Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok
Geubuntuhoz (OpenGui) kéne segítség, leszedtem az iso fájlt már kétszer... kiírtam őket lemezre és ha Vista alatt beteszem, akkor azt láttom hogy feljön egy kis ablak, hogy Launching... a logóval és 10 ms múlva eltűnik és semmit sem csinál.
Amikor meg telepíteni akkarom (bootolni bekapcs után) akkor a régebbi betöltésnél bejön az a 6 pontos menü és az installnál nyomok egy enter-t de fél óra múlva sem csinál semmit sem
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem 
Köcce: Lacc
Aktív témák
- EAFC 26
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem