- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
Hali!
Találtam itthon egy UHU-Linux 1.2-t (valami office változat), és mondom megpróbálom felrakni (hozzáteszem nem értek a Linuxhoz) egy Compaq Deskpro 400-as gépre. No igen, csak egy ilyen üzenet fogadott (szokásos üzenet a hardwercserénél, de az üzenetnek a második része a fontos most): If you are running Unix, you need to configure your system using the Compaq User Diagnostics discette.
A Linux telepítő természetesen nem indult, viszont a másik gépemen hiba nélkül.
Guglival rákerestem erre a lemezes valamire, és leszedtem valami Compaq Softpaq v3.10-et, amivel csináltam 3 lemezt, bootoltam róla, de sajna nem vágom mit kellene csinálni/állítani benne, hogy tudjak Linuxot telepíteni.
Bocsi a lámaságom miatt, de azért reménykedek benne, hogy tudtok segíteni valamit...
Előre is köszi!
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest