Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
chab7
addikt
Természetesen mindenhol minden látszik szépen és ékezethelyesen.
Annyit helyesbítek, hogy LMDE rendszeren működik így ahogy leírtam. Most az ubuntu 12.04 alatt baromira nem másol sehonnan semmit, se ékezetest se ékezet nélküli fájlokat. Törölni viszont tudom ezeket a fájlokat csak éppenséggel másolni sem.
Hát ilyet én még nem pipáltam. Ha nem lenne hozzá jogosultságom, hogy másoljak, akkor törölni sem kellene tudjam, nem?És ez az anomália fennál az androidos telefonról böngészve a megosztott mappát és XP-s gépről böngészve is.
Összefoglalva:
-Megosztott mappák látszanak, böngészhetőek, ékezethelyesen jelennek meg, a hálózat minden egységéről nézve - másolni, átnevezni, ilyesmit nem tudok semmit (ubuntun) csak törölni.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest