Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Winner_hun #2999 üzenetére
Nem új probléma mindig ilyen
W7, Firefox 26.0 -
belinho
senior tag
válasz
belinho #2979 üzenetére
Továbbra sem tudom kivenni jég alól a hirdetésemet, és így nem is tudom meghosszabbítani.
15hirdetésem van 12 aktív 3 jégen, aktiválni akarom,hogy megtudjam hosszabbítani, amíg a vevő át nem veszi és értékeli, de azt írja ki, hogy: "Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik"
-
válasz
Kis Joe #2992 üzenetére
Akkor tedd a következőket:
A vevőd adatlapján szereplő Jelentem (mint vevő) » gombra rákattintasz, bemásolod a hirdetésed URL-jét bekattintod az értékelni szeretne boxot, és a jelentés okához beírod, hogy mi is történt. Ezt mi megkapjuk, feldolgozzuk, és utána már tud majd értékelni téged.
-
válasz
Kis Joe #2989 üzenetére
Mikor engedélyezed az értékelést, utána azonnal kapsz egy privátot Hardverapró-tól hogy most már értékelheted. Én itt 13:03-kor kattintottam, hogy értékelhet a vevőm és utána azonnal kaptam is egy privátot, hogy értékelhetem. A privátjaim időrend szerint csökkennek, tehát az alsó privát volt az első, amit kaptam, és utána kaptam a felsőt. Kép [A képre kattintva nagy felbontásban is meg tudod nézni]:
-
válasz
z123456789 #2988 üzenetére
Igen, megkaptuk, engedélyeztük is. De úgy látom nem sikerült neki még értékelnie téged. Kellett volna hogy kapjon privátot és e-mailt is az értékelés lehetőségéről.
-
Kis Joe
senior tag
Eladtam egy terméket, visszaigazoltam hogy a vevő megvette, értékelést megkaptam a vevőtöl viszont én nem kaptam meg az üzenetet hogy a vevőt tudom értékelni.
-
Winner_hun
félisten
És van itt több hiba is. Firefox 19:
Új hozzászólás írásánál a Korábban feltöltött képeim listájára kattintásakor ez a kép fogad. Az Archiválás nem a helyén van. Hozzászólás szerkesztésénél nincs link a korábban feltöltött képekhez.
Új privát üzenet írásánál a Korábban feltöltött képeim listájára kattintásakor ez a kép fogad. Az Archiválás nem a helyén van, illetve a fehér csíkok is el vannak csúszva.
Itt a már feltöltött képeknél nincs oldalt gördítősáv, megjelenik az utolsó 10 db feltöltött kép. A hozzászólás írásánál nem így van.Egyéb bug: új hozzászólás írásánál a témába vág / off topik-nál ha nem a rádiógomra kattintok hanem a szövegre akkor a rádiógombban nem jelenik meg a bejelölés. Ha így, látható kiválasztás nélkül küldöm el a hozzászólást (és az off-ra kattintottam utoljára) akkor a hozzászólás off-ban megy el. Ha ezek után rányomok a hozzászólás szerkesztésére akkor a témába vág van automatikusan kijelölve, viszont ha elküldöm a hozzászólást akkor marad offban.
Privát üzeneteknél az új privát üzenet nincs eltérő színnel jelölve.
-
Winner_hun
félisten
Korábban feltöltött képeim listája
Az elmúlt 1 hónapban feltöltött képekItt bizony nagyon nem jelennek meg az utolsó 1 hónap képei, csak 10 db kép elérhetősége van itt.
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
1 péda: ha újra meg szeretném hirdetni a terméket egy kisebb vagy nagyobb áron, akkor a potenciális vevők ne jöjjenek olyan kérdéssel, hogy akkor miért ennyi volt és most miért annyi.
de még rengeteg okot lehetne felsorolni.
szal ha egy hirdetés lejárt akkor az tűnjön el a bittek mély tengerébenüdv.
-
Sasos
senior tag
válasz
zsolt320i #2980 üzenetére
Az "archív" hirdetések nem kerülnek listázásra, és a keresőkben sem jelennek meg. Persze ehhez kell némi idő, míg a botok újratérképezik az adott linket, de utána csak a pontos link ismeretében előcsalható a régi hirdetés. Ha ennek ellenére nem szeretnéd, hogy "megmaradjon" az utókornak, akkor kérj meg rá egy illetékest, hogy törölje, és ha ő is úgy látja jónak, akkor megteszi. Bár valóban jogos a felvetés, hogy miért is baj, ha megmarad?
-
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehet eltávolítani a régi hirdetéseim?
Jelenleg nem láttok erre lehetőséget.
És mit kell tennem ahhoz, hogy a google ne találjon rá az inaktív, törölt hirdetéseimre?Üdv.:
Zsolt -
- 12 aktív hirdetésem van + 3 jegelt.
- nem tudom kivenni az egyiket jég alól, mert azt írja a rendszer, hogy 15aktív hirdetésem van, és ez lenne a 16-ik.szerk: valaki helyrerakta, csak az új szöveg meg az új cím tűnt el.
-
Ic3man
tag
válasz
Winner_hun #2975 üzenetére
Igen valóban, na ez érdekes akkor... Írok a srácnak aki megvette. Lehet megoldódott menet közbe csak nem vette észre.
Köszi. -
válasz
Misi1979 #2960 üzenetére
na, megnéztük: elvileg akkortól aktív a kiemelés, amikor engedélyezve lett. amikor kosárba raksz valamit, akkor kiszámolja az érvényességét, de ezt aktiváláskor újra számolja és azzal az értékkel aktiválja. miből vontad le azt a következtetést, hogy előző nap este 22:52-től lett aktív?
-
Ic3man
tag
Régebbi hirdetéseket nem lehet értékelni. Ugyan ott van a gomb, de nincs rajta a javascript, csak az újakon. Erre lesz megoldás?
-
válasz
Tomi0703 #2967 üzenetére
Szia!
Megnyitod okkomester adatlapját, rákattintasz a Jelentem (mint vevőt) » gombra, belinkeled a hirdetés URL-jét, bekattintod az értékelni szeretném checkboxot, és leírod a jelentés okát. Mi kivizsgáljuk, és ha zöld utat adunk, akkor tudod majd értékelni.
-
Tomi0703
addikt
Udv.
Olyan gondom lenne, hogy nem tudom ertekelni a vasarlomat. Egyszeruen nem talalom, hogy hiva kellene ramenni. O mar ertekekt engem.
Ugye nem emailban kuldik hozza a linket? -
04ahgy
nagyúr
válasz
essexboy #2956 üzenetére
Elnézést kell kérnem, nem néztem utána, hogy a bankkártyás fizetés mindenképpen a PayU-n keresztül megy. Már tudom.
(#2961) Parci: a szolgáltató lassú reakciójáról nem igazán tehetünk, de az jogos, hogy az engedélyezéstől számítódjon az idő. ha lehet, megoldjuk majd. - miért ragaszkodtok olyan szolgáltatóhoz, aki lassú? Rendszeresen fizetek hazai (telenor) és külföldi (angol webshopok, ultimate-pay, ebay) weboldalakon bankkártyával, eddig mindig instant (1-2 perc!) megvalósult a tranzakció.
HGyu
-
-
válasz
z123456789 #2953 üzenetére
Leadta a jelentést tojna.olive kolléga, csak nem jelölte be, hogy szeretne téged értékelni, ezt a jelentésében meg is írtam neki, és linkeltem a postomat is. Kérlek noszogasd, hogy a korábban leírtak szerint küldje el megint az értékelést.
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
A hardverapróra nem tudok belépni csak úgy,hogy ha belépek pl. a prohardverre,és átkattintok a hardverapróra!
Ha simán a hardverapróra akarok belépni akkor azt írja,hogy sikeres belépés,rögtön továbbítunk,aztán semmi!!!
Ha bejutok akkor meg nem engedi,hogy privátot írjak! Senkinek!!! -
Kam1kaze
tag
válasz
Kam1kaze #2947 üzenetére
Privát üzenet törlésénél, nincs felirat a megerősítő gombnál (mióta frissült a kinézet megint, 1 hete, azóta van ez). Itt az is látszik, amit az előző hozzászólásomnál írtam, hogy a csillagozás látszik, ha bemegyek az egyikbe, akkor már nincs lehetőség csillagozni.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Winner_hun #2950 üzenetére
Az ott írottak nem a payu fizetésre vonatkoznak? A fórumtag írta, hogy bankkártyával fizetett. Azt nekem külföldi vásárlásoknál is azonnal megterhelik.
HGyu
-
Misi1979
őstag
Üdv! Tegnap este próbaképp feladtam egy svájci órás hirdetést, melyhez vettem pár nap kiemelést, hátteret. Bankkártyával fizettem.. De még semmi nem aktív ezekből.. Rendszerhiba? Vagy hosszabb az átfutás? Vagy csak én nem veszek észre valamit?
-
Kam1kaze
tag
Most estére eltűnt a csillag privát üzenetnél, ahol lehet aktiválni. Kívül a privát üzeneteknél látszik, hogy be van jelölve, de mikor bemegyek egybe, ott már nem lehet leszedni és betenni a kijelölést. Délbe még ott volt jobb sarokba a csillag, akkor tudtam használni. Firefox 24.0
-
Orion82
tag
válasz
essexboy #2945 üzenetére
Valószínűleg ez lehetett a gond. PNG volt és 817kb, csak annyira egybefolynak a korlátok hogy nem vettem észre a határt. Az előző verzióban azt írta hogy túl nagy a méret, vagy vmi ilyesmi, de most csak annyi, hogy hiba és azt hittem hogy a szerver szarakszik.
Bocsi a lámaságomért
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Winner_hun #2942 üzenetére
most már normálisan nyitotta meg és ctrl+f5 sem kellett a fene sem érti ezt a cache-t
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kicsirics77 #2941 üzenetére
Normális
A gombra: Ctrl+F5 után is olyan? -
Orion82
tag
A kép beillesztés még mindig nem megy. Hibát ír folyamatosan!!!
-
looser
addikt
Nem tudom, bug-e, de leírom. Az archív hirdetéseim között találtam egy ilyet:
Hardver»Videokártya»PCIe»NVIDIA
Gigabyte 8600GT eladó!
Érvényes: 2008-07-01 16:25Namármost nekem ekkoriban tényleg volt egy ilyen kártyám eladó (11-12e körül), de ennek, mint a hirdetésben is látható, nem én voltam a gazdája s az időpont sem stimmel.
Szerk.: ekkoriban=2008-ban
-
Mucho01
újonc
Köszi Már sikerült belépnem
-
Mucho01
újonc
Üdv!
Nem tudok belépni ezt írja:
Sikeres belépés
Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk!----És még se, pedig töröltem a cache-kat aztán frissítettem az oldalt a ctrl+f5-tel!
-
molvany
aktív tag
-
válasz
molvany #2927 üzenetére
ne haragudj, de annyira szűkös most a kapacitás, hogy arra kérünk, inkább nyeld most be ezt a 18 ft-ot, mi meg hadd dolgozzunk a többin. (egyébként a gondot az szokta okozni néha, hogy hamarabb nyom rá az ember mégegyszer az upolásra, mint hogy a rendszer elmentse az előző kattintást. cserébe viszont nem vész el a második sem, kétszer teszi rá akkor arra a hirdetésre).
-
Köszi megvan.
Viszont az továbbra is hiba, ha törlöm a cache-t, vagy újraindítom a gépet, és rámegy a prohardverre, majd ott rákattintok az apró fülre sohasem tölti be az oldalt. Csak tölt-tölt... Rá kell kattintanom mindig az "állj" gombra majd F% és úgy már ok.(win 7 ultimate, FF26)
-
-
-
deicide
veterán
válasz
Winner_hun #2915 üzenetére
Mindig tanul az ember újat, köszönöm.
-
válasz
z123456789 #2912 üzenetére
Akkor megkérnéd, hogy megint küldje el a jelentést?
-
Tesztelo.hu
senior tag
A képfeltöltés nem működik. A képfájl megadása után (tehát Tallózás gomb megnyomása és a fájl kiválasztása után, de még a Kép hozzáadása gomb megnyomása előtt) a "homokóra" látszódik, és nem történik semmi. 3 különböző böngészővel (IE11, FF26, Chrome) kipróbáltam 2 különböző számítógépen.
-
javítgatjuk a gombok/feliratok témát, és ezzel párhuzamosan azt szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok bugreportot, ha garantáltan megvolt a cache törlés (!), majd utána ctrl+f5-tel a teljes oldal frissítése. sok itt jelzett hiba részben vagy egészben abból adódik, hogy cache-ből a régi css-t húzta még be a böngésző.
-
dréko
csendes tag
Na most meg hirdetést nem enged fel adni én ezt most nem igazán értem??
-
dréko
csendes tag
Sikerült belépnem!
-
dréko
csendes tag
Üdvözlet!Az lenne a kérdésem h vajon miért nem tudok belépni? sikeres belépés rögtön továbbítunk...
és hát ennyi nem történik semmi legyen szíves valaki segíteni
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gigabyte AORUS 7 9KF 17.3" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe IR kam új akku gar
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest