- Egér probléma
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok
Geubuntuhoz (OpenGui) kéne segítség, leszedtem az iso fájlt már kétszer... kiírtam őket lemezre és ha Vista alatt beteszem, akkor azt láttom hogy feljön egy kis ablak, hogy Launching... a logóval és 10 ms múlva eltűnik és semmit sem csinál.
Amikor meg telepíteni akkarom (bootolni bekapcs után) akkor a régebbi betöltésnél bejön az a 6 pontos menü és az installnál nyomok egy enter-t de fél óra múlva sem csinál semmit sem
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem 
Köcce: Lacc
Aktív témák
- Egér probléma
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem