Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
randras
veterán
Mi van, ha valaki keresek kategóriába rak eladó cuccról hirdetést, amit a vásárló észre sem vesz, de jól átbasszák? Nem tud értékelni.
-
banhammer
veterán
Ha Androidrol nezem a Hardveraprot asztali nezettel miert nagyit bele a bongeszo az oldalba?
-
phsolyom
csendes tag
Hello!
Chrome-ban a hirdetésekhez tartozó képgalériákat nem tudom megnyitni. -
Winner_hun
félisten
válasz
szadonovszky #3193 üzenetére
Keresés típusú hirdetést nem lehet értékelni.
-
szadonovszky
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/keresek_cserere_beszamitasra_note_2-ot_vagy_3_at_xperia_z__
Tőlem megvásárolt hirdetés de a vevő nem tudja értékelni (nincs ott a lehetőség).
-
istok74
csendes tag
Itthoni gépemen van ez a jelenség: Ha próbálok belépni az oldalra kitöltöm az adatokat, majd kb 5x 6x meg kell nyomnom a belépés gombot, hogy sikerüljön. Hirdetést nem tudok feladni, nem jelennek meg kötelező mezők (termék kategória), privát üzenetet nem tudok küldeni, csak elsötétül a képernyő és próbál a javascript megfutni, majd úgy marad.
Win 7 Enterprise HUN 64bit / Chrome, Firefox, Explorer böngészőben ugyanaz a tünet (mind a legfrissebb változat). A Java is a legfrissebb és engedélyezve van a pluginok között.
Még a felugró ablakokat is engedélyeztem erről oldalról.
Megjegyzem, hogy ugyanilyen beállításokkal a munkahelyemen jól működik az oldal, pedig ott a céges tűzfalon is át kell mennie.
-
föccer
nagyúr
Helló!
Egy felhasználó adatlapját nézve, ha 2 sorba van tördelve a hirdetés címe, akkor a "jegelve" hópihéje rákerül a hirdetés címére. Ctrl+F5 és a kicsinyítés-nagyítás nem oldotta meg a problémát.
Chrome 32.0.1700.107 m, Win 7 Home premium.
ps: bocs a kép méretért, lusta voltam méretezni/kivágni. Utólag néztem, hogy kiterjesztett asztalom van
üdv, föccer
-
zoltan6
addikt
válasz
Thunderzolee #3183 üzenetére
"(Mobil processzorok, amik nem a mobil szekcióban vannak.)"
mobilba lehet procit cserélni? -
Üdv!
Nem tudom, jól vettem-e észre.
Amikor nézegetek hirdetések közt.
Találok olyanokat, amik rossz helyre vannak téve.
(Mobil processzorok, amik nem a mobil szekcióban vannak.)
Ezeket sorban, egymás után jelentem, és beleírom, h "tegyétek át a mobil processzorok közé".De a "jelentéseim"-re ha rákattintok, nem mindegyik jelentett hirdetést látom ott.
Aztán másnap visszanézem, amiket a jelentéseim közt láttam, azokat át lettek rakva, de amiket nem látok köztük, azok maradtak a helyükön.
Pedig többről is "küldtem be" jelentést.
Vagyis úgy tűnik, amiket nem látok a jelentéseim közt, azokat nem is rakták át a moderátorok, mivel valószínűleg a rendszer nem is küldte el őket.. pedig válaszként írta, h elküldve a moderátorok felé.Elképzelhető, h nem minden esetben megy át az üzenetem?
Vagy van valami időlimit, amit meg kellene várnom két jelentés között?Ugye ha simán üzenetet küldünk, akkor a böngészőben az aktivitás jelzőn meg lehet figyelni, h átment az üzenet, ha netán baj van, arról válaszüzenet is jön, ha nincs, akkor meg a sikeres üzenet küldéséről egy jelentés.
De a Hardveraprón a jelentés az nincs "állapotjelzőhöz kötve", jön ugyan válaszüzi, de ezek szerint az csak egy bot, ami minden esetben visszajön válaszként, ha átment a jelentés, ha nem.
Ez ajax alapú egyébként?Ezt már egy ideje megfigyeltem, de tegnap éjjel bizonyosodtam meg róla teljesen, egy kis lapra felírogattam minden hirdetést, amit jelentettem, de csak azok lettek átrakva, amik a jelentéseim közt is szerepelnek.
Firefoxot használok, mindig épp az aktuális verziót (automatikusan frissíti magát).
Más böngészővel még nem próbálkoztam, lehet, h nálam van a hiba, csak gondoltam rákérdezek.Ugyanígy az értékelés indításával is mintha már találkoztam volna hibával.
Indítottam értékelést, de hiába vártam, nem értékelt vissza az illető.
Aztán kábé 2 hét múlva írtam neki privit, h na, értékeljen már vissza. (Mert láttam, h be szokott lépni.)
Ekkor visszaírt, h csak most kapott értesítőt, h értékeltem.
Tehát mintha az én privát üzim "tolta volna be" az értékelési kérelmet..
Mondjuk ez nem tiszta, mert ha jól emlékszem, már láttam az értékelési közt az én értékelésem, tehát a rendszer az értékelési folyamatot félig már elvégezte, lehet, h a tag elfelejtett visszaértékelni, és ezzel magyarázta csak meg. -
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha hardverapróról lépek be, akkor nem mindig léptet be a rendszer prohardverre is. Ha jól tudom, korábban már megoldottátok ezt a problémát, szóval lehet, hogy csak nálam lesz jelen ezen probléma. Az érdekes, hogy nem mindig csinálja ezt, igy nem feltétlenül zavaró, de jobb szólni
Üdv. -
banhammer
veterán
Miért nem tudok egy hírdetésnél első hozzászóló lenni?
Megjelenik a "homokóra" és semmi. -
válasz
rebellis51 #3173 üzenetére
Megpróbálod most? Amennyiben még mindig nem működik, akkor rakd bele az első hozzászólásba a képeket. [Hirdetésedet áthelyeztem a megfelelő kategóriába, legközelebb majd ott add fel!]
-
rebellis51
tag
válasz
rebellis51 #3172 üzenetére
Nem tudom,de más hirdetésemhez megy a kép,ehhez [link] valamiért nem.Mindegy,ha kell priviben küldök.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
rebellis51 #3170 üzenetére
Nekem megy, valahol a te oldaladon van probléma. Itt le tudod ellenőrizni a Java-t:[link]
-
válasz
rebellis51 #3168 üzenetére
Engedélyezve van a java?
-
rebellis51
tag
Üdv!
Sem privát,sem képfeltöltés.Mi a pánik van az oldallal már megint?
Valami helyre pofozás nem ártana,még ha ingyenes is az oldal. -
csehig
csendes tag
szervusztok!
Az új felületre/motorra átállásotok óta (saját rendszerem: win7 64 bit, firefox 26) nem nagyon tudok kettő-háromnál több egymást követő műveletet végezni, mert egy idő után csak teker-teker, semmi nem történik, csak akkor tudok tovább lépni, ha újra a belépéstől indítom a műveleteket (privát üzenetek olvasása, up-olás, stb)
csehig
+3630-930-3803 -
Pistua
újonc
Sziasztok !
Vásároltam az oldalon és nem tudok értékelni.
Előre is kösz a segítséget.Üdv: Pistua
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kilóg a hirdetés címe:
-
Jamy01
csendes tag
Volna egy "apró" észrevételem: a hirdetés hosszabításánál 28 hét(!!!) jelenik meg, nem pedig 28 nap....
-
szab.tam
nagyúr
nem tudok hirdetés hsz-t. szerkeszteni.
miután elküldöm, elfeketedik az egész oldal, az óra pedig a végtelenségig pörög.
procihasználat gyakorlatilag nulla, tehát nem nálam akad be.új hsz. megy.
-
sing1ep1ayer
őstag
Elvileg két hete jeleztem, hogy a vevőm nem tud értékelni és ha hinni lehet neki még aznap (01.27.) el is küldött nektek erről egy jelentést megfogadván a tanácsotokat. Azóta (bevallása szerint) semmi visszajelzés. Létezhet ez?
-
deákgsm
csendes tag
Kedves Hardverapro!
Ezt
a hirdetésemet, szeretném archiválni, de nem engedi, illetve jegelni sem. Kérném a hirdetés törlését.Köszönettel: Deák GSM
Szép napot! -
gy.laci
tag
válasz
essexboy #3150 üzenetére
A hirdetés szerkesztésénél már engedte a jegelést, hirdetéseknél az "Opciók"-nál nem engedi, de még archiválni sem lehet (hibaüzenetet nem ír ki).
Ennél a hirdetésnél nem engedi, de másnál sem engedte, tegnap vettem észre ezt a hibát, eddig mindig jól működött!
Valamelyik hirdetést tudtam jegelni, de többnél csak az előbb említett módon sikerült. -
Jamy01
csendes tag
Üdv!
Eladtam egy [notit] egy [polberto] nevű tagnak. Ő tudott értékelni, meg is tette, de én nem, hogy nem tudom őt, még nem is jött semmilyen üzi az egész értékelésről....
Hogyan tovább?
-
gy.laci
tag
Miért nem működik a jegelés?
-
vammil
tag
A hardverapro.hu ra nem tudok belépni se telefonon se gépen semelyik böngészővel. A hiba jelenség az hogy beírom az emailt meg a jelszót rányomok a belépés gombra majd kiírja hogy "sikeres belépés mindjárt továbbítunk" és onnan nem lép tovabb ... Ha a többi oldalról lépek be akkor onnan működik rendesen.
Kérlek titteket hogy orvosoljátok ezt valahogy mert kicsit idegesítő dolog. -
-
UFC
aktív tag
Valaki segítene! Olyan problémám lenne hogy fórumon ha írok Kvázi-tag vagyok, ha hardveraprón adatlapom nézem újonc vagyok!
Segítségetek előre is köszönöm!
UI: Most néztem hogy itt is rendesen jelzi hogy kvázi-tag vagyok!
-
mostantól bármilyen régi archív hirdetés újraaktiválható!
illetve sms-sel is lehet már fizetni egy ideje, éles mindhárom fizetési mód.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Neil Watts #3093 üzenetére
-
sing1ep1ayer
őstag
Mivel senki nem szólt róla, ezért bugként értékeltem:
A hirdetésekhez feltölthető képek mérete nem 1366x800, illetve 600kB (ahogyan ezt állítjátok), legalábbis vertikálisan a rendszer 720 képpontra méretezi át az általam felrakott 800 pixel magas fotót, ráadásul bűn rossz minőségben. Először jpg-vel próbáltam, de aztán láttam, hogy ezek a paraméterek png-re vonatkoznak, szóval gyártottam a 130kB-os jpg-ből egy 530kB-os png-t (1010x800 képpont méretűt), de ez is csak 720 magas marad feltöltés után.
Egyébként sem értem, miért kell különbséget tenni feltölthető méretben a jpg, png és gif között. Nem teljesen mindegy, hogy kiterjedésre mekkora a kép, amit felrakna a user? Szerintem elég lenne fájlméretben korlátozni.
Kiegészítés:
Kipróbáltam harmadszor is egy 1010x800-as, 562kB méretű png-t töltöttem fel, de megintcsak pocsék minőségű katyvasz lesz belőle, szóval kíváncsiságból megnéztem és a rendszer 100kB-ra méretezte át. Ezeket nem ártana megemlíteni a feltöltéskor / hirdetésfeladáskor. -
04ahgy
nagyúr
válasz
mazinga777 #3125 üzenetére
Én sem kapok értesítést e-mailben a privátokról, a beállításaimhoz nem nyúltam hetek óta (hacsak a rendszer önkényesen valamit nem állított át), és 3 napja még kaptam.
PH-n is jelentkezik, nem kizárólag a Hardveraprón.
HGyu
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
essexboy #3128 üzenetére
Persze, viszont már meg be van írva, nem értem én az ilyet...
Mondjuk ahogy nézem 2014-02-08 16:48:09 véleményezték a negatív értékelést, én rá ~20 perccel láttam, lehet van valami átfutási idő míg ott megjelenik?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy emberke adatait nézegettem, és erre lettem figyelmes, ez kicsit bugos...
-
válasz
mazinga777 #3125 üzenetére
-
mazinga777
újonc
Nem kapok email értesítést a privát üzeneteimről.
Mi lehet a baj? -
polam
csendes tag
Üdv.
Kérésem a következő lenne.
Egy hirdetésem alá irtam egy kommentet ami nmem volt szándékos és mindössze egy karakterből áll.
Valahogy ellehetne távolitani?:/ -
Winner_hun
félisten
Privátoknál az aprón megjelent a szűrés. Gondoltam ha a ph-n a webszerver update után se kapok találatot hátha itt majd tudok keresni. De nem. Gondolom túl sok az üzenet és a script lefuttatásához több idő kéne. Nincsenek üzeneteid. visszajelzést kapok.
Ha belelépek egy levelezésbe ott már van találat, dőlten jelzi is a rendszer. Lehetne olyasmi kiemelést mint ami a fórumon van? Sokkal jobban észrevehető a találat. -
-
DigitXT
félisten
A bal oldali hasábokban véletlenszerűen jelennek jegelt, ráadásul
régen nem UP-olt, ill. új hozzászólásokkal sem rendelkező, tehát
alapvetően "nem aktív" hirdetések: rákérdeztem, hogy normális-e,
de mivel "megszaporodtak", így bosszantóak, bugnak is jelentem.Szerk: ha nagyon nem ide tartozik, akkor tegyétek OFF-ba.
-
r3dsnake
nagyúr
EZEN az oldalon csak nálam nem megy a város szerinti rendezés? Ha kiválasztok egy várost, nem történik semmi. Más kategóriában működik rendesen.
-
freaghill
őstag
Akkor még egyszer beírom.
Ha hardverapróra lépek be és ott nézek utána, hogy fórumba hol szóltam hozzá, illetve, hogy mik az új hozzászólások, akkor mikor rámegyek, hogy x új hozzászólás, és annyi van, hogy már új oldalon is vannak a hozzászólások, akkor az új oldal tetejét dobja be, nem pedig azokat ameddig én olvastam őket..Remélem érthető volt
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Winner_hun #3102 üzenetére
Ehh, dettó, épp most akartam én is beírni, de akkor csak +1
MOD: ez 26.0 FF és nem most csinálja először...
-
Winner_hun
félisten
Ennél a hirdetésemnél most 39 karakter vihető még be. Ezt nem tudom berakni a legvégére: [P:R]Legutóbb módosítva: 2014-02-03[/P]
Ennyi marad belőle: Legutóbb módosítva: 20 - még a félig levágott programkód se jelenik meg szövegnek, pedig nincs lezárva mert automatikusan törlésre került. Azt írja a rendszer hogy 25 karakternyi bevitelre még van lehetőség. -
Winner_hun
félisten
19-es firefox, mindenféle törlés megvolt. Vevő értékelésekor rossz a piros gomb:
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BMW topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- E-roller topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest