Hirdetés
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Hmm... érdekes ez a dolog. Nekem ATi-m van, volt, és ha megmarad a cég, akkor lesz is, de nekem sosem volt vele bajom. Engedélyeztem a zárt driverek között és azóta megy, mi több, DirectRendering is van.
Ettől még persze igaz, hogy sokan szívnak vele, de ugyanezt a helyzetet látom nV fronton is; ha engedélyezi a zárt drivert, túl nagy a felbontás, használható GUI-t csak a letiltásával kap a delikvens.
Azt nem tudom egyik esetben sem, hogy a gyári driverekkel mi a helyzet, lévén nekem nincs rá szükségem. Azt olvastam több helyen is, hogy az AMD/ATi szorosabbra kívánja fűzni a kapcsolatokat az opensource közösséggel és ennek jegyében kiadtak bizonyos információkat - ezért kérdeztem az opensource drivert, de ezexerint még semmi ezügyben.
Hohó! PH-addikt lettem!
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest