Aktív témák
-
chab7
addikt
Természetesen mindenhol minden látszik szépen és ékezethelyesen.
Annyit helyesbítek, hogy LMDE rendszeren működik így ahogy leírtam. Most az ubuntu 12.04 alatt baromira nem másol sehonnan semmit, se ékezetest se ékezet nélküli fájlokat. Törölni viszont tudom ezeket a fájlokat csak éppenséggel másolni sem.
Hát ilyet én még nem pipáltam. Ha nem lenne hozzá jogosultságom, hogy másoljak, akkor törölni sem kellene tudjam, nem?És ez az anomália fennál az androidos telefonról böngészve a megosztott mappát és XP-s gépről böngészve is.
Összefoglalva:
-Megosztott mappák látszanak, böngészhetőek, ékezethelyesen jelennek meg, a hálózat minden egységéről nézve - másolni, átnevezni, ilyesmit nem tudok semmit (ubuntun) csak törölni.
Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest