Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
ahogy látom ő azt szajkózza, hogy közvetlenül áramerősséget nem tudsz szabályozni ezeknél az eszközöknél, és ebben szerintem alapvetően igaza van (eddig én is csak feszültség állítási lehetőséggel találkoztam, ami nyilván az áramfelvételre is hatással van, de ettől még nem áramra szabályzol. persze kitalálhatja a gyártó, hogy a feszültségszabályzás helyett vagánykodásból áramszabályzást tüntet fel, de biztos vagyok benne, hogy az is feszültség mérésre és feszültség szabályzásra lenne visszavezetve, függetlenül attól, hogy a driver esetleg áramot ír.). a megfogalmazás meg nyilván pongyola helyenként, de azért te sem az akadémiai székfoglalódat írogatod ide apránként, nemde? btw, ez a téma szerintem abszolút nem ide tartozik, főleg hogy csak a szavakon lovaglás megy...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest