Hirdetés
Aktív témák
-
bsh
addikt
igen, azzal nekem is bajom volt, valamiért a gnome és xfce felbontásbeállító felület nem engedte nekem sem, csak ilyen 56 meg 60 hz-eket :S
megoldás: ismét reconfigre x-server, és mikor a monitort állítod, medium vagy advanced módba menj, és ott add meg a max függőleges frekit, akkor van rá esély, hogy működik majd. de néha így sem szokott.
ja amúgy a múltkor lehet nem voltam egyértelmű: a reconfigure x csak azért kellett, hogy legyen megint gui-d. miután ez megvan, ott kapcsold vissza a restricted ati drivert, és állítsd be újra az x servert, hogy megint az ati drivert használja. (mert ha jól értettem, az volt a gondod, hogy kikapcsoltad a restricted drivert és ettől nem ment a gui)
szóval a vesa mód csak ilyen ideiglenes megoldás, hogy legyen gui-d, amíg beállítod ismét a cuccot.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest