- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Gaming notebook topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
hudyfiu #7910 üzenetére
nekem 7.10 alatt csinálta ezt, még 8.04 alatt nem vettem észre. (kubuntut használok)
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor csinálta ezt - legalábbis nálam -, ha a filmnézés előtt vagy közben zároltam a képernyőt, majd tovább folytattam a munkát amikor visszatértem a gép elé.
Megoldás nálam az volt, hogy filmnézés előtt X restart (ctrl+alt+bckspace). Ekkor már nem csinálta.
Viszont hogy mi okozta, azt nem tudom megmondani, nem nagyon jártam utána!
-
bsh
addikt
válasz
hudyfiu #5989 üzenetére
mindent kompletten. mivel ez egy headless gép, monitor és billetnyűzet és egér nélkül, így csak vnc/ssh/ftp-vel tudom elérni. (persze ha otthon vagyok, nincs gond helyi hálón, csak akkor van gáz, ha távolról kell elérnem, a lassú netem miatt. bár mondjuk tökmindegy milyen netem lenne, a torrent úgyis felzabálná!
)
-
bsh
addikt
válasz
hudyfiu #5982 üzenetére
routerem nem tud QoS-t.
az a baj, hogy ha izzanak a torrentek, akkor néha olyan lassan tölti be már az alapképernyőt is a vnc, hogy sokszor timeout-tal ledobja. mire odáig eljutok, hogy limitáljam a torrent sebességet, az sokszor fél óra diavetítés... :S
azureusban lehet ip_tos (type of service mező) állítani, ez segítene, csak nem tudom, melyik tc queue használja ezt és hogyan állítsam be. -
Vladi
nagyúr
-
-
-
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest