Hirdetés
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED TV topic
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
Koocka
tag
Üdv!
ASUS F3SC notimra most ment fel a Kubuntu 8.04. KDE felület fut. Egy oldalon olvastam, hogy elvileg a noti és ez a disztro tökéletesen kompatibilisek egymással kisebb-nagyobb hegesztgetéssel, de elég kezdő vagyok, szájbarágós leírást pedig nem találtam.
Az egyik probléma a vezeték nélküli nettel van. A Knetworkmanager tökéletesen felismeri a wireless eszközt és a hálózatot, csatlakozásnál kéri a jelszót, de aktiválásnál vagy minél megakad és nem hajlandó csatlakozni. Próbáltam routerben állítgatni, (biztonságos - jelszó nélküli, DHCP - statikus IP átjáró és DNS is megadva) de nem jó sehogy.
A másik a hang. Annyit találtam róla, hogy az snd-hda-intel drivert használjam... dehát ez nem vindóz hogy letöltöm a drivert meg telepítem... de akkor hogy is?
Harmadrészt... elvileg a hanghoz csak szerkeszteni kell a
/etc/modprobe.d/alsa-base filet,
méghozzá bele kell írni egy
options snd-hda-intel model=lenovo
sort. Egy szöveges filet sem tudok elmenteni szerkesztés után mert nincs jogosultságom, pedig sudo-val próbálom.Ezekre szeretnék kérni ha lehet szájbarágós-pontrólpontra választ

Köszi előre is !
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest