Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
megint mazohista estét tartok, és elővettem a jó öreg ubuntut...

lenne egy gyors kérdésem: elméletileg a legújabb diszribúcióban integrálva van az ntfs-g3 funkció, amit minden leírás szerint így kell beüzemelni: alkalmazások/rendszereszközök/NTFS Configuration Tools (így, gemischt mit angol und magyar, ahogy alles van)
namármostan, nekem csupa olyan iso-t sikerült letölenem, amelyikben az alkalmazásokban NINCS (azaz N-I-N-C-S)
rendszereszközök menüpont
, és nem is lehet beállítani, hogy legyen az "edit menü" menüpunkt alatt, mivel dőltbetűs, és így inaktív.namármostan a net meg televan szöveges és képes instrukciókkal, ahol erre hivatkoznak, és a képeken is jól látszik, az ominózus menüpont.
1. én vagyok ilyen luser, hogy csupa ilyen kiherélt iso akad a getrightomra?
2. photoshop az egész meg a linuxos társadalom áprilisi tréfája a windózosok megviccelésére?
3. valamilyen vízér és energia-törésvonal szerencsétlen találkozása a szobám alatt letiltja ezt a menüpontot?
[L:http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png]
[/L]http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png[/L][L:][http://www.ubuntugeek.com/images/ntfs/1.png][link][/L]
plíz help, különben örökre elveszítetek egy potenciális tagot, aki hajlandó lenne azonos-, és ellenkező nemű operációs rendszereket is futtatni

Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és nem is lehet beállítani, hogy legyen az "edit menü" menüpunkt alatt, mivel dőltbetűs, és így inaktív.