Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Lehet, hogy szamárság, mert az előbb fagyott le megint. Asszem visszatérek a 10.04-re. Az nem csinált ilyet ezzel a géppel sohasem. De ha nem az amit írtam, akkor micsoda a lefagyások oka? Nálatok nem csinál ilyesmit a XUBUNTU 12.04?
(#49296) hcl: Nem gondoltam rá, mert a gép ugyanaz. Csak hol az egyik, hol meg a másik partícióról indítok rendszert. A 10.04 ubi atomstabil, míg az új xubi csetlik, botlik.

-
Silenzio
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nicsak, egy szerény fórumtárs.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után. 
Summa summarum: igaz, hogy mai napság lehetővé van a dinamikus feszültségállításra OS-en belül is, de elég valószínűtlen, hogy egy kernel beleugasson abba, mennyi áramot vesz fel az alaplap.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után.