Hirdetés
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nekem is lenne egy kérdésem:
k3b-vel próbáltam cd-t írni. Két dvd író van a gépben (lásd adataim). Felismeri őket rendesen, program elindul.
De amint elindítanék bármilyen másolást, CSONTRA fagy a rendszer. Olyan szinten, hogy egérkurzor is lefagy, se konzol, se ctrl+alt+bckspace, semmi, csak reset
Keresgéltem mindenütt, ahol lehetett, de csak azt találtam, hogy sok embernek van hasonló problémája, megoldást viszont nem találtam rá
userként indítottam, még megnézem rootként is, de nem hinném, hogy ez megoldaná...
más nem tapasztalt hasonlót??
Szerk: még valami.
hétvégi frissítések letöltése után a legújabb kernellel, ami frissítéskor lejött, nem megy az X. valami probléma van, és ezzel kapcsolatban ezt találtam:
''Az Ubuntu 6.10-ben most hétvégén történt kernelfrissítés kavarodásokat okozott, a probléma ismert, a vga meghajtók, pl. nvidia driver nem frissült, és nem is frissül kézi frissítéskor sem.
A megoldás, a régi kernel használata pár napig, a probléma megoldásáig, illetve Alberto Milone honlapjáról (www.albertomilone.com) az envy nevű program telepítése az ott leírt instrukciók alapján, majd annak segítségével az nvidia driver telepítés végrehajtása.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós kamerák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Melyik tápegységet vegyem?
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs