Hirdetés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Major Major
üzenetére
Szia
azért megy a hiszti mert már többször feltettem az ubuntut ,hogy ismerkedjek vele sőt a többi linuxot is kipróbáltam most az ubuval ismerkedek.Eddig volt egy 7900Gs kártyám azt feltudtam tenni az Envyvel a drivert hozzá, mert nem vagyok egy linux guru csak ismerkednék vele
és csak klagyingatni szeretek és nem terminálba írogatni parancsokat.De amióta kicseréltem a kártyát egy 9600GT azóta már 3tedtem újra az ubuntut mert mindig sikerül annyira elcsesznem,hogy nekem egyszerűbb volt újra telepitenem, ez mindig a videokártya driverje miatt volt
.Most megint probálkozzok de nem akarom az Envyvel rá eröszakolni az ubuntura egy régebbi drivert hanem a kijött stabil 173.08 drivert akarom feltenni ami már támogatja a kártyámat.Hiábba guglézok a gyér angol nyelvtudásomal csak azt szűrtem le,hogy van akinek megy és van aki szív pedig ugyan-úgy teszik fel.Nem akarok mást csak aszt,hogy valaki akinek fent van ilyen kártyája Ö miképpen telepítette fel hozzá a hivatalos drivert.A másik ebből nem vitát de annyira istenitek egyesek a linuxot és én most cseréltem ki a tv kártyámat egy WinFast DVR3200 H gondoltam hátha felismeri a linux de meg sem nyikkan itt is szívesen veszek ötleteket. 
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azért megy a hiszti mert már többször feltettem az ubuntut ,hogy ismerkedjek vele sőt a többi linuxot is kipróbáltam most az ubuval ismerkedek.Eddig volt egy 7900Gs kártyám azt feltudtam tenni az Envyvel a drivert hozzá, mert nem vagyok egy linux guru csak ismerkednék vele
és csak klagyingatni szeretek és nem terminálba írogatni parancsokat.De amióta kicseréltem a kártyát egy 9600GT azóta már 3tedtem újra az ubuntut mert mindig sikerül annyira elcsesznem,hogy nekem egyszerűbb volt újra telepitenem, ez mindig a videokártya driverje miatt volt
.Most megint probálkozzok de nem akarom az Envyvel rá eröszakolni az ubuntura egy régebbi drivert hanem a kijött stabil 173.08 drivert akarom feltenni ami már támogatja a kártyámat.Hiábba guglézok a gyér angol nyelvtudásomal csak azt szűrtem le,hogy van akinek megy és van aki szív pedig ugyan-úgy teszik fel.Nem akarok mást csak aszt,hogy valaki akinek fent van ilyen kártyája Ö miképpen telepítette fel hozzá a hivatalos drivert.A másik ebből nem vitát de annyira istenitek egyesek a linuxot és én most cseréltem ki a tv kártyámat egy WinFast DVR3200 H gondoltam hátha felismeri a linux de meg sem nyikkan itt is szívesen veszek ötleteket.