Aktív témák
-
Koocka
tag
Üdv!
ASUS F3SC notimra most ment fel a Kubuntu 8.04. KDE felület fut. Egy oldalon olvastam, hogy elvileg a noti és ez a disztro tökéletesen kompatibilisek egymással kisebb-nagyobb hegesztgetéssel, de elég kezdő vagyok, szájbarágós leírást pedig nem találtam.
Az egyik probléma a vezeték nélküli nettel van. A Knetworkmanager tökéletesen felismeri a wireless eszközt és a hálózatot, csatlakozásnál kéri a jelszót, de aktiválásnál vagy minél megakad és nem hajlandó csatlakozni. Próbáltam routerben állítgatni, (biztonságos - jelszó nélküli, DHCP - statikus IP átjáró és DNS is megadva) de nem jó sehogy.
A másik a hang. Annyit találtam róla, hogy az snd-hda-intel drivert használjam... dehát ez nem vindóz hogy letöltöm a drivert meg telepítem... de akkor hogy is?
Harmadrészt... elvileg a hanghoz csak szerkeszteni kell a
/etc/modprobe.d/alsa-base filet,
méghozzá bele kell írni egy
options snd-hda-intel model=lenovo
sort. Egy szöveges filet sem tudok elmenteni szerkesztés után mert nincs jogosultságom, pedig sudo-val próbálom.Ezekre szeretnék kérni ha lehet szájbarágós-pontrólpontra választ
Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest