Hirdetés
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy gép, Windows XP fut rajta..
Szeretnénk dual-boot ban működtetni mellette egy Ubuntu 7.10-et.
A gond akkor adódik amikor netezni szeretnénk, mivel ADSL nete van az illetőnek, és automatikusan nem akar menni.
A nagyobbik baj az, hogy nekem az életben nem volt ADSL netem, ezért nem tudom hogy lehetne beállítani.... Ebben kérnék egy kis segítséget.A gép:
Abit lg-95c alaplap
Maxtor vinyó
Intel Dual core prociHa szükség van még valamire megérdeklődöm..

Hálás lennék ha tudnátok segíteni, mert ez nekem nagyon fontos...
Egy hónapig azt hallgattam az illetőtől, hogy milyen hülye vagyok, hogy linuxot használok...Most pedig meggyőztem, és szeretné élesben kipróbálni, csak ez elég nehezen megy net nélkül..
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest