Hirdetés
Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Ezeken a dolgokon rég túl vagyok. Minden megosztás tök jó. Ezen a gépen tudom nézni a Windows gépen tárolt filmet például. Megnyitok valamit onnan szerkesztem ki tudom menteni oda. Odamegyek és másolok, innen. De itt kiadom pl. xy.pdf másolás. Majd bemegyek Win dokumentumok - beillesztés nem müxik. Gondolom, ha nem lenne samba telepítve egyáltalán nem tudnék megosztani semmit. Jobban teszem most, ha mégegyszer átkajtatom a Wines gépet. Amúgy ezen a gépen jó lesz ez így is, csak nem szeretem, ha valami felemásan működik. A terminált meg látni nem akarom többet. Pipákkal is mennie kell. Elvégre azért van. Egyébként mikor eldöntöttem, hogy felrakok egy ilyet piszokul vigyáztam, hogy a gépnek semmi köze winhez ne legyen. Direkt erre drótoztam össze ezt a configot.
Aktív témák
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest