Aktív témák
-
greatchaos
addikt
segítség kellene, mert mikor telepítettem az ubuntu-t, akkor az alaplapi x1250-s vga-t használtam. utána jött egy x800xl. nem volt semmi gond, nem történt semmi. aztán jött egy nvidia 6600gt. egyből jött, hogy driver így, driver úgy, majd ő feltelepíti. ok. rendben volt. most vissza kellett tennem az x800-st, és egy számomra megoldhatalan hiba fogad. már a betöltésnél látszanak olyan dolgok, amire lépni nem tok, hogy miért ellenőrzi a battery-t, mikor eddig nem írta, de a lényeg, hogy alacsonyfelbontású módban fut. 800x600. ez használhatatlan. a drivereknél beállítottam az ati accelerátor használatát, e semmi nem változott. az indulásnál az foggad, hogy enm sikerült megállapítani a vga típusát... hogy tudom automatikusan feltelepíteni hogy jó legyen, vagy legalább visszaállítani egy régebbi időpontra, amikor még az x800 volt benne eredendően is...
nagyon várom a segítséget, mert így sajnos használhatatlan. olyan szájbarágósan kellene a help

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest