez a mgoldás ?? -
neojohn
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy hét eleje óta folyamatosan e-mail értesítőket kapok a gmailes címemre,ha új hozzászólás érkezik a Gianni bazárja hirdetéshez. Ez az oldal már évek óta a kedvenceim között van,de csak most jönnek az e-mailek.Ez azért zavaró,mert itt azért van napi 20-30 hozzászólás. Ha az e-mailben rákattintok,hogy nem szeretnék több értesítést kapni,akkor 404 hiba oldal nem található üzenet jön be.
Azóta a kedvencekből is kivettem,de még mindig ömlenek az e-mailek.Van ötlete valakinek?
Köszönöm!
-
Kube
senior tag
-
N!tRo
tag
Sziasztok!
Hardveraprót mobil nézetben nem nagyon lehet használni. Főleg a be jelentkezés, üzenetek olvasás és írása során tapasztalok olyan hibát, hogy folyton kéri a jelszavam.
Desktop nézetben nincs semmi gond ugyanazon a telefonon. -
Janika841130
csendes tag
üdv !
általában telefonról vagyok most is !
De ma valamiert nem látom az üzijeimet sem azt amit én,sem azokat amiket nekem irnak !
Kiváncsi lettem belementem regebbi üzibe is azokat sem látom eggyet sem !Mi lehet a gond ?
Még nem volt ilyen !
kszönöm
-
Kube
senior tag
Azt hiszem volt már, de nálam is kommunikációs hibát ír, ha megnyitom az oldalt és azonnal a privát üzenetekbe szeretnék navigálni. Azt még nem néztem, hogy direkt URL alól is ezt csinálja, vagy csak a főoldal betöltése közben lévő átnavigálásnál.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Alábbi bugreport nem tudom mennyire nevezhető annak, inkább csak észrevétel:
Adatmódosítás oldalon az "Adataim módosítása" gomb
A spriteból kapott háttér nem vág egybe az inputmezőben adott value értékkel megjelenés szempontjából. Így nálam nehezen olvasható, mert összemosódik a kettő, nincs kontúr. -
Gergosz2
veterán
válasz
Bjørgersson #4886 üzenetére
Hmm, lehet, hogy én vagyok retardált de akkor miért az Értékelés gomb jelenik meg?
Csak mert szokott lenni külön link a jelentésre.
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Ha egy archivált hirdetést akarok értékelni akkor miért a "Jelentés" felüket jelenik meg? Erről lenne szó: [link]
-
molvany
aktív tag
Most kivételesen 5x próbálkoztam ( hatodszorra sikerült ) megválaszolni egy privát levelet.
5x visszadobta, mintha nem is írtam volna és küldtem volna el.
Nem egy mai probléma, szomorú, hogy állandóan ilyeneket kell ide írni. Már meg sem kérdem, mikor lessz javulás, amikor az értékelési rendszer hibája lassan már az éves évfordulóját ünnepeli. -
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4880 üzenetére
Nem fog menni neki. Spam védelem van a privát levelezésekre. A pontos darabszámokra már nem emlékszem, de korlátozva van a 24 óránként kiküldhető összes üzenetek, és az egyforma tartalmú üzenetek száma.
üdv, föccer
-
fancsii
újonc
Hiba az üzenetküldés során.
A spam hatékony szűrése érdekében nem lehet korlátlanul privát üzenetet küldeni. Túllépted a limitet, kérünk, várj pár órát.ezt írja ki 12 órája nem tudok még csak válaszolni sem a levelekre
-
gulyasa
őstag
Én múlt héten próbáltam értékelni az egyik hirdetőt - egy sikeres vételt követően -, rákattintottam az értékelés kezdeményezésére, de valami nem működik, mert nem tudok értékelni és az eladó sem kapott azóta sem semmilyen üzenetet.
Az "én oldalamról" csak ennyi látszik napok óta és nem lehet továbblépni az értékeléssel: -
molvany
aktív tag
Már megint : 502 Bad Gateway
Meddig ??
-
Jamy01
csendes tag
Most egy ilyet kaptam:
"A manóba!
Valami nem sikerült a művelet végrehajtása közben..."
-
tothgabo
újonc
off megtalaltam hogy smint legyen. köszi
-
sbohdan69
csendes tag
Ertekelest kezdemenyeztem, az elado ertekelt, de en nem kaptam rendszeruzenetet hogy vissza ertekelhessek. Az utolso 4 adas vetelembol 2-ben is ez volt, ami nyilvanvalo rendszerhibat jelez. Jo lenne ezt vegre kijavitani. Addig is kerek egy rendszeruzenetet, ahol visszaertekelhetek. Errol az adasvetelrol van szo: [link]
-
Jamy01
csendes tag
Nekem is van egy csomó rossz kapum....egész pontosan 502!!!
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Ezzel az üzlettel kapcsolatban van problémám.
Nem kaptam meg azt a privátot, amivel értékelni tudnám a vevőt.
Ezt lehet valahogy pótolni?Kössz!
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Az elmúlt egy órában elég sok 502 dobált nekem a hardverapró.
-
molvany
aktív tag
Szerintem meg elég sok probléma van már megint. Szégyen szemre anno egy modem sebesség gyorsabb volt mint a mostani sebesség. Kín kivárni amig betölt egy oldalt és ez úgy a Hardveraprón és a Prohardveren is.
Mindkét irányból katasztrófa az oldal megközelítése.
Bocs, de mi van ( vagy mi nincsen ) még ? Ne legyen már ez is olyan mint valamikor a vatera, hogy minél jobban " javították " annál roszabb és roszabb lett. Nem kellene azt az irányt utánozni. -
Jamy01
csendes tag
Továbbra is jelen van a [fentebb] leírt probléma....
-
tomab04a
aktív tag
G3 5.0 droid chrome: belepek kidob belepek kidob belepek kidob. Sutitorles volt. Nemjo. Alkalmazasadat torlese a chromenal. Igy sem jo. Note 4emen ugyanezt produkalta. Iphone 6 pluson megintcsak. Meg mindig visszasirjuk a regi pht....
-
Brada:D
tag
válasz
Bjørgersson #4856 üzenetére
Köszönöm
Csak az email-re jött és ott is csak a promócióba.
Bocs a felesleges kérdésért,de ilyen még nem volt mindig kaptam privátot -
Brada:D
tag
Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy eladtam egy terméket és a vevő megkezdte az értékelést(le is screenshotolta) viszont én nem kaptam róla privát üzenetet a Hardveraprotol:
Mi lehet ennek az oka eddig nem volt ilyen probléma? -
molvany
aktív tag
Az utóbbi idöben kezd kissé kiakasztani, hogy megírok egy privát üzenenet vagy válaszolok és a küldés gombra nyomás után semmi sem történik, de a megírt levél eltünik, vagyis minha nem is írtam volna.
Valaki járt már így ? -
sanyo88
csendes tag
Akkor viszont nem jön össze logikailag...ha a 15-ben a jegelt is benne van akkor annak a 15-nek úgy változtatod a státuszát jegelt-aktív között ahogy akarod, hisz a 15 "aktív" hirdetésbe mind bele számít...
Szóval ez egy bug, mert csak akkor szabadna ilyet csinálnia ha archívról akar az ember + egyet "visszaaktiválni" ill. jegelni...
Vagy tévedek?
-
janoka99
csendes tag
Egy pár napja nem tudok ingyenes hirdetést feladni. Most pl. van 11 aktív hirdetésem. Ha egy jegelt hirdetést megpróbálok aktiválni, a következő üzenetet kapom:
"Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik."
Ha új hirdetést próbálok meg feladni, pénzt kér. Én csinálok vagy értelmezek valamit rosszul, vagy ez egy bug? Esetleg a jegelt vagy archív hirdetések is beszámítanak a 15 ingyenesbe?
-
tanish286
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Én a hirdetés jobb alsó sarkában található "hirdetés jelentése" menüpontot használtam. Ott nincs mit kipipálni. Ezt a funkciót szerintem lehetne egyértelműsíteni vagy összevonni? A másik javaslatom, hogy ha üzenetem érkezik a jelentéseim közé, azt nem lehetne jelezni valami látványos jelöléssel? Mint ha új privát üzenetem érkezne.
-
-
Geller72
veterán
válasz
menthix #4838 üzenetére
Mi van akkor, ha a böngésző beállításaiban a beállítások automatikus észlelése opciót kikapcsolod?
Chrome-nál:
Beállítások--Hálózat--Proxybeállítások módosítása-- Helyi hálózat beállítása (alul) --Majd a beállítások automatikus észlelése sor elől kiveszed a pipát. IE-nél dettó ezt kell.
-
menthix
tag
Sziasztok!
Kb. egy hete kezdődött a probléma a hardverapro.hu kezelésében.
A hiba a következő:
-hardverapro.hu-ra kattintva nem tölt be az oldal egyátalán, csak homokórázik (Chrome, IE)
-esetenként betölt az oldal, de csak a kezdőlap, illetve a kategóriák, viszont konkrét hirdetésre/belépésre kattintva az előző hiba (Chrome)
-esetenként betölt az oldal, de hirdetésre, vagy bejelentkezésre kattintva nem mozdul az oldal, és egyik link sem kattintható, megfagy (Chrome)Próbáltam sütiket törölni, java-t frissíteni, egyik sem segített.
Windows 7 Home Premium SP1
Chrome 40.0.2214.115 m
IE 11.0.9600.17633Üdv. és köszi, ha tudtok segíteni
-
tanish286
csendes tag
Kedves Hardverapro!
Vásároltam korábban egy gépet az oldalon lévő hirdetés alapján. Sajnos a vevővel nem voltam megelégedve, mert nem felelt meg a valóságnak a leírása, a megoldás elől pedig elzárkózott.
Megjelöltem a hirdetést, hogy tudjam értékelni, de nem hajlandó visszajelezni az adásvétel létrejöttét.
Két hónapja jelentettem először a hirdetést, de nem kaptam semmilyen visszajelzést az oldal adminisztrátoraitól, majd egy hónappal később újra jelentettem, de azóta sem történt még egy visszajelzés sem. Úgy tudom ilyen helyzetben, ez az ügymenet, de miért nem történik semmi? Hiba van a rendszerben vagy normális, hogy hónapok óta arra várok, hogy leadhassam az értékelésemet, hogy másokat ne károsíthasson az eladó?!?!Tisztelettel:
tanish286 -
keresek24
csendes tag
sziasztok!
nekem egy olyan problémám lenne és nem tudom jó helyre írok-e, de az általam hirdetett és sikeresen eladott terméket szerette volna Impressa Tag értékelni!Viszont se vissza jelzés sem pedig semmi nem érkezett ahol az értékelés megtörténhetett volna!
ennek jóváhagyására, pontozás segitségében kérlek titeket -
lezuvius
őstag
válasz
Bjørgersson #4832 üzenetére
Upps azt elfelejtettem Sorry
-
lezuvius
őstag
Üdv!
Nem kaptam levelet arról,hogy értékelni kívánják a hirdetèsem,pedig a vevő rányomott a gombra -
Geller72
veterán
3 napja a levegőben van az értékelésem. Annyi is elég lenne, ha kapnék egy privátot, hogy folyamatban van.
-
somé
őstag
A másik, ami az itt olvasottak után jutott eszembe, már vagy 1 hónapja, hogy az egyik eladásom után a vevő értékelt, azonban én az értesítő privátot és a mailt is ügyes módon töröltem, így nem tudom megadni a pozitívot. A szöveges értékelésénél is jelentettem, kérve az új lehetőséget, meg még valahol, de azóta sem történt semmi.
Ez a "jelentem" egyáltalán élő funkció? -
Geller72
veterán
válasz
Bjørgersson #4827 üzenetére
Ezen már túl vagyunk, azért írtam ide. Mindig ez van. Kezdeményezik, én értékelem őket, és itt megáll a dolog. A vevő már írt bejelentést. Semmi nem történt. Sajnos elég sűrűn van ilyen.
-
Geller72
veterán
Üdv. A saját hirdetésemnél nincs jelentem button. Akkor én most hol találok segítséget? Ismét nem működik az értékelési rendszer.
. Üdv:
G.-(Ha jól látom, fentebb is így járt a kolléga. Én elküldtem az értékelést, de meg nem kaptam)
-
válasz
Jeanne d'Arc #4824 üzenetére
Problémám megoldva!
-
Üdv.
1 órája vettem 10db UP- ot de nem kaptam meg. Pénzt levette SMS jött de nincs ott a 10UP -
doki333
csendes tag
Üdv
Kb. 3 napja nem kapom meg az értékeléseket és nem is tudom elküldeni őket!
Hol lehet a probléma?
A pontok sem jelennek meg egyik oldalon sem.
Megjön a PM a HP-tól meg email is , hogy "XY értékelt" vagy "küldd el" de hiába töltöm ki és küldöm el a lapot nem történik semmi! -
JOE642
csendes tag
Üdv,valamiért nem tudok Privátot írni egyszerűen nem enged...help
-
tkazmer
addikt
Sony Xperia Z3 compactrol próbáltam belepni, de sem a mobil sem a másik nem működött rendesen. A belépés sikerült, de utána nem maradtam belépve. Üzeneteket nem tudtam elolvasni.
Böngésző: chrome -
zoleek
tag
Szia.
Volt egy sikeres üzletem bacsis kollegával.
Ő kezdeményezte az értékelést, amit én pü-ben vissza is igazoltam.
A továbbiakban privát már nem érkezett a hardveraprótól sem nekem sem neki, az ő értékelését én Emailen keresztül tudtam véghez vinni, viszont neki már az sem jött, így ő már nem tudott értékelni engem. -
válasz
audi100td #4810 üzenetére
Megnéztem, a jelentésed fel lett dolgozva, tehát ez után értékelhetted volna, de sajnos ilyenkor is előfordul, hogy nem megy ki az e-mail, amiben az értékelő link van.
Gmailnél minden mappában és fülön (ha van) meg kell nézni, Hotmailnél is, de ott figyelni kell arra is, hogy a feladó a megbízható listán rajta legyen. A bejegyzésbe lévő címek mellett még az info [hernyó] hardverapro [pötty] hu címet is hozzá kell adni.
-
duronx
senior tag
válasz
Bjørgersson #4807 üzenetére
oké, köszi
megvoltak a leírtak mégsem jön a pü
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez: [link]
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója: win 8.1/Crome 40.02214.111
● a hiba rövid és jól érthetőleírása
Hiába kattintottam az értékelem a vevőt, azóta sem kaptam pü-t hogy értékelhetem
Az oldalon csak ez látszik : "Értékelést kezdeményeztél"
Szeretnék kérni egy új rendszer értesítőt hogy tudjam 5 pozitív ponttal értékelni a vevőt. -
duronx
senior tag
Sziasztok!
Az értékeléssel van egy kis problémáim. Hiába kattintottam az értékelem a vevőt, azóta sem kaptam pü-t hogy értékelhetem
Szeretnék kérni egy új rendszer értesítőt hogy tudjam 5 pozitív ponttal értékelni a vevőt.
Erről a vásárlásról lenne szó.
Köszönöm -
audi100td
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4803 üzenetére
Gratulálok, ügyes vagy...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4799 üzenetére
Elolvastam, attól még egy bughalmaz marad.
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- RAM topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest