Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
A synaptic csomagkezelőben, letöltöttem a control centert (az ikon eddig is kint volt érdekes módon de letöltve nem volt) és mosmár elindul.
Az xorg.conf ban a device sectionben a fglrx van kijelölve, ez nem okozhatja akkor hogy az ablakok olyan "lagg"olva görgethetők, vagy ha pl az operát tálcáról teljes képernyőre teszem az is elég érdekesen történik..
Nem értem ezek miért lehetnek, próbaképpen megnéztem a quake4-et az normálisan ment, nem igaz hogy egy ablakopt meg nem lehet normálisan scrollosni
..
Aktív témák
Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
..