Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
WARZ
tag
válasz
Bjørgersson #4799 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy te tudnál nekem segíteni abban, hogy mit kell még tennem, hogy megkapjam a szöveges értékelésem! -
Jamy01
csendes tag
-
fenixke
tag
Sziasztok!
Az alábbi hirdetést szeretné értékelni a kolléga aki megvásárolta:
http://hardverapro.hu/apro/space_engineers_steam_gift_elado_1
Kezdeményezte az értékelést, de én nem kaptam róla értesítőt. Ilyenkor mi a teendő?
Köszi,
Dani -
Lenry
félisten
biztos másnál is előfordult már, de azért a biztonság kedvéért beírom:
mobilról a mobilfelületről nem jelentkezik be. nincs hibaüzenet, de nem léptet be. ha átváltok desktop nézetre, akkor ott be vagyok jelentkezve, cserébe minden más eszközön kiléptet... -
derapo
tag
Harmadszor teszem fel a kérdést. Másnak sem lehet a privátoknál keresni?
-
nightzone
aktív tag
Nem kapom meg a privátot/privátokat. Tegnap e-mail értesítés érkezett hogy üzenetem jött, de a hardverapróra belépve (az emailben küldött linken keresztül, de simán belépve se) nem jelenik se a küldő se az üzenete. Kérem tisztelettel javítani, mert ez már nem az első eset. Köszönöm.
-
molvany
aktív tag
válasz
vinibali #4784 üzenetére
Sajnos nemigen. Nekem sem tudtak reggeltöl estig a kérdésemre válaszolni és az utolsó fél nap kiemelésemet is " eltulajdonította valaki valami oknál fogva ".
Nem beszélek lopásról, mert nem ismerem a hátteret. De tény hogy valamit nem kaptam meg teljes egésszében, amiért fizettem. Tehát függetlenül a csekéj összegtöl, meglettem károsítva.
Továbbá nem is az összeg a bosszantó, hanem az, hogy reggel fél nyolctól este fél nyolcig nem volt senki, aki érdemben válaszolt volna a megkereséseimre !
Az utóbbi idöben állandóan voltak kiemeléseim. Azt hiszem, ha nem kapok elfogadható választ, meggondolom a további kiemelések mértékét. -
vinibali
őstag
szokott itt egyáltalán valaki a felhasználókon kívül írni/olvasni?
-
molvany
aktív tag
Láthatóan itt ma nem nagy a forgalom Moderátor szinten, azért csak próbálkoznék még , mivel reggel már leírtam, de valahogy nem sietös senkiek:
Van egy fizetös kiemelésem, ami lerövidült fél napot. Nem egy egetverö dolog és nem is egy jaj de mekkora összeg, de ha már fizetünk valamiért, akkor azt kapjuk is meg teljes egésszében.
Ez pedig a Kiemelés Háttérszinnel. Papírforma szerint este 18:30 - körülig volt fizetve, de már reggel hét óra tájban nem volt aktív. Tehát fél napot " elvett " a rendszer ? ( 7 nap helyett - 6,5 nap )Remélem valaki azért csak veszi a fáradságot és foglalkozik az ügyemmek ( ügyekkel ).
A Jelentéseimnél is " jelentettem " ( mint ahogy már reggel is ideírtam ) de ott nem maradt nyoma és válasz sem kaptam oda. -
WARZ
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy olyan problémám, hogy a vevő megírta a szöveges értékelésem, de én meg már egy jó ideje nem kaptam meg! Elolvastam ezt [link] és meg is csináltam de semmi! Vártam hátha idő kell rá, hogy elbírálják de még mindig semmi. Megcsináltam megint újra de még mindig semmi! Szerintetek most mit csináljak még? Ja igen és január 4e óta várom a szöveges értékelésem!
A válaszokat előre is köszönöm -
molvany
aktív tag
Jelentettem egy hirdetésem, vagyis az azzal kapcsolatos problémát. Az elküldés után azonban a " Jelentéseim " fül alatt nem látható. Ez most azt jelenti, hogy el sem mehetett ?
-
seniman
veterán
válasz
audi100td #4776 üzenetére
Az értékeléssel nekem is voltak problémáim
Én kértem egy új rendszer értesítőt.
Viszont érdekes hibát fedeztem fel,ami mindig más topikban jelentkezik.Konkrétan egy tetszőleges hozzászólásban egy szövegrész át van húzva vastagon feketével.Először a saját hsz-emben láttam,azt hittem moderálva lettem
De olyankor ott szokott lenni az intézkedő moderátor aláírása.Azóta több helyen is láttam,de mivel totál random jelenség,még linkelni sem tudom.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
nem az első eset, hogy nem tudok értékelni, legutóbb az értékelés gombra sem engedett rámenni, most meg kérvényeztem itt egy értékelést, de nem kapott az eladó értesítést.
-
sanyo88
csendes tag
válasz
korpicschess #4774 üzenetére
Mostanában egyre gyakoribbak a hasonló gixerek...már szabályosan rettegek...mik történhet(né)nek, amiket meg sem tudok...
-
molvany
aktív tag
Nem tudom, ki mit vesz észre, de megint egy ideje katasztrófális az oldalbetöltési idö.
-
sanyo88
csendes tag
Köszönjük szépen a gyors intézkedést! Lenne még egy kérdésem vagy aggályom ezzel a bug-al kapcsolatban...
Nem fenyeget engem annak a veszélye, hogy bizonyos leveleket meg sem kapok, elesve jó néhány üzlettől és emellett hamis képet festve magamról, hogy egy "p@r@szt" vagyok aki nem válaszol, ha olyan kedve van...?Pl. most is csak az emailemen keresztül tudtam értékelni..az oldalon nem volt semmilyen értesítés...természetesen ilyenkor ki-be lépek és hasonló próbafixek...
Köszönöm előre is!
Üdv.
-
sanyo88
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémánk, hogy sehogy-semmilyen eljárással nem tudjuk egymást értékelni maximilian fórumtárssal! Jelentettük már egymást legalább 3x de semmi életjel...
Ezen hirdetés lenne a ludas!
Köszönjük szépen!
Üdv,
-
torrente222
csendes tag
válasz
torrente222 #4768 üzenetére
java engedélyezve. De a többit nem találom
D Buta vagyok mint a Pákó
-
biker
nagyúr
Az elsőre megoldás lehet a harmadik féltől származó sütik engedélyezése és a régi sütik törlése (minden sütit törölj, ami a lapcsaláddal kapcsolatos). Utána Ctrl+F5 után jelentkezz be és meg kell javulnia. Ha nem, akkor lehet az AdBlock kavar be...
A 3rd party süti engedve volt, de most töröltem az összes ph-related cookiet, és tudtam írni. Érdekes hiba...
-
válasz
torrente222 #4765 üzenetére
Szinte biztos, hogy tiltva van a JavaScript nálad (vagy nincs Java telepítve a gépedre). Nálam működik, más sem jelzett ilyen hibát. Ellenőrizd le!
biker Az elsőre megoldás lehet a harmadik féltől származó sütik engedélyezése és a régi sütik törlése (minden sütit törölj, ami a lapcsaláddal kapcsolatos). Utána Ctrl+F5 után jelentkezz be és meg kell javulnia. Ha nem, akkor lehet az AdBlock kavar be...
-
biker
nagyúr
Üdv
Kettő konkrét bugot jelentenék:1: tökmindegy, hogy bejelölöm mind3 boxot belépéskor (ne korlátozzon, nem lépek ki máshonnan, stb) mindenképpen kiléptet a többi aloldalról, ha belépek hardverapróra
2: OSX Safariból nem tudok hozzászólni semmihez mert: [link]
Miután más hozzászólt a hirdetésemhez, kezdett frusztrálni, és rájöttem, chromeból röhögve írok, safariból ugyanaz a hiba, 3 napja fennállÜdv
Péter -
válasz
torrente222 #4762 üzenetére
Milyen böngésző?
Próbáld meg másik böngészővel is. Ha ott jó, akkor töröld a sütiket (abból a böngészőből amelyik rossz), előzményeket, kapcsold ki az AdBlockot, engedélyezd a JavaScriptek futását, stb., stb.
-
torrente222
csendes tag
Helló. Tud valaki segíteni? Nem tudok privátot küldeni
Hibába nyomok a felhasználó piros privát ,üzenetre nem nyílik meg,nem csinál semmit. Más inden funkció működik. Sürgős lenne.
előre is köszönöm -
sanyo88
csendes tag
Sziasztok!
Megint az lenne a gondom,mint pár hete, hogy az utolsó 5 piros pontom nem jelenik meg a listás nézetben (a hirdetések között), csak az adatlapomon...azaz a hirdetési listában 64, az adatlapomon 69 van...
Köszönöm szépen!
Üdv.
-
derapo
tag
Konkrét hiba: Már majdnem az új rendszer bevezetése óta fennáll,de már most nem bírom tovább és megírom.
Szóval a privát üzeneteknél nem tudok keresni,azaz nem használható a szűrés opció.
-
vinibali
őstag
sziasztok.
jegelt hirdetést nem tudok újra aktiválni, más is tapasztalt ilyet? -
MaTpr0F
senior tag
Másnál is előfordul olyan, hogy az üzenetben nem oda teszi be a hangulatjeleket ahol a kurzor van?
Már többször is előfordult. -
-
Sasos
senior tag
válasz
Bjørgersson #4748 üzenetére
Kéne már erre írni egy scriptet, ami megadott kulcsszavak esetén automatikusan válaszol... Vagy meg kéne már hegeszteni azt a fránya értékelést, hogy működjön. De valami jó lenne már az biztos.
-
Trumpek
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy értékelésnél engem tudnak értékelni, de a másik felet én már nem,semmilyen visszajelzést nem kapok róla, ez már nem az első eset, és fordítva is így megy.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #4745 üzenetére
bocsi, látom már más is kérdezte, az összefogalalót elolvastam, annak segítségével nem tudtam ezt megoldani.
szerk2: bocsi2, mostmár látom, kissé hulla vagyok. törölhetőek a hozzászólásaim.
-
korpicschess
veterán
Hali!
Gondoltam most szólok, mert már legalább a második ilyen értékelés, amit nem kapok meg emiatt:
Az alábbi felhasználó megvette tőlem ezt a terméket, értékelést kezdeményezett, de se Ő, sem én nem kaptam ezután visszajelzést.Előre is köszi a választ!
-
kalauzz
újonc
Üdv!
A következő hirdetés lezárásakor: http://hardverapro.hu/apro/kingston_hyperx_4x1gb_1066mhz
nem tudtuk értékelni egymást. Az ügylet rendben megvolt, nem arról van szó, hogy valamelyikünk el akarná sumákolni az értékelést.Nem tudom mennyire gyakori a jelenség, én először találkozom vele. (Na nem mintha sok üzletet kötöttem volna eddig.)
-
mm00
aktív tag
Hibás a link az egyik értesítő emailben. Túl sok a http://
http://http://hardverapro.hu/apro/a_gyuruk_ura_a_g.....
Tárgy: Hardverapró értesítő
Üzenet a forrásból:
Kedves mm00!<br />
<br />
Az al=C3=A1bbi apr=C3=B3hirdet=C3=A9sed h=C3=A1rom nap m=C3=BAlva lej=C3=A1=
r:
<a href=3D"http://http://hardverapro.hu/apro/a_gyuruk_ura_a_gyuru_szovets=
ege_ajandekdoboz" style=3D"color:#f96900;" >A Gy=C5=B1r=C5=B1k Ura A Gy=C5=
=B1r=C5=B1 Sz=C3=B6vets=C3=A9ge Aj=C3=A1nd=C3=A9kdoboz</a><br />
<br /><br />
<br />=C3=9Cdv=C3=B6zlettel,<br />
<br />
a HardverApr=C3=B3 csapata -
Simtu
senior tag
Hello!
Eladtam egy telefont, a vevő értékelést kezdeményezett - mindezt már pár napja, de nem kaptam még meg az erről szóló üzenetet.
Köszi
-
gt007
tag
válasz
Bjørgersson #4738 üzenetére
Köszönöm.
-
gt007
tag
Szia!
Brolli21 felhasználónak eladtam ezt a billentyűzetet.
Az adás-vétel, rendben volt!
A gondom az, hogy Ő elindította az értékelést, amit visszaigazoltam. Ő megírta rólam az értékelést, amit szeretnék Én is megtenni, de nem kaptam meg hozzá a linket, amin keresztül értékelhetném.
Ha megtennétek helyettem, megköszönném, vagy kérnék egy szokásos privit, a linkkel.
Max pzitív a vásárlásért, megbízható partner!Előre is köszönöm a segítséget.
-
adatfalo
senior tag
válasz
sz.mich #4734 üzenetére
Már régóta létezik ez a bug. Itt van rá a kényszer megoldás. Reméljük az oldal fejlesztői próbálják elhárítani ezt a problémát.
Üdv,
adatfalo
-
sz.mich
tag
Sziasztok!
Sikeresen lebonyolítottam egy üzletet a hardveraprón, de a vevőm hiába próbált meg értékelni, nem kaptam meg a szükséges rendszerüzenetet. Ellenőriztem a regisztrációkor megadott e-mail címem, de arra sem érkezett semmi. Mindennek már három napja, szóval könnyen előfordulhat, hogy a rendszerben történt valami elakadás.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Hardverapró, mobilnézet, több oszlopban listázza a találatokat, blokkosítot nézetben (desktop nézetnél a harmadik megjelenítési mód) ebből kb másfél oszlop látszódik mivel nem lehet oldalra scrollozni.Wp 8.1. Denim
iexplorer
Lumia 520, lumia 930 -
sanyo88
csendes tag
-
interstate76
addikt
Az egyik eladásomnál visszaigazoltam a vételt, a vevő tudott is értékelni, de én nem kaptam "értékeld a vevőt"-üzenetet - mi okozhatja a hibát és hogyan tudjuk orvosolni?
Kösz!
-
Viktor77
titán
Időzített upnál 4 időpontot szoktam megadni, 0, 6, 12, 18 órakor uppolódjon az adott hirdetés.
Visszanézve az időpontokat látom, hogy 23, 5, 11, 17 órakor uppolódot.Android 4.1.2, Chrome.
-
Chaser
legenda
Jött értékelésre felkérés. Privátot nem kaptam róla, ellenben mailt igen. Ami természetesen ki van kapcsolva, semmiről nem kérek mailt. A kérvényezőhöz semmilyen értesítés nem ment. Így xxxxxx idő után, ha már megoldani nem lehetett..kacccsoljátok' már ki azt a nyomi értékelést, ez már nagyon ciki egy IT oldalra nézve. Én kérek elnézést.
-
Term-in-us
csendes tag
Sziasztok!
Mobil nézetnél nem látszik a jegelt jelzés.
Ez még eserleg nincs implementálva?Köszönöm!
-
Sasos
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #4724 üzenetére
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
-
zsgodor
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudom kiválasztani Mogyoródot a hirdetés feladásakor most így Fót-t választom ki de ez így nem jó.
Nem raknátok bele Mogyoródot is a település listába.
Köszönöm.
Üdv -
seniman
veterán
Sziasztok!
Arról tudtok,hogy Firefox alatt bugos az oldal?A hirdetések listájánál a felhasználónevek belelógnak az avatarokba.Chrome-ban nincs ez a jelenség.
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor mi van, ha értékeltem valakit, de ő nem értékel vissza, mert azóta gyak.-lag be se lépett azóta az oldalra? Ezt kicsit igazságtalannak érzem.
-
davidsone
addikt
erre lesz megoldás?
Vagy valami fejlemény, tudtommal nem csak engem érint... -
Sasos
senior tag
válasz
tothferenc #4713 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
üDV! HWaprón megvettem egy terméket, sikeresen lezajlott minden. Értékelést kezdeményeztem, de ez az eladónál nem látszik, és semmiféle üzenetet ezzel kapcsolatban nem kapott. Próbáltuk archiválni, majd újból jegelni a hirdetést, de semmi.
az eladó: [link]
a termék: [link]
Win7 64bit, Firefox 34.0.5
köszönöm -
molvany
aktív tag
Valahol megint porszem vana gépezetben.
A Hardveraprón elöször ez fogadott :
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!Majd ez : 502 Bad Gateway
A Prohardverre most külön belehet még jelentkezni. A Hardverapró továbbra is tabu
-
-
Nowi
tag
Sziasztok!
Van valami probléma mostanában az értékeléssel?? Mert már a második olyan értékelésem kapnám amiben hiába próbélkozunk a vevővel bármivel eddig nem jött össze,,
előre is köszi a segitséget
-
törölt tag
Nem tudtok valami megoldást a Hardverapróra való belépésre (Nokia Lumia 630/WP8.1)??? Explora 4, Opera, IE, UC Browser nem tud belépni, be tudok jelentkezni, kiirják hogy sikeres bejelentkezés, azonnal továbbítunk, s itt megáll minden :/
Vagyis: Ha a fórumról próbálok átlépni, a HA oldal újra be akar jelentkeztetni, ott meg hiába jelentkezek be, beléptet, "sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk" de semmi. S nincs mit bökni ott, csak szöveg van, nincs semmilyen gomb :/ Gondolom valamilyen Flash vinne tovább, ami meg ugyebár nincs a telóban...
Van itt valaki aki erről a telórol be szokott lépni, s hogyan?
Olvasni tudom, böngészni is, de csak offline... -
adamch4
tag
Üdv!
Lassan létre kellene hozni egy DDR4 RAM kategóriát, mivel nem lehet rákeresni a sok DDR400-as miatt. Jelenleg az egyetlen ilyen hirdetés is az Egyéb-be lett feltöltve az Asztali gép kategória helyett.
Persze tudom, hogy nem fognak még tolongani az ilyen hirdetések, azért is szólok már mostKész.
[ Módosította: Kalandor ]
-
föccer
nagyúr
válasz
BuFFyKaa94 #4702 üzenetére
Az e-mail szolgáltatódnál, a leveleid között.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
BuFFyKaa94 #4700 üzenetére
Spam könyvtárban sincs?
üdv, föccer
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest