Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Blu-ray írót?
Aktív témák
-
bsh
addikt
igen, azzal nekem is bajom volt, valamiért a gnome és xfce felbontásbeállító felület nem engedte nekem sem, csak ilyen 56 meg 60 hz-eket :S
megoldás: ismét reconfigre x-server, és mikor a monitort állítod, medium vagy advanced módba menj, és ott add meg a max függőleges frekit, akkor van rá esély, hogy működik majd. de néha így sem szokott.
ja amúgy a múltkor lehet nem voltam egyértelmű: a reconfigure x csak azért kellett, hogy legyen megint gui-d. miután ez megvan, ott kapcsold vissza a restricted ati drivert, és állítsd be újra az x servert, hogy megint az ati drivert használja. (mert ha jól értettem, az volt a gondod, hogy kikapcsoltad a restricted drivert és ettől nem ment a gui)
szóval a vesa mód csak ilyen ideiglenes megoldás, hogy legyen gui-d, amíg beállítod ismét a cuccot.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest