Hirdetés
- Androidos tablet topic
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Ne vedd komolyan.
Én nem veszem. Csak arra ment ki a játék, hogy jelezzem: egy kernel nem szól bele az áramfelvételbe. Viszont pl. a vga-k bios, sőt driver szinten is szabályozhatóak (bár utóbbiban nem vagyok biztos, esetleg az újabb típusok), és az AMD-s overdrive alkalmazás is enged belepiszkálást feszültségértékekbe. Ergo a lehetőséget nem zárnám ki, csak igen-igen minimálisra csökkenteném, mert hát jó nagy hülyeség lenne programozási szempontból. -
Silenzio
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nicsak, egy szerény fórumtárs.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után. 
Summa summarum: igaz, hogy mai napság lehetővé van a dinamikus feszültségállításra OS-en belül is, de elég valószínűtlen, hogy egy kernel beleugasson abba, mennyi áramot vesz fel az alaplap.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem veszem. Csak arra ment ki a játék, hogy jelezzem: egy kernel nem szól bele az áramfelvételbe. Viszont pl. a vga-k bios, sőt driver szinten is szabályozhatóak (bár utóbbiban nem vagyok biztos, esetleg az újabb típusok), és az AMD-s overdrive alkalmazás is enged belepiszkálást feszültségértékekbe. Ergo a lehetőséget nem zárnám ki, csak igen-igen minimálisra csökkenteném, mert hát jó nagy hülyeség lenne programozási szempontból.
De most leírtad, amire egy offtopicban utaltam. Azért meg kell hagyni, kreatívan buggyant volt a hozzászólás. De keressük meg az okait. Minden bizonnyal mérési anomália, ami lehet, hogy a magasabb verziószám miatt jött létre. Elég egyértelműnek tűnik. Én mondjuk annyira bízom a szoftveres mérésekben, mint egy átlagos plázatündérben az első randi után.